تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 320 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوزيل شماره 10 جديد رئال

ستاره آلماني پيراهن شماره 10 رئال را برتن خواهد کرد.

با برگزاری دیدار دوستانه رئال مادرید مقابل لس آنجلس گلکسی مشخص شد که پیراهن شماره 10 رئال برای فصل آینده در اختیار مسعوت اوزیل خواهد بود. بدین ترتیب این ستاره آلماني میراث دار لاسانا دیارایی خواهد شد که جایی در رختکن کهکشانی ها در فصل بعد نخواهد داشت. البته هنوز شماره های بازیکنان رئال به صورت رسمی اعلام نشده است ولی در اینجا می توانید از شماره پیراهن بازیکنان جدید رئال مطلع شوید. نوری شاهین پیراهن شماره 5 (را که قبلا در اختیار گاگو بود) را برتن خواهد کرد. کونترائو پیراهن شماره 15 را می پوشد. کایخون پیراهن 21 (پدرو لئون) را برتن می کند و واران صاحب پیراهن شماره 19 که تا پیش از این در اختیار گارای بود خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض رائول :" رئال مادرید زندگی من بود و تا همیشه در قلبم خواهد ماند "

مرجع خبري رئال مادريد : رائول دیروز در تمرینات شالکه صحبتهایی انجام داد . کاپیتان سابق که اسپانیایی ها را که برای دیدن بازیش به آلمان می آیند فراموش نکرده است گفت :" رئال مادرید زندگی من بوده است و تا ابد در قلب خواهد ماند . آنها را خیلی دوست دارم . افراد زیادی از اسپانیا و مادرید به انگیزه دادن به من در این جا ، شالکه می پردازند . "
    این مهاجم فصل گذشته راهی آلمان شد ؛ توانست قهرمانی جام حذفی را دشت کند و به نیمه نهایی چمپیونزلیگ برسد ، در مجموع در تمامی بازیها 19 گل زد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض دوست قدیمی و وارث یادگاری های سانتیاگو برنابئو :" او بی همتا بود "

مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو مارتینز پاردو 82 ساله ، گسترده ترین و قابل توجه ترین کلکسیون وسایل شخصی سانتیاگو برنابئو را در اختیار دارد . آن را در خانه - موزه خود در آسپه (آلیکانته ) نگه داری می کند . 33 سال پس از فوت رفیق شفیقش ، در مصاحبه با آس به یاد آوری آن دوران پرداخت .
    دون آنتونیو ، وسایل زیادی در این جا در این موزه در آسپه ، گنجینه های واقعی هستند . چطور این ها را جمع آوری کردی ؟
    وقتی دون سانتیاگو فوت کرد ، بیوه اش ، ماریا ، تمام متعلقاتش را به من داد . این جا همه چیز هست . از لباس ها ، کفش ها و چوب ماهیگیری اش که در سانتا پولا استفاده کرد گرفته تا تخت خوابی که در 2 ژوئن 1978 در آن فوت کرد .

همیشه اولین ها بیشتر به یاد می ماندند . چطور شد که با او دیدار کردید و مثل پسرش شدید ؟
    من هوادار رئال مادرید و شیفته دون سانتیاگو بودم . برایش 50 خط نامه نوشتم . اما تا 49 سالگی فرصت ملاقات با او را پیدا نکردم . من زیاد به ساحل سانتاپولا می رفتم و او را در خارج از ویلاش می دیدم اما هیچ گاه جسارت نزدیک شدن و ورود به خانه اش را پیدا نمی کردم . یک روز این کار را کردم و او خیلی مودب برخورد کرد .یادم است روی صندلی متحرک نشسته بود و از قضا لوله خانه اش ترکیه بود و من هم لوله کش بودم . بدون این که به من بگوید مشکل را حل کردم فردا ساعت 7 به من زنگ زد و گفت که نزدش بروم . فکر کردم شرایط لوله اش بدتر شده و باید آن را حل کنم . اما این طور نبود . رفاقتمان از آن جا شروع شد و تا زمان فوتش ادامه داشت .

راست است که یک سال پیش از فوتش ، زندگیش را نجات دادی ؟
    یک روز پس از دیدن بازی اتلتیکو - رئال مادرید با هم در تلویزیون در سانتا پولا ، من داشتم به سمت آسپه می رفتم . ساعت 4 بامداد دون سانتیاگو به من زنگ زد و که حالش خیلی بد است . ساعت 8 او را به مادرید رساندم و به بیمارستان سان کامبیو بردم تا به ICU منتلق شود . شش پزشک در انتظارش بودند . پس از این که نجات یافت ، پزشکان به من گفتند که اگر به مادرید نمی آوردمش شاید می مرد . دون سانتیاگو بی همتا بود .

در مورد بسته سیگار معروف بگو ...
    بله ، آن را صحیح و سالم در این جا دارم . من و دون سانتیاگو در زمین تمرین سابق رئال بودیم که همسر دی استفانو این بسته سیگار را داد . با این که خودش عشق این چیزها بود ، آن را نپذیرفت و به من داد و یک جمله هم رویش نوشت و امضا کرد :" فکر کرده با یک جعبه سیگار می تواند مرا راضی کند ."

تلگراف خداحافظی چطور ؟
    آن هم جالب بود . 23 ژولای 1962 پیش از بازگشت دی استفانو به آرژانتین بود . سالها بعد که من آن نامه را منتشر کردم ، آلفردو از دستم عصبانی شد و هنوز هم با من حرف نمی زند .

چرا عصبانی شد ؟
    خب ببینید ، دون سانتیاگو او را با نام قایقش صدا زده بود . لقبش "لا سائتا" بود و او آن را به "ماریزاپالو " تغییر داده بود . وقتی فوت شد ، قایقش را با 300 هزار پزو و خانه اش در سانتا پولا را با 6 میلیون فروختم . آن پول را به بانو ماریا دادم که مطمئنا خواسته دون سانتیاگو هم همین بود چرا که وقتی فوت شد ، در حساب بانکی اش فقط یک میلیون داشت .

تختی که برنابئو در آن فوت شد ، صندلی محبوبش ، لباس های شخصی اش و دستنوشته های خاطراتش را نگه داشتی ... هیچ گاه به سود اقتصادی از این گنجینه ها فکر نکردم ...
    بسیاری از آن ها را پولی از من خواسته اند اما من با دون سانتیاگو تجارت نمی کنم . او به من انرژی داد و من هم می خواهم به او نشاط و طراوت بدهم . این ها چیزهایی هستند که هیچ گاه از دیدنشان سیر نمی شویم .

6. 5 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض آنالیز سبک و روشهای تمرینات مورینیو

مرجع خبري رئال مادريد : روزنامه آس آنالیز دقیقی روی سبک تمرینات و کار مورینیو در رئال مادرید داشته است .
    طرح ریزی
    مورینیو ، سیستم تمریناتش را از همان روز اول مشخص می کند . روز سه شنبه ، اولین جلسه تمرینی برگزار شد . ساعت ها تمرین در نوبت های صبح و عصر برگزار شد که در همه آنها توپ وجود داشتند . این زمان مهمی برای آماده سازی تیم بر اساس سبک بازی حریف و نوع آن است . با توجه به آنها که بازیهای آتی حالت رسمی ندارند ، این زمان برای آزمون و خطا و هماهنگ شدن اهمیت زیادی دارد . هر کدام از برنامه های تمرینی بیش از 15 دقیقه طول نمی کشند که زمان استراحت بین هر کدام از آنها بین یک تا سه دقیقه است ، شدت و جدیت هر تمرین هم 120 درصد است .

دو زمین
    مورینیو کل کار تمرینی را در نظر دارد اما کارش را به دو زمین تقسیم می کند . چه در تمرینات تهاجمی و چه تدافعی ، پرتغالی زبان ها همچنان شوخی هاص خاص خود را انجام می دهند . یک زمین به دست خودش است و بر زمین دیگر ، روی فاریا یا کارانکا نظارت می کنند . در آن زمینی که دست خودش است ، خوزه موریاس تمرینات دیگری را برای بازیکنان در نظر می گیرد . مورینیو سعی می کند که هیچ گروهی نامتعادل نباشد و ذخیره ها و اصلی ها را در هر تیم به طور مساوی تقسیم می کند و حتی بر خلاف دیگر مربیان ، به بازیکنان جوان آکادمی هم نقش فعالی در تمرینات می دهد .

تعداد بیشتر بازیکنان
    سیستمی که این روزها در UCLA مورد استفاده قرار می گیرد 1-3-2-4 است . کریستیانو ، خسه و کایخون با یکدیگر به خوبی هماهنگ هستند . او می خواهد وقتی توپ در دست تیم نیست ، از همان خط حمله دفاع آغاز شود . کایخون و کریستیانو به خوبی وظایفی که مورینیو به آنها سپرده را انجام می دهند . آنها پخش می شوند چرا که به طور مثال مورینیو دو تیم تشکیل می دهد ، یکی با هشت بازیکن و دیگری با سه بازیکن . هر تیمی صاحب توپ می شود ، تعداد بازیکنانش بیشتر می شود و مدافعان کمتر می گردند تا بازی تحت فشار به خوبی اعمال شود . به طور مثال وقتی تیم صاحب توپ شامل راموس ، په په ، آلبیول ، مارسلو ، گرانرو ، خدیرا ، اوزیل و خوسلو باشد ، کریستیانو ، خسه و کایخون به آنها ملحق می وشوند و تیم مقابل را به طور مثال آربلوا ، واران ، کاروالیو ، ناچو ، ژابی ، کوئنت رائو ، کاکا و بنزما تشکیل می دهند و با تعداد کمتر بازیکن دفاع می کنند .

فیزیکی
    برای مورینیو ، سازماندهی تیم از نظر بدنی مهم است اما نه به اندازه مسائل تاکتیکی و فنی تیم . روی فاریا هیچ گاه تمریناتی که به طور خاص فیزیکی باشند را در تیم اعمال نمی کند . نه حرکات گرم کردن و نه دویدن دور زمین بدون توپ .

ذخیره انرژی
    مورینیو به کار هفتگی خود به عنوان ریکاوری عملکرد بازیکنان توجه ویژه ای دارد . طبیعتا ممکن است که به دلیل مسائل بیولوژیکی تیم از نظر بدنی خسته شود . در این زمان هاست که فشار تمرینات را کم می کند اما دست از تمرینات بر نمی دارد و آنها همچنان به قوت خود باقی می مانند .

تاثیر
    مربی می خواهد فشار را از روی واران جوان کم کند . هشت جلسه تمرینی با حضور در کنار مدافعانی همچون کاروالیو ، په په و آلبیول بوده است . بازیکن فرانسوی تقریبا هر روز با بازیکن سابق چلسی کار می کند . کاروالیو ، متد مورینیو را می داند و برایش به بازیکن 18 ساله توضیح می دهد . حتی کوئنت رائو هم که در بنفیکا دفاع چپ بود در تیم مورینیو حتی در آن پست مورد استفاده هم قرار نگرفته است و در زمانی کارانکا را هم به او برای دفاع چپ ترجیح دهد . هافبک پرتغالی در کنار ژابی ، گرانرو و خدیرا تمرین می کند .

8. 6 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مصدومیت سرجیو راموس در تمرینات

مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، مدافع رئال مادرید تمرین بعد از ظهر در لس آنجلس پس از بازی با گالکسی را از دست داد .
    این بازیکن اهل کامالس ، مثل دیگر هم تیمی ها وارد زمین شد اما پس از گرم کردن به رختکن رفت . هنوز شرایط دقیق مصدومیتش مشخص نیست .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض الکلاسیکوی خیریه میان پیشکسوتان رئال و بارسا

مرجع خبري رئال مادريد : کلوپ هواداری مونتیخو که بخشی از کانون هواداری مادریدیستاهای مونتیخوست ، میزبان الکلاسیکوی پیشکسوتان برای سودرسانی به اتحادیه ضد سرطان اسپانیا خواهد بود .
    این بازی روز 27 شهریور در زمین فوتبال مونتیخو برگزار می شود . قیمت بلیط های آن هم بین 12 تا 15 یورو خواهد بود .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض آنالیز اولین بازی کوئنت رائو : سه شوت و یک پاس گل

مرجع خبري رئال مادريد : کوئنت رائو بازیکن چند منظوره ایست که مورینیو اصرار ویژه ای برای خریدنش داشت . در برابر گالکسی در پست های هافبک کناری و هافبک وسط بازی کرد و خوش درخشید . در دو صحنه می توان کاراکتر خاص و جنگنده او را دید : دفع توپ باورنکردنی از روی یک کرنر که موقعیت خوبی را برای رئال مادرید ایجاد کرد و توپ ربایی فوق العاده ای که منجر به گل کایخون شد .

نیمه اول به عنوان هافبک کناری : در سه پست تغییر مکان داد
    کار را به عنوان بال چپ آغاز کرد و در سیستم 1-3-2-4 در سه نفر هجومی ، در کنار کاکا و کایخون در سمت چپ حضور داشت . آنها خیلی تهاجمی بازی می کردند و به خوبی با یکدیگر هماهنگ بودند . پس از چند دقیقه که در کارهای مارسلو و کوئنت رائو تداخل ایجاد شد ، بازیکن پرتغالی جایش را با کاکا عوض کرد و به مرکز زمین آمد که در پست مهاجم کاذب هم عملکرد قابل قبولی از خود داشت . حتی از سمت راست هم موقعیت های زیادی روی دروازه حریف ایجاد کرد و بارها جایش را با کایخون تغییر داد . یکی از این صحنه های قابل توجه مربوط به دقیقه 41 است . وقتی که سرجیو راموس جلو آمده بود به عقب رفت تا جایش را پر کند . بازیکنن اهل کاماس توپ را از دست داد اما کوئنت رائو آن را برگرداند و به گرانرو داد . استبان گرانرو توپ را به عمق فرستاد و کوئنت رائو که جلو کشیده بود با دروازه بان حریف تک به تک شد . بازیکن پرتغالی هماهنگی خاصی با راموس و مارسلو داشت . به عنوان یک بازیکن کاری می دانست که چطور باید حرکاتش را در کنار آنها انجام دهد .

نیمه دوم به عنوان هافبک : سورپرایز کننده وقتی که در پست هافبک دفاعی بازی کرد
    مورینیو تصمیم گرفت که از کوئنت رائو به عنوان زوج ژابی آلونسو در پست هافبک دفاعی در نیمه دوم استفاده کند . بازیکن اهل سن سباستین که مثل همیشه لیدر خط هافبک بود اما بازیکن پرتغالی هم نشان داد که کاملا برای بازی در آن پست آماده است . با این که به نظر می رسید که با توجه به تحرک کوئنت رائو نیاز به یک هافبک دفاعی دیگر و تشکیل سیستم سه هافبک دفاعی باشد ، اما بازیکن پرتغالی نشان داد که چرا مورینیو برای آن پست به او اعتماد کرده است . جنگندگی لازم برای حضور در این پست و راه اندازی ضد حملات سریع را داشت . یکی از آین حرکات مربوط به دقیقه 57 بود که منجر به گل بنزما شد .

12. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض کاکا و نشانه هایی از به خود آمدن در بازی با گالکسی

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو یک چالش جالب برای خودش در این فصل تعیین کرده است : آوردن کاکا روی فرم واقعی . اتفاقی که در اولین بازی فصل 12-2011 مشهود بود چرا که بازیکن برزیلی یکی از بهترین های برد 1-4 تیمش در برابر گالکسی بود .
    مورینیو می خواهد کاکا را به همان بازیکنی مبدل کند که در میلان توانست که به توپ طلای اروپا برسد و بازیکن برزیلی هم در برابر تیم آمریکایی و مدافعانش عملکرد چشم نوازی از خود ارائه داد . درست است که این بازی حالت جدی و مهمی نداشت اما به هر حال دیدن کاکا در شرایط ایده آل مطمئنا اتفاق مهمی برای مادریدیستاهاست .
    بازیکن برزیلی خود را مدیون هواداران و فلورنتینو می داند و نمی خواهد به یکی از بدترین خریدهای تاریخ رئال مادرید مبدل شود . حالا که از کمند مصدومیت های مختلف رها شده می خواهد به خودش بیاید . در بازی اول ، حرکات کنترلی سریع ، پاس های طلایی و دریبل ها ، شمه هایی از آن کاکایی که همه انتظارش را دارند را ارائه داد .

14. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حذف برزیل از کوپا، یه خوبی داشت، اونم نبود کاکا هست. خوشبختانه کاکا نرفت تا دوباره مصدوم بشه!

به نظر من کاکا روزی آماده میشه که بیفته رو دور دریبل زدن، مخصوصا دریبل زیدانی، هنوز اون دریبل عالیش رو تو فینال CL یادم نرفته...

دوستان اگه فعالیت من کم شده، بخاطر فعالیت های درسیم هست که الان خیلی واسم مهمه. ایشالا امتحان رو خوب بدم، در خدمت شما خواهم بود

16. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوشنبه 18 جولای 2011

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

قدرت فوق العاده

دیگر پیش خوان ها:

رئال مادرید 4 - 1 لوس آنجلس گالاکسی

تمرینات سخت و فشرده مورینیو یک بازی دیدنی را در اولین بازی پیش فصل به دنبال داشت

کوئنترائو در اولین بازیش با پیراهن رئال مادرید فراتر از انتظار ظاهر شد

کاکا بالاخره به دوران اوجش بازگشته

کایخون، خوسلو، رونالدو و بنزما گلهای رئال مادرید را به ثمر رساندند

مورینیو : " خریدهای جدید پایه های تیم را محکم خواهند کرد "

اولتیاماتوم اتلتیکومادرید به آگوئرو:
    " باید تا یکشنبه تکلیفت را روشن کنی "

افتضاح برزیل در کوپا آمریکا
    بازیکنان برزیل 4 پنالتی را خراب کردند!!

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

شروع هالیوودی کوئنترائو در مادرید

دیگر پیش خوان ها :

رئال مادرید 4 - 1 لوس آنجلس گالاکسی

کوئنترائو با نمایش خوبش نشان داد که مورینیو درباره او اشتباه نمی کرده

کایخون دوران مادریدیش را با یک گل شروع کرد، وارانه خوب بود، کاکا و رونالدو فوق العاده بودند

آگوئرو تا پایان این هفته با منچسترسیتی قرار می بندد

افتضاح برزیل در کوپا آمریکا
    بازیکنان برزیل 4 پنالتی را خراب کردند!!

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

18. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •