نمیدونم من که پیدا نکردم ولی یکی داشت که یک مشکل داشت یعنی گارانتی نداشت و یکی هم بیشتر نبود ولی فکر کنم دزدی بوده احتمالا!!!!! حالا از کجا کف رفته بودن خدا میدونست!!!! قیمت هم اصلا ندارم
نمیدونم من که پیدا نکردم ولی یکی داشت که یک مشکل داشت یعنی گارانتی نداشت و یکی هم بیشتر نبود ولی فکر کنم دزدی بوده احتمالا!!!!! حالا از کجا کف رفته بودن خدا میدونست!!!! قیمت هم اصلا ندارم
خوب من تو پست 402 نظرمو راجع به سيستمي كه واسه دوستتون ميخواستين گفتم البته شما نگفتي سيستمي كه واسه خودتون ميخواستين چه ويژگيهائي بايد داشته باشه (اعم از قيمت و اينكه كيس خالي باشه يا سيستمي كامل واينكه كاربرد اصليتون گيمه با چيز ديگه؟)نوشته شده توسط zonealarm
Last edited by m654; 03-07-2006 at 02:39.
من كه اون بالا نوشته بودم اين سيستم 750 تومان به من اعلام شده حالا چي توصيه مي كنينوشته شده توسط m654
پست 433 صفحه 44
مي خونم نظرمو مي گم - متاسفانه وقت نكردم كامل بخونم فقط يه نگاه سطحي كردم .نوشته شده توسط vampire_viper
سلامنوشته شده توسط vampire_viper
Viper جان من هم قبلا در پست هام اشاره كردم كه در خود سايت Asrock دو مدل مادربورد ديدم كه يكيش چيپست 945p بود و نوشته بود با آپگريد بايوس مي تونن Conroe رو هم ساپورت كنن .
خوب اين لينكي هم كه شما داده تقريبا همون مضمون رو داره .
اما باز هم من گفتم كه 975x هاي فعلي نمي تونن Conroe رو ساپورت كنن - مگر مدل هايي كه مخصوص Conroe طراحي شدن يا بعبارتي Revision هاي مخصوص Conroe .
فكر كنم ديگه بحثي در مورد 975x نباشه .
نتيجه : 975x هاي فعلي نمي تونن Conroe رو ساپورت كنن مگر مدل هاي جديدي كه قراره ارايه بشه .
حالا بحث سر آپديت مدل هاست خصوصا 945p .
اگر هم دقت كني چند روز پيش يه خبر در سايت DailyTech منتشر شد كه اشاره شده بود به چيپست هاي جديد اينتل به نام هاي 946ْGZ , 946PL ( آپديت شده خانواده 945 )
همانطور كه مي بيني اين دو تا هم از خانواده 945 هستن .
نتيجه نهايي :
خانواده 975 و 945 سازگاري خوبي براي پشتيباني از Conroe دارن.
اما همنوز در آپگريد آنها موضوع كاملا اثبات نشده .
سري هاي جديد اين دو خانواده براي پشتيباني از Conroe ارايه خواهند شد .
تمام /
Last edited by Gabana; 03-07-2006 at 09:43.
گابانا جان تو سایت Asus ننوشته که شما باید Bios آپدیت کنی تا ساپورت کنه به طور مستقیم نوشته ساپورت میکنه
ممنون شهريار جاننوشته شده توسط Shahryar_NEO
البته من جلوي اساتيد اظهار نظر نمي كنم فقط چند تا سوال:
اين 102 تومن سي پي يو قيمت امروز بازاره؟چون چند روز پيش يكي از بچه ها مي گفت تا 97-98 تومن پايين اومده
بعدشم اين گرافيك 256 هستش يا 128؟
در ضمن من 6200 TC مارك Leadtek رو تو سايت t-va-n قيمت زده بود 51 تومن(256).اينو بگيرم بهتره يا 6500؟راستش ميخوام اگه مي شه رمش حتما 1 گيگ باشه.به نظرتون از كجا ها بزنم كه رم 1 گيگ ببندم؟در ضمن اگه يه مارك يه كم ارزونتر هم باشه اشكالي نداره.
در مورد هاردشم Samsung 80G Sata 40 تومنه.مي ارزه 5 تومن بيشتر اونو ببندم؟
در مورد كومبو هم صاحبش مي گه من در حال حاظر فقط يه سي دي رايتر مي خوام نه بيشتر لذا يه 10 تومني اونجا مي شه كم كرد.
فكر مي كنم با توجه به پولي كه مي ديم سي پي يو و مادربردش خيلي خوب شده.
باز هم بخاطر زحماتي كه مي كشين تشكر مي كنم.
موفق باشيد.
دوست عزيزنوشته شده توسط m654
سيستم همونيه كه مي خوام براي دوستم ببندم سيستم دو مي در كار نيست
فقط مي خواستم با همون بودجه و شرايط يه آلترناتيو AMD هم معرفي كنين.
با تشكر از شما
موفق باشيد.
دوست من گرافيك 256 هست و 6200 توربو كش داره و بدرد نمي خوره و 6500 قوي تره . در مورد رم هم بايد بگم كه نمي شه فقط از يك قطعه بزني و بايد از اسپيكر و كيس و هارد و اين جور چيزا بزني . پس حالا تكليف هاد مشخص شد البته به سامسونگ اعتقادي توي هاداش ندارم.
به نظر تون رم 1 گيگ چي ببندم كه زياد گرون نباشه و بتونم از جاهاي ديگه جبران كنم؟نوشته شده توسط Shahryar_NEO
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)