خوبه اگه تجربیاتتون رو در رابطه با استفاده از این گوشی همینجا به اشتراک بذارین و برنامه ها و بازیهایی رو که به نظرتون جالب بوده رو معرفی کنین
خوبه اگه تجربیاتتون رو در رابطه با استفاده از این گوشی همینجا به اشتراک بذارین و برنامه ها و بازیهایی رو که به نظرتون جالب بوده رو معرفی کنین
متاسفانه دوستان اکثرا نقش مصرف کننده رو بازی میکنن و این هایی که فرمودید براشون اهمیتی نداره
من هم توی این فروم از دوستان خیلی چیز یاد گرفتم . و سعی کردم تا با به اشترک گذاشتن اطلاعات و معرفی نرم افزار و اموزش چیزی که من هم یاد گرفتم کمکی کنم
اما برخورد خیلی از دوستان هم جالب نبوده و بیشتر ادای طلبکارها رو درمیاوردن تا قدر دان باشن . هر چند منتظر کلید تشکر و این مسائل سطحی نبودم . دیگه ادامه نمیدم و این فروم رو ترک میکنم.
سلام عزیزم
کی ادای طلبکارارو در آورده؟ آمارشو بده جنازه تحویل بگیر!!! خدایی اگه تو بری دیگه این فروم سوت و کور میشه!!! حالا یکی دو نفر شعور نداشتن دلیل نمی شه بقیه بچه هارو تنها بذاری. من از طرف بقیه بچه ها عذر خواهی میکنم!!!
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
دوستان سرعت دیدن فیلمهای youtube چطوره؟ در حد دیال اپ کامپیوتره یا بهتر؟
سلام
برای این گوشی بهترین کاستوم رام که عملکرد گوشی رو تو بازی ها و برنامه های سنگین بالا ببره، در ضمن فارسی باشه چیه؟
اصلا براش کاستوم رام اومده؟
اگه میشه آموزش کاملش رو هم بذارین.
یه سوال دیگه میشه کاستوم رام یه گوشی رو برای گوشی دیگه نصب کرد مثلا gio رو روی ace؟
ممنون
سلام roxh58 عزیز،باور کن من به خاطر مطالب و برنامه هایی که شما میزاری شیفته این گوشی شدم هر چند هنوز نخریدم(به خاطر کمیاب بودنش)
انصافا نه تنها این فروم بلکه داشتن gio بدون حضورت لطفی نداره
یه چیزه دیگه ای هم که هست ، همونطور که اوایل گفتین ازین گوشی مبتدیان android بیشتر استقبال میکنن واسه همینم بار این فروم رو دوش شماها که تجربتون بیشتره میوفته
بازم تشکر
بچه ها يك خبر خوب بازي plants vs zombies در gio با موفقيت اجرا ميشه راستي بازيparadise island هم اجرا ميشه.
ويه چيز در مورد شما roxh58 عزيز ماخرخونا كه ارزش وقت رو ميدونيم ميدونيم كه شما وقتت رو از سر راه نياوردي كه به ما كمك كني ولي با كمكت مارو خوش حال مي كني .
سلام.
ميخواستم براي اين گوشي کارت حافظه بگيرم.
ممنون ميشم راهنماييم کنيم که به چه چيزي بايد دقت کنم.
اگر بتونی رم کلاس 10 بگیری خوبه
از لطف دوستان ممنونم
امروز آپدیت جدید جیو اومده. همین الان از طریق تویتر دیدم
نمیدونم آیا برای خاورمیانه هست یا نه
دوستان ببینن kies آپدیت جدیدی معرفی کرده یا نه
![]()
سلام ، ببخشید به کجا pm بدم؟ من نیاز دارم خیلی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
یه سوال
من گوشیم هنوز رام فارسی نداره. توی شیراز هیچ مغازه ای نمیتونه رام فارسی رو برام نصب کنه. یعنی میگن نیم ساعت دیگه آماده است ولی بعد از نصف روز میگن نمیشه. توی تهران جای خوبی سراغ دارید برای تعویض رام؟ اصلا کسی توی فوروم هست که از ابتدا رامش فارسی نبوده و رام فارسی نصب کرده باشه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)