توی اون قسمتی که باید پروفایل بسازم میام پایین و گزینه local رو انتخاب می کنم...مگه همین نیس؟دوسته عزیز شما حتما creat offline رو انتخاب نمیکنی.پیشنهاد میکنم شما از دوستان یه پروفایل بگیر.بهتره اونا یه کپی از پروفایلشونو بهت بدن
توی اون قسمتی که باید پروفایل بسازم میام پایین و گزینه local رو انتخاب می کنم...مگه همین نیس؟دوسته عزیز شما حتما creat offline رو انتخاب نمیکنی.پیشنهاد میکنم شما از دوستان یه پروفایل بگیر.بهتره اونا یه کپی از پروفایلشونو بهت بدن
دوست عزیز تو صفحه قبل هم پستی که زدم، نوشتم برای آموزش ساخت اکانت آفلاین به این لینک بروید که با تصویر مشخص کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من برای فول اسکرین شدن alt+enterمیزنم ولی سیستمم هنگ میکنه.
hp6090ee
hardware_settings_config هم تغییر دادم ولی باز تمام صفحه نشد
شما به روش زیر عمل کن بطبع باید جواب بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا رزولشنی که انتخاب میکنی حتما باید با رزولشن ساپورتی مانیتور سازگار باشه...
سیستمم هنگ میکنه. هر 2 حالتو امتحان کرده بودم
بازی اجرا میشه.صداش میاد ولی صفحه نمایش ثابت میشه
رزولشن هم 1366*768
Last edited by saman_gh510; 23-08-2011 at 10:23.
چک کن که مانیتورت به طور صحیح به ویندوز شناسونده شده باشه و توی بازی گزینه Vsync روشنه باشه....
اگه هر دو حالت درسته وبازم مشکل داری ایندفعه دایور گرافیکت رو به روز کن ببین درست میشه یا نه.
نشد!
راستی از وقتی کرک جدیدی که از این سایت دانلود کردمو ریختم.راننده رو نشون نمیده.خاکی که تو گلگیر میزنه هم نشون نمیده.
پس خودت گفتی حتما مشکل از کرکه
آقا من یه مشکل خیلی بد جور دارم میرم توی بازی وقتی که میخوام بنچمارک رو اجرا میکنه میزنه بیرون بعد وقتی میخوام برم توی بازی موقعی که لودینگ میشه و ماشین رو میخواد نشون یده 5دقیقه صبر کردم نیومد یه ربع هیچی نیم ساعت هیچی حتی سده 1ساعت هم صبر کردم بازی نیومد که نیومد چیکار کنم؟
مشکل از کرکه؟یا کدشکنی بازی؟برم یکی دیگه بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)