رفیقم اپدیته مثل اینکه
هیتمن اورده 5ت
امروز فردا میخرمش![]()
رفیقم اپدیته مثل اینکه
هیتمن اورده 5ت
امروز فردا میخرمش![]()
فردا که همه جا میارن ... از شانس گند من امروز میخواستم گیرم نیومد![]()
میدون انقلاب ریخته....همه مغازه ها هم دارن..من وایسادم آخرین آپدیت و کرکش بیاد بعد بخرم..فردا میخرم...فردا که همه جا میارن ... از شانس گند من امروز میخواستم گیرم نیومد![]()
ولی لامصب گرونه حلقه 2500
میشه 12.500 تومان..دیگه جایی حلقه 2 تومن پیدا نمیشه..![]()
من که دارم نسخه بلک باکس رو دانلود میکنم ..... زورم میاد 12.500 بدم واسه بازی![]()
من تو کرج خریدم 4 دی وی دی حلقه ای 2 تومن.مجموعا شد 8 تومن.حالا دارم نصب میکنم نصب شد میگم که سالم بود یا نه.
ویرایش:بازی به راحتی و بدون مشکل اجرا شد.
Last edited by Arrowtic; 26-11-2012 at 22:16.
مقداری از مرحله اول رو رفتم.خیلی حال میده!به خصوص Achievement های بازی.اصولا طرز بازی من اینطوره که تا جایی که بشه میکشم و بیهوش کردن تو کارم نیست : دی
ابزار هایی که پیدا میشه کرد هم خیلی به درد بخورن.یه چاقو پیدا کردم همه رو باهاش میکشم!
دو نفر توی یه اتاقی بودن منم بیرون کناره پنجره(رو لبه دیوار وایستاده بودم).یکیشون داشت با تلفن حرف میزد.معلوم بود داشت با دکترش حرف میزد.دکتر بهش گفت که تو بیماریت خوب میشه و نمیمیری اینم شاد شده بود هی تشکر میکرد و میگفت یعنی من مردنی نیستم؟!تلفنم که تموم شد رفت کنار پنجره و گفت که بهترین روز عمرشه.منم قشنگ از پنجره رفتم تو.رفیقشو خفه کردم.چاقو رو هم پرت کردم خودشو قشنگ کشتم : دی هیچی دیگه بیچاره ذوق زده شده بود که من مردنی نیستم : دی
جسداشونم انداختم تو دریا.
جالبیش در اینه که بهم Achievement هم داد : دی
در کل بازی خیلی خوش ساخته فقط اولش برام یه ذره نامتعادل بود بازی و گیم پلیش ولی الآن عالی شده.
همون طورم که دوستان گفتن این سیستم تسلیم شدن عالیه.من کلا دو بار شناخته شدم.بار اول یکیو کشتم مخفیانه داشتم مینداختمش تو گونی یاراش دیدنم اومدن.تسلیم شدم و موقعی که یکی اومد جلو گرفتمش و 2 تای دیگه رو کشتم(برای افراد زیاد کار نمیکنه چون ممکنه برن پشتت).بار دومم لباس باغبون داشتم ولی حواسم پرت شد سه نفر منو شناختن.سریع رفتم بیرون ولی تعقیبم کردن آخر سر لب دریا گرم انداختن.به همین شیوه سه تا رو کشتم و انداختم تو دریا!
ولی منی که کلا از مامور 47 خیلی خوشم نمیومد(سبک بازیش) و طرفدار سم فیشر بودم و هستم(کلا استیلشون متفاوته) این بازی برام فوق العاده عمل کرده تا اینجا!
خب بازیو گرفتیم !
باید بگم فنای این بازی یه خورده اعصابشون خرد میخواد بشه همونطور که برا من خورد شد !
نکات منفی :
مهمترینش کرکتر بازی ، اصن حس هیتن به آدم دست نمیده فیسش یه خورده چاقه صداشم بش نمیخوره کلن خوب کار نشده رو کرکتر ! (یادم نمیاد تو BLOODMONEY هم همین صدارو داشت یا اصن صدا نداشت فک کنم !دی !)
AI (هوش مصنوعی ) نه چندان قابل قبول ! نمیدونم شاید برا اینه که رو NORMAL میرم اینطوریه که اینم مجبوری یا رو EASY بری یا رو NORMAL !
اکتینگ ضعیف ! واقعا بد بازی میکنن !
شروع عجیب و احمقانه داستان ! (خداکنه درست شه رفته رفته !)
نکات مثبت :
گرافیک عالی !
صداگزاری و موسیقی عالی !
گیم پلی هیتمنانه ! دی !
امیدوارم نظرم عوض شه ولی اونجور حس و حال و اتمسفر هیتمن دست نمیده به آدم ! حداقل تو 45 دقیقه ای که بازی کردم نداد !
چقدر بازی کردی ؟ میخوام امیدوار شم بازی به خوبیی که گفتی میشه !در کل بازی خیلی خوش ساخته فقط اولش برام یه ذره نامتعادل بود بازی و گیم پلیش ولی الآن عالی شده.
تقریبا دو ساعت : دی
البته خیلی جاها رو دوباره رفتم چون Detected میشدم.اولش حالم داشت به هم میخوردش و اصلا نمیتونستم کنترلش کنم ولی به تدریج شروع کردم به حال کردن : دی
هميشه همينجوريه..اوايل هر بازي ادم خوشش نمياد ولي بعد كه يكم ميگذره ميبيني اصلا يه حالي ميده :دي
راستي ميشه يه چند تا تصوير از محيط بازي بزاري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)