تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 186 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مثل اینکه ساف گفته خرید جدید دیگه ای نداریم و برای پست هافبک میانی میتونیم به امثال جوونایی نظیر آندرسون و گیبسون اعتماد کنیم!!
    نمیخوام نفوس بد بزنم... ولی با این حساب فصل بعد حداقل تو رقابت اروپایی قلب تیم میشه اتوبان تیم های مقابل...
    امیدوارم سر الکس پیچش مویی رو که ما ممکنه ندیده باشیم، رو دیده باشه...

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

هایلایت های بازی های پیش فصل یونایتد تو امریکا رو که میدیدم بازی گابریل اوبرتان خیلی من رو تعجب زده کرد!
    چه پیشرفتی داشته....دریبل هاش...پا عوض کردن هاش استارت زدن هاش فوق العادس! خیلی قدم های بلندی برمیداره موقع دویدن...امیدوارم همین سبک بازیش رو بتونه مقابل تیم های بزرگ هم ارائه بده....تازه میفهمم چرا سر الکس دنبال اوبرتان بوده و از فرانسه اوردتش....یادمه اوایل دست و پاهاش عین سوزن بود! انقدر روش کار کردن الان دیگه فیتنس کاری شده واسه خودش!
    تنها تنها عمو جون ؟
    لینک بده ما هم ببینیم خب

4. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

الکس فرگوسن: تبس می خواهد در سال 2013 از فوتبال خداحافظی کند
    این مهاجم آرژانتینی سابق وستهم برای دو فصل به طور قرضی برای منچستریونایتد بازی کرد و در 99 دیداری که برای شیاطین سرخ بازی کرد، 34 بار موفق به گلزنی شد

سایت گل
    - سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد به این دلیل با کارلوس تبس قرارداد دائمی امضا نکردند که این بازیکن آرژانتینی قصد دارد در سال 2013 از فوتبال خداحافظی کند.

این مهاجم آرژانتینی سابق وستهم برای دو فصل به طور قرضی برای منچستریونایتد بازی کرد و در 99 دیداری که برای شیاطین سرخ بازی کرد، 34 بار موفق به گلزنی شد.

اما علی رغم این عملکرد درخشان، فرگوسن حاضر نشد قرارداد او را دائمی کند و اکنون از دلیل این تصمیم پرده برداشت.

سرمربی اسکاتلندی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تبس به ما گفت که می خواهد فقط تا 4 سال دیگر فوتبال بازی کند. اگر ما با او قرارداد 5 ساله امضا می کردیم و او بعد از 4 سال فوتبال را کنار می گذاشت، دیگر نمی توانستیم از فروش او به سود برسیم."

گفته می شود اینتری ها قصد دارند تبس را به خدمت بگیرند اما فرگوسن در این مورد نیز گفت:" مطمئن نیستم اینتری ها حاضر شوند 45 میلیون پوند برای او بپردازند، به ویژه بعد از اینکه او اعلام کرد دوست دارد به آرژانتین برگردد تا کنار بچه هایش باشد. من فکر می کنم او در منچسترسیتی خواهد ماند."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رضایت دخه آ از اولین بازی اش برای منچستریونایتد
    دروازه بان جوان اسپانیایی اظهار امیدواری کرد که با انجام دیدارهای دوستانه بیشتر، با هم تیمی های جدیدش هماهنگی بیشتری پیدا کند

سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جوان منچستریونایتد، پس از انجام اولین بازی اش برای این باشگاه در مقابل شیکاگو فایر، اعلام کرد انتقال از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد، یک انتقال بزرگ بوده است و اظهار امیدواری کرد که با انجام دیدارهای دوستانه بیشتر، با هم تیمی های جدیدش هماهنگی بیشتری پیدا کند.
    او در گفتگو با سایت گل گفت:" من هنوز در تیم و لیگ برتر یک بازیکن جدید محسوب می شوم. در اسپانیا با سیستم کاملا متفاوتی بازی می کردیم.
    این اولین بازی من برای تیم بود و خیلی مهم است که تا پیش از شروع فصل جدید، بازی های بیشتری انجام بدهم."
    رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد نیز با ابراز رضایت از نمایش دخه آ، گفت:" بله، فکر می کنم او نمایش خوبی داشت. او از اعتماد به نفس خوبی برخوردار است و به خوبی با بازیکنان تیم همکاری کرد."

لینک منبع خبر:
    کد:

6. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هافبک نیوکاسل هدف رئیس فرگوسن

رئیس منچستر یونایتد سر الکس فرگوسن به دنبال یک حرکت شوک آور برای هافبک نیوکاسل جوی بارتون می باشد.
    ساندی تایمز گزارش می دهد (The Sunday Times) فرگوسن در نظر دارد پیشنهاد گیج کننده ای برای این بازیکن ارائه دهد.
    بارتون در سال آخر قرارداد خود است و برای یک پیشنهاد خوب در دسترس است.
    در حالی که فرگوسن به دنبال امضاء قرارداد با یک هافبک خلاق در تابستان امسال بوده است،او می داند همچنین نیاز دارد جایگزینی برای هافبک آزاد شده، اوون هارگریوز .
    بارتون در 12 ماه گذشته خود را در میان هافبک های انگلستان اثبات کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

8. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

هافبک نیوکاسل هدف رئیس فرگوسن

رئیس منچستر یونایتد سر الکس فرگوسن به دنبال یک حرکت شوک آور برای هافبک نیوکاسل جوی بارتون می باشد.
    ساندی تایمز گزارش می دهد (The Sunday Times) فرگوسن در نظر دارد پیشنهاد گیج کننده ای برای این بازیکن ارائه دهد.
    بارتون در سال آخر قرارداد خود است و برای یک پیشنهاد خوب در دسترس است.
    در حالی که فرگوسن به دنبال امضاء قرارداد با یک هافبک خلاق در تابستان امسال بوده است،او می داند همچنین نیاز دارد جایگزینی برای هافبک آزاد شده، اوون هارگریوز .
    بارتون در 12 ماه گذشته خود را در میان هافبک های انگلستان اثبات کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    تا اونجایی که من یادمه ، این بابا مشکلش این بود که ماهی یه بار میافتاد زندان .
    امیدوارم اگه خواست بیاد (که بعید میدونم) از این مشکلا بوجود نیاره .

10. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

سر الکس فرگوسن:
    بازیکن دیگه ای رو به خدمت نخواهیم گرفت
    سر مربی منچستریونایتد گفته که با همین ترکیب به استقبال بازی با منچستر سیتی تو کامینیوتی شیلد میره و به بازیکن جدیدی احتیاج نداره....
    فرگوسن:
    این یک مسابقه معمولی نیست...یک داربی جذاب هست...سیتی بعد از 35سال تونسته جام حذفی رو بگیره...و الان هم وقتشه که واسه یه جام دیگه تو فصل جدید بجنگه....ما هم تیم اماده ای هستیم و فکر میکنم چیزی رو که میخوام دارم و در حال حاضر اون چیزی رو که من دنبالش هستم رو پیدا نکردم!(دنبال چیه منم نمیدونم!)....هرناندز امروز با ما تمرین کرد اما نمیخوام بهش فشار بیاد...هرناندز بازی های زیادی برای ما انجام داده و برای مکزیک هم بازی های خوبی داشته و نیاز به استراحت داشت و الان که پیش ماست من خیلی خوشحالم....
    همچنین هرناندز هم گفته از اینکه برای بهترین تیم دنیا بازی میکنم بسیار خوشحالم و منتظر شروع بازی ها و گل زنی برای یونایتد هستم
    کد:
    فرگوسن:
    از هرناندز برای زدن گلهای بیشتر حمایت میکنم
    خاویر یه بازیکن بسیار خوبی هست و من میبینم که توانایی تکنیکی خودش رو هم بالاتر برده و من میخوام که بهتر باشه...خاویر فصل قبل 20گل برای ما زده و من ازش میخوام که این فصل بهتر عمل کنه....
    از هرناندز پرسیده شد که میتونی بهتر باشی این فصل...تو جواب گفت:
    البته که میتونم...من اینجام که بهتر باشم...چیزی که تو منچستر من خیلی بهش علاقه دارم و به من انگیزه میده حس رقابت و قهرمانی بین بازیکت هاست....من اینجام که با بقیه رقابت کنم و بهترین بشم و زمانی خوشحال خواهم بود که بتونم بیشتر گل بزنم و پاس گل بدم که بتونم باشگاهم رو به سمت چیزی که همیشه دنبالش بوده یعنی قهرمانی کمک کنم...چیزی که من تو این باشگاه یاد گرفتم اینه که بازی به بازی پیشرفت کنم و خودم رو هر روز بالا بکشم و بهتر باشم

کد:

پاتریس اورا:
    به نصری گفتم اگه جام میخواهی به یونایتد بیا
    یک بار یه سمیر گفتم...اگه پادشاهی رو میخوای به یونایتد بیا!
    البته یه شوخی کوچیک بود اما من فقط حقیقت رو گفتم....اگه میخوای جام ببری بیا به یونایتد...من تو 5سال من 12جام بردم و نمیدونم با باشگاه دیگه میتونستم این تعدا جام ببرم! کسی چه میدونه که از الان به بعد چندتا جام میبرم؟! پس اگه جام میخوای به یونایتد بیا!
    همچنین اورا در مورد اینکه نصری به سیتی بره گفته:
    اگه سمیر به منچستر سیتی بره من فکر میکنم این یه انتخابی هست که سمیر انجام داده...اما اگه از من بپرسی که بین سیتی و یونایتد کدوم رو انتخاب میکنی مسلما یونایتد رو انتخاب میکنم همونطور که قبلا انتخاب کردم و الان هم از اینکه یه بازیکن یونایتد هستم بسیار خوشحالم
    کد:
    دیگه اگه جایی ایراد داشت ببخشید...ترجمه خودم بود
    Last edited by shutdown; 26-07-2011 at 12:47.

12. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: یونایتد خرید جدیدی نخواهد داشت
    سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد این تیم دیگر بازیکن جدیدی در فصل نقل و انتقالات به خدمت نخواهد گرفت

سایت گل - سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد از خریدهای تابستانی خود بسیار راضی است و اعلام کرد دیگر بازیکن جدیدی را تا پایان نقل و انتقالات تابستانی به خدمت نخواهد گرفت.
    فرگوسن، دیوید دخه آ دروازه بان اسپانیایی را از اتلتیکو مادرید، فیل جونز را از بلکبرن و اشلی یانگ را از استون ویلا به خدمت گرفته است و همچنین به دنبال جذب یک هافبک طراح بعد از خداحافظی پل اسکولز بود.
    فرگوسن می گوید:" ما 5 بازیکن بالای 30 سال را تابستان امسال از دست دادیم اما سه بازیکن جوان دخه آ، جونز و یانگ را به خدمت گرفتیم. در حال حاضر دیگر بازیکن جدیدی به خدمت نمی گیریم. بازیکنانی را که ما می خواهیم با باشگاهشان قرارداد دارند. از خریدهای تابستان امسال تیم هم بسیار راضی هستم."
    منچستریونایتد روز 7 آگوست در دیدار کامیونیتی شیلد به مصاف منچسترسیتی خواهد رفت و فرگوسن در مورد این دیدار حساس می گوید:" این یک کامیونیتی شیلد عادی برای منچستریونایتد است. اما همسایه پر سر و صدای ما حریف مان خواهد بود و این جذابیت بازی را افزایش می دهد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن 1: مرسی از سامان که خبر رو از یه لینک دیگه ترجمه کرد.
    پ.ن 2: کاش کسی غیر از سر الکس (مثلا دیوید گیل ) اعلام خرید نکردن رو گفته بود تا اینجا مورد عنایتمون قرار می گرفت! ولی خارج از شوخی... امیدوارم اگه پرورنده خریدای تابستانه بسته شده، تو نقل و انتقلات زمستان یه هافبک خلاق رو بگیریم...

داوید دخه آ: کم کم به زندگی در منچستر عادت می کنم
    دروازه بان جدید منچستریونایتد معتقد است به خوبی با زندگی در باشگاه جدیدش سازگار شده است

سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جدید منچستریونایتد که به تازگی با انتقالی 20.5 میلیون یورویی از اتلتیکو مادرید به این باشگاه پیوسته، معتقد است به خوبی با زندگی در باشگاه جدیدش سازگار شده است.
    این دروازه بان 20 ساله در اولین بازی اش برای شیاطین سرخ که با پیروزی 3-1 مقابل شیکاگو فایر به پایان رسید، نمایش درخشانی داشت.
    او در گفتگو با شبکه تلویزیونی اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" من کم کم به زندگی در اینجا عادت می کنم. منتظرم تا خیلی زود چیزهای زیادی یاد بگیرم.
    در تیم بازیکنانی هستند که من می توانم با آنها صحبت کنم. بعضی از آنها اندکی اسپانیایی صحبت می کنند و من هم کم کم انگلیسی یاد می گیرم و با آنها ارتباط بهتری برقرار می کنم.
    البته چیچاریتو و آنتونیو والنسیا در حال حاضر با تیم نیستند. حضور آنها زندگی را برای من راحت تر می کند.
    کمی دشوار است اما من جوان هستم و در طول چند ماه، وقتی کمی بیشتر انگلیسی یاد بگیرم قادر خواهم بود تا ارتباط بهتری با بقیه برقرار کنم."
    سرالکس فرگوسن هم این دروازه بان جوان اسپانیایی را به دلیل نمایش خوبش مورد ستایش قرار داد.

لینک منبع خبر:
    کد:

14. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اخبار دیروز که نرسیدم بزارم:

دیوید بکام: اشنایدر می تواند جانشین خوبی برای اسکولز باشد
    اسکولز بعد از 17 سال بازی برای شیاطین سرخ، در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و اکنون فرگوسن به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای اوست

سایت گل - دیوید بکام، ستاره لس آنجلس گلکسی، معتقد است وسلی اشنایدر، هافبک بازیساز اینتر می تواند جانشینی فوق العاده برای پل اسکولز باشد.
    اسکولز بعد از 17 سال بازی برای شیاطین سرخ، در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و اکنون فرگوسن به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای اوست.
    لوکا مودریچ، ستاره کروات تاتنهام، و سمیر نصری، بازیساز فرانسوی آرسنال، از گزینه هایی هستند که یونایتدها در بازار نقل و انتقالات به دنبال شان بودند اما با توجه به مخالفت باشگاه های تاتنهام و آرسنال به فروش این دو بازیکن، اشنایدر نزدیک ترین گزینه به الدترافورد است.
    بکام در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به عنوان جانشین اسکولز، آنها باید یک بازیکن ویژه به خدمت بگیرند. صحبت های زیادی در مورد اشنایدر می شود. او بازیکن بسیار با استعدادی است. فکر می کنم او کاملا مناسب بازی در منچستریونایتد است."
    شماره 7 سابق شیاطین سرخ همچنین در مورد داوید دخه آ که به تازگی جای ادوین فن رد سار را در درون دروازه این تیم پر کرده، گفت:" آنها یک دروزه بان جوان را به خدمت گرفته اند که با حضور در لالیگا از تجربه بالایی برخوردار است.
    او کار دشواری دارد زیرا او باید جای فن در سار را پر کند که بسیار موفق بود اما فکر نمی کنم او مشکلی داشته باشد.
    او در اسپانیا در سطح خوبی بازی کرد. امیدوارم که او خوب کار کند زیرا منچستریونایتد همیشه دروازه بان های خوبی داشته است."

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن:

اورا: بعد از جام جهانی 2010 فرگوسن مرا متقاعد کرد که نروم
    ستاره فرانسوی منچستریونایتد در فکر ترک این تیم درتابستان گذشته بود تا به رئال بپیوندد ولی سرالکس او را به ماندن متقاعد کرد

سایت گل - طبق صحبتهای پاتریس اورا، این سرالکس فرگوسن بود که درتابستان گذشته او را متقاعد کرد تا در اولدترافورد بماند این ستاره 30 ساله، در جام جهانی 2010 روزهای وحشتناکی را سپری کرد و با جنجالهایی که در اردوی تیم ملی فرانسه با آن مواجه شد و در پی آن با حذف زودهنگام این تیم از رقابتهای جام جهانی ،روزهای سختی را پشت سرگذاشت . بعد از آن بود که سیل انتقادات روانه اورا شد و بعد از جام جهانی به سرالکس فرگوسن اعلام کرد که می خواهد اولدترافورد را ترک کند اینتر و رئال مادرید هم به دنبال جذب این ستاره فرانسوی بودند ولی درنهایت اورا بعد از صحبتهایی که بافرگوسن داشت تصمیم به ماندن گرفت ستاره فرانسوی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« گاهی وقتها باید برای زندگی ات تصمیم بگیری و من پیشنهادهای خوبی از دو تیم اینتر و رئال داشتم و درهمان زمان با مربی تیم صحبت کردم.بعد از جام جهانی، به فرگوسن گفتم که می خواهم بروم ولی وقتی به خانه او رفتم، خیلی باهم صحبت کردیم و حتی نیازی نبود که او مرا برای ماندن متقاعد کنم، چون قلبم می خواست در اینجا بمانم.» اورا ادامه داد:« فرگوسن فقط به من گفت : پت، این بزرگترین خبری است که تو می خواهی با ما بمانی، چون منچستربزرگترین تیم دنیاست و تو اینجا نزد من، هم تیمی هایت و هواداران احترام زیادی داری.نمی دانم چرا می خواهی به تیم دیگری بروی ولی فکر می کنم که تصمیم درست این است که اینجا بمانی. من با فرگوسن خیلی صمیمی هستم و احترام زیادی برای او قائلم و برای خودم هم احترام زیادی قائلم. این چیز عجیبی نبود و خیلی طبیعی بود . مربی باید مربی باشد ولی او برای ما مثل پدر است. من تصمیم درست را گرفتم و خیلی خوشحالم. البته تصمیم آسانی بود؛ چون خودم می دانستم که می خواهم در این تیم بمانم و به قهرمانی های بیشتری برسم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

مربی دروازه بانان یونایتد: دخه آ باید پیشرفت کند
    مربی دروازه بانان منچسترمعتقد است که دروازه بان جوان اسپانیایی باید رشد کند تا بتواند به حد و اندازه های فان درسار برسد

سایت گل - اریک استیل، مربی دروازه بانان منچستریونایتد معتقد است که داوید دخه آ ، دروازه بان اسپانیایی تیمش باید تلاش کند تا بتواند به مراتب بهتر از اینها شود

این دروازه بان 20 ساله در بازار نقل و انتقالات تابستانی به عنوان جانشین ادوین فان در سار از اتلتیکومادرید به اولدترافورد منتقل شد .

استیل، معتقد است که دخه آ ، در درونش آرامشی دارد که باید این آرامش را حفظ کند:« آیا ادوین را وقتی 20 ساله بود به یاد دارید؟ کارهای زیادی باید انجام شود؛ چون هیچ بازیکنی در 20 سالگی کامل نیست. ادوین وقتی 34 ساله بود به انگلیس آمد. داوید باید بازیکنان تیم را بشناسد و زبان انگلیسی بیاموزد ولی به خوبی می تواند در تیم جا بیفتد؛ چون آرامش خوبی دارد.»

مربی دروازه بانان یونایتد ادامه داد:« داوید با توجه به سنش، خیلی آرام است و دربرخورد با توپهاپخته و بالغ است و این ویژگی هایی است که فان درسار هم داشت ولی ما در یونایتد به چنین دروازه بانهایی نیاز داریم.البته داوید کار سختی را پیش رو دارد ولی ما این را می دانستیم و از همین رو این کار زمان می برد.»

لینک منبع خبر:
    کد:

16. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Novance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امسال منچستر چه بازیکنانی رو خرید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

امسال منچستر چه بازیکنانی رو خرید؟
    فیل جونز - مدافع وسط و هافبک تدافعی
    اشلی یانگ - بال راست و چپ
    داوید دخه آ - دروازه بان

19. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •