تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 280 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

varzesh3.ir : اولادي به پرسپوليس پيوست

مهرداد اولادي بازيکن فصل گذشته ملوان بندرانزلي با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد و به اين تيم پيوست.
    به گزارش ايرنا، اولادي پس از بازگشت از اردوي تيم ملي با پرسپوليس به توافق رسيد و امروز قراردادش را با اين باشگاه ثبت مي کند.
    اولادي از سال 1382 تا سال 1385 در پرسپوليس حضور داشت و پس از آن به امارات رفت.
    قراداد اولادي با پرسپوليس يکساله است.
    تاکنون علي کريمي،‌ محمد نصرتي و ميثاق معمارزاده با پرسپوليس قرارداد امضا کرده اند.
    Last edited by Ssarshar; 11-07-2011 at 13:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها دليل پرسپوليسي نشدن انصاري فر علي دايي هست نمي خواد بزاره پرسپوليس قهرمان بشه با دايي ابروم پيش استقلالي ها رفت و حالا نمي زاره همشهري اش به پرسپوليس بيايد كه تا پارسال التماس مي كرد بيايد پرسپوليس
    چه ربطی داره!!!
    حتما اینکه رحمتی رفت استقلال هم تقصیره داییه!
    مدیر عرضه نداره بازیکن بگیره به دایی ربطی نداره!
    استقلال بیاد 2 برابر پرسپولیس پول بده انصاری فر احمقه بیاد پرسپولیس؟
    به امید اینکه آقایون غیر پرسپولیسی زودتر جور و پلاسشون رو جمع کنن و برن!
    دستشون برای مردم رو شده!
    در ضمن امیدوارم با این استدلال اگه انصاری فر اومد پرسپولیس اون رو هم حاصل کار دایی بدونی!

3. 3 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

مطمئن باشید امکان نداره که کریم انصاری فرد بره استقلال.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چه ربطی داره!!!
    حتما اینکه رحمتی رفت استقلال هم تقصیره داییه!
    مدیر عرضه نداره بازیکن بگیره به دایی ربطی نداره!
    استقلال بیاد 2 برابر پرسپولیس پول بده انصاری فر احمقه بیاد پرسپولیس؟
    به امید اینکه آقایون غیر پرسپولیسی زودتر جور و پلاسشون رو جمع کنن و برن!
    دستشون برای مردم رو شده!
    در ضمن امیدوارم با این استدلال اگه انصاری فر اومد پرسپولیس اون رو هم حاصل کار دایی بدونی!
    حرفهای شما خیلی جالبه
    اینکه دایی دلیل عدم حضور بازیکنی در پرسپولیس باشه به نظر دور از واقعیت میاد ولی ممکنه بازکنی مثل کریم انصاری فرد منتظر ببینه دایی میره کدوم تیم بعد انتخاب کنه و یا منتظر پیشنهادات خارجیشه
    من دلیل اینکه انصاری فرد تا الان با هیچ تیمی قرار داد امضا نکرده رو بیشتر سر مسائل قرار داد میدونم. تا اونجایی که من اخبار رو دنبال کردم انصاری فرد میخواد بندهایی در قرار دادش باشه که اگه وسط فصل پیشنهادی داشت بتونه بره و باشگاه ها هم تن به این خواسته نمیدم
    در مورد جذب بازیکن هم پرسپولیس تا الان بد عمل نکرده.به قول استیلی بازیکنی به درد پرسپولیس میخوره که دلش با تیم باشه . کریمی و میثاق و اولادی این خصلت رو دارن و من از اومدنش خوشحالم ولی نصرتی نه!! ولی خب پرسپولیس میتونه از بعد فنی بازیکن استفاده کنه ولی این بازیکن هیچ وقت محبوب هواداران نخواد شد
    انصاری فرد هم الان هینم وضعیت رو داره.داره هم با استقلال مذاکره میکنه و هم با پرسپولیس.این خوب نیست
    ولی انصاری فرد پرسپولیسی بودنش رو قبلا نشون داده.

6. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

براي روشن شدن شرايط حقيقي و جلال اكبري به باشگاه پرسپوليس رفتند
    خبرگزاري فارس: عليرضا حقيقي به همراه جلال اكبري براي روشن شدن شرايط‌‌‌ خود بعدازظهر امروز به باشگاه پرسپوليس رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي دروازه‌بان تيم ملي فوتبال كشورمان پس از اينكه همراه با تيم ملي به ايران بازگشت،
    بعدازظهر امروز به دليل مذاكره با كادر فني پرسپوليس و حبيب كاشاني به باشگاه پرسپوليس رفت.
    گفته مي‌شود وي به دليل اينكه پرسپوليس با ميثاق معمارزاده قرارداد امضا كرده ناراحت است و مي خواهد شرايطش در اين باشگاه تشريح شود.
    جلال اكبري نيز به همراه حقيقي در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا تكليفش با سرخ پوشان مشخص شود.
    انتهاي پيام/
    +
    هر دم از این باغ بری می‌رسد!!

8. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : مهرداد اولادي با عقد قرارداد دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

مهرداد اولادي بازيكن فصل گذشته ملوان امروز پس از حضور در باشگاه پرسپوليس با عقد قراردادي دو ساله به اين تيم پيوست.

اولادي قرار است پيراهن شماره 33 پرسپوليس را برتن كند. وی قرارداد خود را در هیئت فوتبال استان تهران ثبت کرد.

10. 8 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

پرسپوليسي‌ شدنم ربطي به جدايي دايي از اين تيم ندارد
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي ايران گفت: اميدوارم به دليل حضورم در پرسپوليس استقلالي‌ها از من شكايت نكنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد نصرتي پس از بازگشت از اتريش در جمع خبرنگاران اظهار داشت:
    به نظرم اردوي خوبي را در اتريش برگزار كرديم و اميدوارم كادر فني به شناخت خوبي از بازيكنان ملي پوش براي انتخاب‌هاي بعدي رسيده باشد.
    وي افزود: شخصا تمام سعي و تلاش خودم را انجام دادم كه در 3 بازي تداركاتي بازيكن موثري باشم. اميدوارم كي‌روش از من راضي باشد.
    مدافع تيم ملي ايران در پاسخ به سؤالي كه آيا رفتن علي دايي عاملي شد كه به پرسپوليس بياييد، گفت: اصلا اين طور نيست. پرسپوليسي شدنم ربطي به رفتن دايي ندارد.
    ايشان يكي از بزرگان فوتبال ما است و من به اين مربي احترام مي‌گذارم. من بعد از ارزيابي هاي نهايي به اين جمع بندي رسيدم كه به پرسپوليس بيايم.
    نصرتي درباره شكايت باشگاه استقلال و دادند 50 درصد از قراردادش به آبي ها بايت غرامت گفت: اميدوارم استقلالي‌ها دست و دل‌باز باشند و از من شكايت نكنند،
    چون من در پرسپوليس بازي كرده بودم و از ابتدا هم دوست داشتم كه به پرسپوليس بيايم. انشاالله اتفاق خاصي نمي‌افتد و آنها هم از من شكايت نخواهند كرد.
    انتهاي پيام/

12. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

اگه آدم عاقل باشه و ببینه هرکس رفته اس اس آخر عاقبتش چی شده 100 سال نمیره اس اس
    از طالبلو و جباری گرفته تا مجیدی و....که چه بلاهایی سرشون نیومد

14. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

این اولادی خیلی بازیکن باحالیه واقعا خوشم میاد ازش امیدوارم انصاری فرد رو هم بتونن جذب کنن حداقل دیگه
    گفتن مدافع خارجی میخوان بگیرن که فعلا خبری نیست ببینیم چند روز اینده چی میشه با اولادی و کریمی میشه به تیم امیدوار بود اما بازم بازیکن خوب کم داریم من این جملمو دوباره تکرار میکنم " تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواد " در نظر بگیرین اوایل فصل این 2 تا ستارمون مصدوم بشن دیگه تیم میره رو هوا

16. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه آدم عاقل باشه و ببینه هرکس رفته اس اس آخر عاقبتش چی شده 100 سال نمیره اس اس
    از طالبلو و جباری گرفته تا مجیدی و....که چه بلاهایی سرشون نیومد
    ببخشید من بعنوان یک پرسپولیسی این سوال رو از شما دارم.
    اونهایی که اومدن به پرسپولیس به کجاها رسیدن؟
    نیکبخت ، سپهر حیدری ، نبی الله باقری ها و ایوان پتروویچ، اشپیتیم آرفی و ...حتی خود کریم باقری!!!
    خانه از پایبست ویران استــ...

18. 8 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •