مبین نت وایمکس میده نه وایرلس .
شامل اپراتورهای وایمکس مثل ایرانسل و ومبین نت نمیشه چون توی پروانه اونها اینترنت حجمی امده است.
فقط شامل adsl
مبین نت وایمکس میده نه وایرلس .
شامل اپراتورهای وایمکس مثل ایرانسل و ومبین نت نمیشه چون توی پروانه اونها اینترنت حجمی امده است.
فقط شامل adsl
خسته شدیم چرا این شاتل تعرفه ها رو نمی گذاره؟
شانس بد من، این منطقه ما رو فقط مخابرات و شاتل پشتیبانی می کنند.
کاش پارس آنلاین هم پشتیبانی می کرد.
پس این رگولاتوری داره چه کار می کنه...
منطقه ما فقط مخابرات و پارس انلاین :|
نه شاتل نه داتک نه هیچ کدوم دیگه... مخابرات هم که نگو گوسفند بگو
اخه خدا مملکته داریم؟!
منطقه ما همه چي هست .. ولي همه پورتشون پره. بعد 1 سال شاتل زنگ زده ميگه اقا پورت خالي داريم. 2 باره بعد 2 روز زنگ زدم اقا هنوز پورت خالي دارين ؟ ميگه نه !! ميخواي ثبت نام كنم خالي شد خبر ميديمعجب داستاني داريم با اين شركت ها !!!!!
فعلا هم كه تعطيله ببينيم نامحدود ميدن بهمون يا نه. اگه بگن نداريم ميرم سرمو ميكوبم ديوار .![]()
اه گندشو داره در میاره این شاتل !!! دستمون هم به هیچ جایی بند نیست ! جالبه اکثر شرکت های قیمت هارو گذاشتن بهشون هم که میگی بازم زیر بار نمیرن ! اگه تا 1 هفته دیگه شاتل قیمت هارو نزاره میرم پارس![]()
دوستان شاتلی بهتره بجای ابراز ناراحتی در اینجا که ثمری نداره به اون شماره در پست اول زنگ بزنید!
سلام خسته نباشی یک تشکر ویژه بابت پیگیری این طرح من دیشب 128 نامحدود به زور گرفتم 13 تومان سرعتم تا 230 میره شوکه شدم احتمالا خطم هنوز شیر نشده بین 8 یا 10 نفر فکر کنم اولین نفر باشم![]()
سلام
حالا که فعلا خبری نیست و سرعتتون زیاده لطفا بهینه مصرف کنید تا بقیه سرعتشون نیاد پایین، این کار به نفع همه است.
اگر هوای همدیگه رو نداشته باشیم کسی(!) هوای ما رو نداره.
فکر کنم شما اولین نفری باشی که از پارس انلاین این سرویسو خریدی !!!
در ضمن دان استریم رو چند بستن ؟ اپ استریم چطور ؟
این طرح جدایه هنوز خیلیها نگرفتند اخه بعدا ممکنه سرعت کم بشه شب که برای دانلود نمیزارم چون سیستم خراب میشه روزانه هم که خیلیها دانلود نمیکنند بزار چند روز تاوان مکافات گذشته را بدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)