تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 54 از 461 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

خب اگه این طوری باشه که انتگرال واسه ما خیلی سخت میشه که پارسال هیچ پیش زمینه ای نداشتیم !؟!؟! بعد امسال ییهو با این حجم مطالب ...

امروز رفتم مدرسه میگن ما سالی - واحدی شدیم ؟ درسته ؟ این طوری باشه کلامون پس معرکس
    آها همین سالی واحدی یعنی چی ؟ یعنی هر چی ترم اول امتحان بدیم دوباره باید ترم دوم هم امتحانشون رو بدیم؟ آره؟

خب حالا دوستان یه بار دیگه بگن واسه حساب دیفرانسیل کدوم کتاب خوبه؟ نه بابا شوخی کردم ! من حتی اگه خودمم بخوام نمیتونم دیف رو به برنامه تابستونم اضافه کنم!

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این همه گفتن می خوان نمیدونم انتگرال چی چیو (نا معین بود فکر کنم)حذف کنن هیچی؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خب اگه این طوری باشه که انتگرال واسه ما خیلی سخت میشه که پارسال هیچ پیش زمینه ای نداشتیم !؟!؟! بعد امسال ییهو با این حجم مطالب ...

امروز رفتم مدرسه میگن ما سالی - واحدی شدیم ؟ درسته ؟ این طوری باشه کلامون پس معرکس
    آقا انتگرالو چیکار داری به این مظلومی
    شما اون دنباله رو بچسب که من تو کفم چطوری اینا میخوان به ما که حد در بینهایت رو پارسال نخوندیم همگرایی دنباله رو توضیح بدن
    بعدشم که سری از اول تا آخرش حد در بینهایته
    حال میکنم سیاست گذاری رو
    آها همین سالی واحدی یعنی چی ؟ یعنی هر چی ترم اول امتحان بدیم دوباره باید ترم دوم هم امتحانشون رو بدیم؟ آره؟
    مگه قبلا نمیدادیم امتحانشو :-؟
    این همه گفتن می خوان نمیدونم انتگرال چی چیو (نا معین بود فکر کنم)حذف کنن هیچی؟؟؟؟؟
    چیزی قرار نبود حذف شه . فقط یه 20 درصد تغییر بود که دل ما به همون خوش بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مگه قبلا نمیدادیم امتحانشو :-؟
    تو پیش دانشگاهی که سال قبل شد چهارم دبیرستان نه
    یعنی پیش 1 بود و پیش 2 ، تو ترم دو فقط درسای ترم دو رو میگیرن مثل سه سال اول نیست که ترم دو کل کتاب ... مطمئن نیستم سالی - واحدی چیه اما اگه همون جور که Headphone جان گفتند باشه ترم دو باید ترم 1 هم امتحان بدید مثل سه سال اول

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام
    با این وضعی که شما میگید همه ی کتابای تست وجزوه های سال پیش که واسه کنکور90داشتم به غیر از حد وپیوستگی واسه91 قابل استفاده س دیگه نه؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چطوری بگم ولی من یه جورایی اصلا حس درس خوندن رو ندارم کلا دیگه ناامید شدم، استرس زیادی دارم... همش فکر میکنم که قراره روز کنکور نتونم برم سر جلسه امتحان.. مثلا خواب بمونم، دستم بشکنه، دندون درد یا سر درد بگیرم، تصادف بکنم و... بعدش مجبور بشم یا واسه سال بعد بخونم که اونم ممکنه کنکور حذف بشه و معدل بیاد وسط که چون معدلم افتضاحه(بین 18 و 17) بدبخت تر هم بشم و یا اینکه سال بعد هم همون طور نتونم برم سر جلسه و یا مجبور بشم برم سربازی.... البته با سربازی رفتن مشکل ندارم با اینکه از درس عقب بمونم و نتونم به آنچه که میخوام برسم مشکل دارم.... نمیدونید که هزارتا فکر و خیال میاد تو سرم و دیگه نمیتونم تمرکز کنم و درس بخونم... نمیدونم دیگه چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    salam

اینقدر به این موضوعات فکر نکنید.فکر کردن به اینها باعث انحراف شما از درس و پرداختن به مسائل حاشیه خواهد شد. این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید افرادی که برای کنکور زحمت و تلاش بکنند به نتیجه مطلوب خواهند رسید.

مطئن باشید با فکر کردن به این ها خود را در مسیر موقیت قرار نمیدهید. و اگر بخواهید برنامه ریزینداشته باشید هیچگاه به موفقیت نمیرسید.
    خب شما باید این افکار رو از خودتون دور کنید.البته چون برخی از این افکار با شما هستند.شما میتوانید با قرار دادن یک ساعت خاص مثلا 20 دقیقه در روز به انها فکر و جواب سوالات تان را از مشاور بپرسید.
    در مورد سربازی هم شما یک سال وقت دارید.طبق دفترچه سربازی فارق اتحصیلان میتوانند تا زمان اعلام نتایج تاریخ اعزام خود را عقب بیندازند ابته راهای دیگری هم دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

اگه قرار باشه کتاب جديد رو ما به ما بدند که ما نه حد در بی نهايت خونديم نه مجانب و نه ....
    خب مشکلی پيش نمياد؟
    چه خاکی بايد تو سرمون بريزيم؟ البته خب شرايط برای همه يکسان هست
    با اين حساب بهتر نيست حسابان رو از خيلی سبز که سطحش بالاتر هست بخونيم؟ تا از روی گاج؟
    دوستان اگه ميشه لطف کنين يکم سريعتر جواب بدين

Last edited by D_felfelak; 09-08-2011 at 12:11.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه قرار باشه کتاب جديد رو ما به ما بدند که ما نه حد در بی نهايت خونديم نه مجانب و نه ....
    خب مشکلی پيش نمياد؟
    چه خاکی بايد تو سرمون بريزيم؟ البته خب شرايط برای همه يکسان هست
    با اين حساب بهتر نيست حسابان رو از خيلی سبز که سطحش بالاتر هست بخونيم؟ تا از روی گاج؟
    دوستان اگه ميشه لطف کنين يکم سريعتر جواب بدين

ببینید اگر کتاب ها تغیر بکنن تمام پیش نیاز ها هم درش جا داده میشه.
    خب به نظر من شما ببینید یک کتابی بگیرید که با توجه به خودتون بتونه براتون مناسب باشه .
    بریدد توی یک کتاب فروشی و کتاب ها رو ببینید یک نفر باید درس نامه بخونه تا قوی بشه یک نفر هم فقط باید تست بزنه این بسته به توانایی شماست که چه کتابی رو بگیرید.

9. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

در کل برای يه دانش آموزی که عاشق رياضی هست و سطحش بالاست برای حسابان گاج بهتر هست يا خيلی سبز؟ هدف هم فقط کنکور هست

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

در کل برای يه دانش آموزی که عاشق رياضی هست و سطحش بالاست برای حسابان گاج بهتر هست يا خيلی سبز؟ هدف هم فقط کنکور هست
    خوب این دوتا فرق میکنه
    اگه هدف فقط کنکوره گاج سفید
    اما اگه شدت عشق خیلی زیاده خیلی سبز یا یکم عشق بیشتر میشه الگو کتاب های عاشقانه تر هم هست ولی دیگه تا اون سطح بالا اونم برا حسابان به دردت نمیخوره
    موفق باشی

12. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •