تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 173 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اولا در مورد اين بارم بندي قلمچي بگم كه كاملا شعر گفته ...شما امتحان نهايي سال گذشته رو ببينيد ..همون سوال 1 ...حديث ثقلين اومده ..بايد چن كلمه عربيش رو بنويسيد (درس 5 )

__
    بهترين كتاب كمك درسي واس سوم يا كنكوري ؟
    حالا من تلفيقي از هر دو رو ميگم

فيزيك :‌به همون دلايلي كه داشمون ممد One Minute گفت رمـــزينه
    عربي : من گاج سبز رو داشتم ولي اصلا رابطه خوبي باهاش نداشتم ...چون يه سري مطالبش كه كپي از كتابه ...يعني اكثر مطالبش ...بقيه نكته هاش به نظرم كاملا كنكوريه و به درد امتحان من نخواهد خورد ...(زحمت نكشيدن 4 تا تمرين از خودشون تاليف كنن حتي )
    زبان فارسي : شك نكنيد دكتر سبطي ..به هيچ وجه بهتر از اين نميابيد
    شيمي : اموزش مبتكران رو داشتم ...فقط يه كمي مطالب تخيلي زياد داره ..در كل كتاب خوبيه ..واس تست احتمالا خيلي سبز رو ميگيرم برا شيمي 3
    رياضي تجربي :‌با گاج مشكي پيش رفتيم تا ببينيم واس كنكور چه بايد كرد ...گاج مشكي تمريناي خوبي داره ..
    ادبيات : واس امتحان نهايي هيچ كاري نكرديم هنو ...ارايه و اين حرفا هيچي بلد نيستم واس كنكور مبحثي ميخونم
    زبان انگلسي :‌هم بدون شك مبتكران .. با اين كه يه كتاب كاملا كنكوريه ولي اخر هر درس نمونه سوال واس امتحان نهايي داره ..

.
    Last edited by constant_boy23; 15-05-2012 at 20:43.

2. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بچه ها ی سوم در یک سایت دیگه برنامه مطالعاتی گروهی دروس پایه و بخش هایی از پیش رو برای تابستون داریم تدارک میبینیم .
    کسایی که مایل هستن در موردش اطلاعات کسب کنن روی پروفایل من پیام بزارن تا لینک رو تقدیم کنم.

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------

زبان انگلسي :‌هم بدون شك مبتكران .. با اين كه يه كتاب كاملا كنكوريه ولي اخر هر درس نمونه سوال واس امتحان نهايي داره ..
    امتحان نهایی زبان و کنکور تنها فرقشون اینه که برای کنکور باید املات قوی باشه .
    شيمي : اموزش مبتكران رو داشتم ...فقط يه كمي مطالب تخيلي زياد داره ..در كل كتاب خوبيه ..واس تست احتمالا خيلي سبز رو ميگيرم برا شيمي 3
    آموزشیش چیزی نیست تستش رو بخر. برای شیمی 3 تست خیلی سبز به پای مبتکران نمیرسه.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

بچه ها ی سوم در یک سایت دیگه برنامه مطالعاتی گروهی دروس پایه و بخش هایی از پیش رو برای تابستون داریم تدارک میبینیم .
    کسایی که مایل هستن در موردش اطلاعات کسب کنن روی پروفایل من پیام بزارن تا لینک رو تقدیم کنم.

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------

در مورد زبان حرف شما درسته ...من فقط گفتم كه نمونه سوال تشريحي هم داره ...

من چون كلا آدميم كه درس خون نيستم همچين ميدونم اگه دو جلد مبتكران رو بخرم بايد تستاشو 3 تا در ميون بزنم
    فك كنم 1000 صفحه بشه ...اين همه واس شيمي 3 ؟ نمي ارزه به نظرم ..وگرنه منم خيلي به بهمن خان ارادت دارم ..

امروز تاريخ و 17 ميشم ...خوبه ديگه
    ميگم دوستان اين 4 روز رو به نظرتون دين رو بخوريم ...يا دين رو در حد يه دور بخونيم و به درساي ديگه مث رياضي و فيزيك برسيم ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در مورد زبان حرف شما درسته ...من فقط گفتم كه نمونه سوال تشريحي هم داره ...

من چون كلا آدميم كه درس خون نيستم همچين ميدونم اگه دو جلد مبتكران رو بخرم بايد تستاشو 3 تا در ميون بزنم
    فك كنم 1000 صفحه بشه ...اين همه واس شيمي 3 ؟ نمي ارزه به نظرم ..وگرنه منم خيلي به بهمن خان ارادت دارم ..

ميگم دوستان اين 4 روز رو به نظرتون دين رو بخوريم ...يا دين رو در حد يه دور بخونيم و به درساي ديگه مث رياضي و فيزيك برسيم ؟
    امتحانای سوم مگه از الان شروع شدن ؟ نکنه به خاطر یورو 2008 زودتر شروع کردن ؟
    برای دینی نهایی نمونه سوالات سال های قبل رو از سایت گزینه دو بردار و حلشون کن و جواب خودت رو با کلید آزمون مقایسه کن این خیلی مهمه چون باعث میشه بدونی که معلم ها به چی نمره میدن

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بچه ها خوهشا از پنج صفحه اخر دینی عکس بزارین:((
    این معلم ما نرسید سوالاشو بگه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوالای معلم رو مگه میخونی برای نهایی ؟ خودت باید کتاب رو بخونی و سوال دربیاری و جواب هاش رو یاد بگیری نه اینکه معلمتون هرچی گفته اونو بخونی .
    ممکنه از جملاتی که معلمتون نگفته هم سوال بیاد

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

امتحانای سوم مگه از الان شروع شدن ؟ نکنه به خاطر یورو 2008 زودتر شروع کردن ؟
    برای دینی نهایی نمونه سوالات سال های قبل رو از سایت گزینه دو بردار و حلشون کن و جواب خودت رو با کلید آزمون مقایسه کن این خیلی مهمه چون باعث میشه بدونی که معلم ها به چی نمره میدن

دوشنبه 1 خرداده ديگه ...
    2 تا امتحان داخلي رو هم كه داديم به ياري خدا
    اره انقدر وقت داريم فكر كنم بتونم تا امتحان نهايي 7 8 سال پيش رو واس دين يه ديد بزنم ...
    يورو 2012 منظورته ديگه ؟ هلند قهرمانه

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سوالای معلم رو مگه میخونی برای نهایی ؟ خودت باید کتاب رو بخونی و سوال دربیاری و جواب هاش رو یاد بگیری نه اینکه معلمتون هرچی گفته اونو بخونی .
    ممکنه از جملاتی که معلمتون نگفته هم سوال بیاد
    این معلم تقریبا 80% هر درس رو سوال گفته...فکر نمیکنم جایی مونده باشه واسه سوال گفتن
    به هر حال متن رو هم میخونم. شاید سوالی اومد

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

با کمال احترام اما فکر نکنم نتیجه بده
    معمولا اینجور جاها حس رقابت و حسادت و ... ایجاد میشه و جو خیلی متشنج میشه ، نمونش تاپیک امتحان نهایی پارسال ، یکی میومد میگفت من حسابان نهایی 20 میشم ، یه عده بی ظرفیت میومدن مسخره میکردن ، فعلا خدارو شکر تو این تاپیک از این آدما نداریم

نهایی که نیست
    -- لقش

من تا خود جمعه فیزیک و هندسه فضایی میخونم ، شنبه و یک شنبه دینی !
    فکر کنم کافی باشه ... تو طول ترم زیاد خوندم آخه

گوشی من تاشو هست ، دوربینش افتضاحه وگرنه باور کن کمکت میکردم ( تعارف کشکی )
    کل کتاب رو باید بخونی ! تک تک متن ها !!

دوشنبه 1 خرداده ديگه ...
    اره انقدر وقت داريم فكر كنم بتونم تا امتحان نهايي 7 8 سال پيش رو واس دين يه ديد بزنم ...
    فقط برزیل

این معلم تقریبا 80% هر درس رو سوال گفته...فکر نمیکنم جایی مونده باشه واسه سوال گفتن
    به هر حال متن رو هم میخونم. شاید سوالی اومد
    آورین

12. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوشنبه 1 خرداده ديگه ...
    آره اصلا حواسم نبود باور کن همون نهایی های چندسال اخیر رو بزنی از هرچی گلواژه و ... هست بهتره
    آره همون 12 آره هلند قهرمانه البته اگه اسپانیا با تیم دومش بیاد

---------------

این مطالعه گروهی چیه داستانش ؟ ارزش داره آدم وقت بزاره براش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •