دوستان من چند صفحه ی قبل رو نخوندم آیا بازی واسه دانلود امده رو سایتها یا نه ؟
دوستان من چند صفحه ی قبل رو نخوندم آیا بازی واسه دانلود امده رو سایتها یا نه ؟
واسه دانلود كه گذاشتند ولي هنوز بي كركه حالا معلوم نيست كه كامل باشه
محتوای مخفی: آدرس:
فعلا دانلود نکنید نسخه اصلی 17 ابان ماه منتشر میشه و کرک هم همون موقع میدن بیرون...
فکر کنم از امروز دیگه باید شمارش معکوس رو آغاز کنیم
خیلی دوست دارم باز هم بتلفیلد رو شکست بده
بتلفیلد به غیر از گرافیک چیز خاص دیگه ای نداشت ، همیشه سری COD داستان و گیم پلی جذاب تری داشته : )
COD از گرافیک هم همچین کم نیاورده
شماره های 1 و 2 و 3 در زمان خودشون بهترین بودن
4 هم که زمان خودش شاهکار بود مخصوصا اینکه 60 فریم رو کنسول اجرا میشد . دهن همه باز مونده بود چه موتور قوی داره
5 و 6 و 7 هم هیچ کدوم گرافیکشون معمولی نبود و همه بالا بود -- BLACK OPS گرافیک وقعا خفنی رو 360 ارایه میداد (دوباره با 60 فریم ...)
حالا این MW3 یه خورده قدیمی شدن موتور توش معلومه ولی اصلا دلیل نمیشه بگیم گرافیک پایین یا و معمولیه -- و مطمِن باشید همچین هم از نظر گرافیکی کم نمیاره ...
لحظه شماری میکنم تا بالاخره یه FPS خفن با پدر و مادر بازی کنم ! وای اگه GHOST واقعا برگشته باشه ...![]()
بعد از این همه حاشیه و ... فقط میشه گفت : حماسه ای دیگر در راه است![]()
وای وای وای
نمرات و میانگین های بتلیفیلد همینطور داره پایین میاد
بزودی از بلک اوپس میاد پایین تر
اون همه تبلیغ و تعریف و تمجید از بازی ای که به لطف موتور فارست بایت ۲ گرافیک خوبی داشت اما الان که همه بازی رو انجام دادن و هر روز که داره می گذره ضعف های بازی داره خودشو نشون میده
داستان کوتاه و فوق العاده مسخره
به خدا نمیدونم چند نفرتون هیلو رو بازی کردید اما از اولین نسخه اش تا اخرین نسخه اش داستانی داشت که همیشه و همه جا ازش اینطور یاد می کردن : افسانه ای جدید آغاز شده است ...
حالا فکرشو بکنید قبل انتشار بتلفیلد این بازی رو بالاتر از هیلو و ... قرار داده بودن
چقدر که ازش تعریف نکردن طوری که کم کم داشتیم مطمئن می شدیم از همین الان بهترین بازی سال میشه
نمیخوام بتلفیلدو بکوبم و نابودش کنم میخوام منطقی باشم
بتیفیلد بازی خوبی بود انکار نمی کنم اما تمام بازی که گرافیک نیست
حالا بقیه فکر می کنن گرافیک MW3 در مقابل بتلفیلد مثله گرافیک بازی قارچ خوره در مقابل GTA IV !!!
گرافیک MW3 به شکل فجیعی زیبا و عالیه فیزیک بازی عالیه گرافیک بطور کل خیلی تمیز کار شده اگه بتیفیلد در گرافیک نمره 10 رو داره MW3 حتما نمره 9 رو می گیره اما بازم میگم همه چیز که گرافیک نیست
داستان حماسی غیرقابل انکار CoD خیلی خیلی سرتر از بتلفیلده که به طور کل فقط یه بازی سیاسی بود حتی اگه به دید فقط یه بازی بهش نگاه کنیم
از همین الان بازگشت حماسه ساز سبک شوتر نوین رو به همه طرفداراش تبریک میگم
به این پستا دیگه واقعا میگن یه طرفه به قاضی رفتن! : دی
بلفیلد شاید در مورد بخش داستانی نتونست بازم اون چنان موفق باشه ولی در زمینه خیلی مهم یعنی بخش آنلاین و چند نفره فوق العاده ظاهر شد
اون طوری که من تحقیق کردم از اون کسانی که بخش آنلاین این دو تا بازی رو زیاد میرن در مورد مقایسه بخش های اون بازی ها به این صورت نظر می دادن که برای بتلفیلد 90 درصد بخش مولتی پلیر و 10 درصد بخش سینگل پلیر. برای cod هم 70 درصد بخش مولتی پلیر و 30 درصد بخش سینگل پلیر!
پس بخش اساسی از این بازی بخش مولتی پلیره که اکثرا بازی نمی کنن که بتلفیلد در این بخش خیلی موفق ظاهر شده پس نمیشه گفت بازی ناموفقی بوده چون ما اون بخش ها رو بازی نمی کنیم!
به نظرم کلا عادت کنیم هیچ وقت یه طرفه به قاضی نریم
بعدشم کلا یه چیزی حرف دل من و خیلی هاست که کلا توی کشور ما همیشه cod خیلی بالا برده میشه. یعنی مثلا همین black ops رو خیلی ها اگه روشون میشد با وجود ابرشاهکار هایی مثل مس افکت 2 و استارکرفت 2 و ... بهترین بازی سال انتخاب می کردن که اتفاقا همین کارو هم کردن! همین طور مثلا بعضی ها هم برای انتخاب بهترین شوتر میگن پرتال 2 از همه بهتره و یه ابر شاهکاره ولی با این حال برای بهترین شوتر میگن black ops یه چیز دیگست و بهترینه!
خلاصه صرفا چون یه بازی از سه تا کلمه cod تشکیل شده نگیم از همه بازی های سال بهتره و کلی تعریف و تمجید کنیم و بهتره واقعیت رو هم در نظر بگیریم...
نمرات بازی ها نسبت به تکنولوژی زمانشونه
اگه بلک اپس الان منتشر می شد به زور 7.5 از 10 می گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)