سلام دوستان
من تو اون قسمت که باید c4 را بزارم روی اون کامیون و بعدش برم بالای برج آب گیر کردم
نمی دونم چی کار کنم هر کاری می کنم نمی شه (قسمت ambush)
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان
من تو اون قسمت که باید c4 را بزارم روی اون کامیون و بعدش برم بالای برج آب گیر کردم
نمی دونم چی کار کنم هر کاری می کنم نمی شه (قسمت ambush)
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوست من
میری بالا و با اسنایپر دشمنارو میزنی.قبلش هم کامیونو بترکون.بعدش بیا پایین سوار یه چیزی بشو بیوفت دنبال یه کامیون دیگه و ..........................ادامه ماجرا
امروز پیش یکی از دوستام رفتم که داشت کال آف بلک اوپس 2 رو بازی می کرد. هی میگفت حال میکنی چه گرافیکی داره.
حالم از گرافیکش بهم خورد چون فقط فارکرای 3 بازی میکنم
بهش گفتم این چقدر گرافیکش کمه تنظیماتش رو ببر بالا گفت الان تا آخرشه دیگه
گفتم پس فارکرای 3 رو ببینی چی میگی
بهش فار کرای 3 رو دادم نصب کرد و گرافیکش رو روی نهایتش گذاشتم فکش افتاده بود. بعد نیم ساعت بازی گفتم برو حالا گرافیک کال آف رو ببین.
وقتی رفتیم توی بازی دوستم خشکش زده بود میگفت که انگار دارم پلی 1 بازی میکنم.
همون لحظه کال آف رو پاک کرد گفت خیلی خنده داره گرافیکش و فقط فار کرای 3
![]()
شما وقتی خواستی بری قایق رو منفجر کنی از یه مسیر دیگه برو توی آب و شنا کن تا از پشت دشمن ها در بیای. بهد با همون آتش افکن روی قایق بگیر (وقتی رفتی روی اسکله) وقتی قایق آتیش گرفت (زیاد لازم نیست بگیری آتیش رو) بعد سریع بپر توی آب و با شنا فرار کن
من که اینطوری ردش کردم.
هر روشی که رفتم جواب نمیداد چون تا متوجه میشدن من اومدم قایق ازونجا فرار می کرد
سلام منم میخوام بازیو دانلود کنم ایا بازیه خوبیه ؟
خوب؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محشره
به جرعت میتونم بگم یکی از بهترین بازیهای عمرم بوده و لذتی ازش بردم که سالهای سال (بعد از مافیای 1) از هیچ بازی ای به این اندازه لذت نبردم.
![]()
تا اونجایی که من یادمه بعد آتیش زدن مزرعه ها و درگیری با افراد vaas (البته بعد کشتن همشون ) میری سمت قایق تا میاد فرار کنه با آر پی جی که تو اسکله چوبی هست دخلشو میاری ، دیگه این همه چرخیدن لازم نیست .
اینم خب روشیه. آخه من اصلا اون آرپی جی رو ندیدم
خب خوبی بازی اینه که هر کس با یه روشی میتونه همه مراحل رو به پایان برسونه و مثل بازی های دیگه به هیچ وجه خطی نیست و به سبک و روش دلخواه بازیکنان مراحل رو میشه انجام داد
مثلا من با روش شنا کردن و رسوندن خودم به قایق این مرحله رو رد کردم و کلا توی بخش قایق فقط 1 نفر رو کشتم
شما با آرپی جی توی قرارگاه دشمن
یکی از دوستام این مرحله رو با یک ماشین که روش تیربار بود به پایان برد
یکی دیگه از دوستان هم با اسنایپ ARM از دور قایق رو منفجر کرد
و مطمئنا چندین و چند راه دیگه هست که ممکنه هر کس به روش خودش انجام داده باشه
![]()
حق با شماست اینم هست ! خطی نبودن گیم پلی بازی . یه چند سالی بود بازی اینجوری بازی نکرده بودم .
دوستان من بازیو تا جایی که سوار هواپیما میشه بعد با چتر میپره پایین رفتم ولی متاسفانه ویندوز پلاسید. اگه کسی سیو تا اونجا را داره بزاره یه دنیا ممنون میشم........راستی سیستم من گرافیکش 512 رم 4سی پی یو 3.20 مادربورد گیگا پی 41 و ویندوز 7 هستش ولی بازی خوب اجرا نمیشه راه حلی نداره.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)