---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
حالا اولی بیاد تا دومی برسه خدا بزرگه...![]()
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
حالا اولی بیاد تا دومی برسه خدا بزرگه...![]()
جفتش كه مياد ولي در نظر بگيريد ساعت 00:00 هستش و شما داريد هي refresh ميزنيد رو صفحه سازمان سنجش
آخر استرسه خدايي
اگه میخوای اونوقت بری، نیازی به رفرش نداره. همیشه سه چهار ساعت زودتر از اونی که میگن نتایج میاد.جفتش كه مياد ولي در نظر بگيريد ساعت 00:00 هستش و شما داريد هي refresh ميزنيد رو صفحه سازمان سنجش
پارسال یادمه نتیجه برادرم ساعت 9 یا 9 و خورده ای نگاه کردیم. تا ساعت 00:00 دیگه سرورشون هنگ میکنه و شاید الاف بشین![]()
من پارسال که کنکور داده بودم میدونستم که رتبم خوب نمیشه اما سازمان سنجش یه کاری کرد که جونم به لبم رسید!یادمه گفته بودن فلان روز نتیجه ها میاد بعد شب قبلش ساعت 8 شب دوستم زنگ زد گفت نتیجه ها رو سایته! اول فکر کردم شوخی میکنه بعد گفتم حالا یه نگاه به سایت سنجش بندازم ضرر نداره! دیدم جدی جدی نتیجه ها اومده! همین مسخره بازیاشونه که اعصاب آدمو خرد میکنه! مثل آدم بگن فلان روز فلان ساعت نتیجه ها میاد و دقیقا همون موقع نتیجه ها رو اعلام کنن. نمیکنن که!
مریضن!
هر وقت اعلام کردن فلان روز نتیجه ها میاد آدم باید از دو روز قبلش هی بره سایت سنجش رفرش بزنه!
![]()
يادمه پارسال يكي از بچه ها گفتش كه نتايج حدوداي13-14 مرداد مياد ولي فك كم 11 مرداد بود ساعت 12/5 اس داد كه رتبم شده 20 راستي من الآن برم سايت ببينم نتايج نيومده![]()
بچه ها کلید نهایی اومده توی سایت ... باز برید درصد بگیرید ... سوال 15 ادبیات حذف شده ... 46 عربی رو حذف نکردن
133 ریاضی هم حذف شده ...
همه ی اینایی که حذف شده رو من درست زده بودم![]()
منم همين طور نميشد چندتا از غلطاي مارو حذف كنن
راستي يه چيزي سوال210 كه من اون همه روش ويراژ دادماينم اون عكس
هر دوتا گزينه درسته ؟؟؟ يعني هر هر كدومو زده باشه درست حساب مي كنن يا سوال حذفه!!!؟؟؟
خب حالا خوبه هر دو تا درسته دیگه. می دونی چرا هر دو گزینه درسته، چون یکی فکر کنم طبق استاندارد های بین المللی درسته یعنی همونی که تو مبتکران گفته، یکی هم طبق اطلاعات کمی که کتاب برای نام نویسی داده. باز خوبه هر دو تا رو درست گرفتن.راستي يه چيزي سوال210 كه من اون همه روش ويراژ دادم اينم اون عكس
میگم کسی نمی دونه دقیقا کدوم سوالا کلیدش تغییر کرده؟ ( برا رشته ریاضی )
این تاثیر مثبت برای 4 شیوه جالبیه. یعنی نمره منفی نداره و فقط مثبت، نه؟
میگم کسی این سوال 15 ادبیات رو جواب داده اینجا؟ Samba شما جواب دادین؟ چون اولا پنجاه و... واقعا وقت گیره، و دوما هر کی حساب کرده واقعا در حقش ظلم شده که الان سوال حذف شده.
من دوبار شمردم !!!! تو دفترچهA زدم گزينه 4 كه حالا زده حذف چه وضعشه![]()
من یه نگاه سطحی مقایسه ای انداختم .. تغییری به جز مواردی که معلومه ( 2 تا حذف و 1 تاثیر مثبت و 1 دو جوابی ندیدم ) ... ولی سوال فیزیک که پرتابه از روی هوا پرتاب میشد باید حذف میشد ؟! تو خود سوال گفت از سطح زمین ... خوب از سطح زمین که توی زیر زمین نرفته !میگم کسی نمی دونه دقیقا کدوم سوالا کلیدش تغییر کرده؟ ( برا رشته ریاضی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)