نه پیداش نکردم نمی دونی چند نفر به جز دندون شهید بهشتی جاهای دیگه رو انتخاب کردن؟
نه پیداش نکردم نمی دونی چند نفر به جز دندون شهید بهشتی جاهای دیگه رو انتخاب کردن؟
دوستان واقعا ممنون از همفکری همتون و از همه ممنونم... خیلی خیلی خیلی ممنون ... سعی خودمو می کنم ببینم چی میشه... rpf عزیز قبلا هر روز ۶ ساعت از زمان سر کار بودنو وقت سر خاروندن نداشتیم اما الان صبح ها ۱ ساعت ماکزیمم بعدش بیکاری ! جدی گفتما شوخی نبود !
با این چیزایی که شما دوستان گفتید اگر رتبه خوب نیارم آیا آشنا یا همون پارتی در دانشگاه بین المللی کاری میتونه بکنه ؟ آشنای خیلی خوب منظورمه در حد رییس دانشکده ...
,تو ایران هر چیزی که بخوای ممکنه
تو که رییس دانشگاه آشناته دست همه ما رو هم بگیر که نیایم اینجا درد دل کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو به این آدرس.
نه ازکجا بدونم.شما از کجا فهمیدی که بیشترشون شهید بهشتی رو اول نزدن؟
از پنج تایی که شمارشونو داشتم چهار تاشون یا پزشکیه تهرانو زدن یا دندون اکثرا اونایی که رتبشون خوب بوده تهرانو به شهید بهشتی ترجیح میدن .
آقا احسان شما که یزد زدی نمی دونی من که منطقه سه هستم حدودا باید چه رتبه ای بیارم که بتونم دندون یا پزشکی یزد قبول بشم؟
اگه می خواین برا سال دیگه بخونین بهتره به سراسری فک کنین از الان به بین المللی فکر نکن.اگه رتبتون خوب نشد بین الملل رو انتخاب کنین.دیدین که رتبه دوستتون از هممون بهتر بود ولی حذفش کردن.پس نمیشه یه رتبه خاصی رو مدنظرگرفت.اگه خدایی نکرده امسال قبول نشدین سال بعد حتما کمک مالی رو فراموش نکنین.
[SPOILER][/SPOILER]من تو کمک مالی نوشتم محدودیتی ندارم . ولی همون افشین ادیبی بیست میلیون زده بود .
راستی نمیدونید الان که آزمون دانشگاه آزاد و دولتی قاطی شده سهمیه بسیج فعالو کجا باید وارد کنم؟
تو انتخاب رشته بعد ازکنکور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)