لازم نبود اینجوری نقل قول بگیری
آخه این یه گوشی MIDrange هست قرار نیست که همش high-end بده
فقط من نمیدونم sense zero چیه!
لازم نبود اینجوری نقل قول بگیری
آخه این یه گوشی MIDrange هست قرار نیست که همش high-end بده
فقط من نمیدونم sense zero چیه!
این خوب باید یه چیزی باشه جایگزین دیزایر (مدل اصلی)...
سلام!
من نيستم، دوباره با گوشي اومدم، ممنون که جوابامو دادين، ديگه نميتونم نقل قول کنم!
اين اچتيسي ويگور که خيلي زشته! البته خيلي خداست، بعدم اون دو تا مدل ديگه ي اچتيسي فقط براي دو تا اپراتور ريليز ميشن، ريليز عمومي و به اصطلاح آنلاک فکتوري ندارن!
عزيزان اين متني که کاربر امنيا داده رو خوندين؟ راست ميگه ها ، حداقل برا رم ، ولان گوشي من نود مگ خالي داره ولي فک کنم گلکسي يه سيصدتايي ميشد، اين برا کسي که بازي ميکنه زياد جالب نيست
از گوشيم زده شدم) :-D
آهان ولی من high-end بیشر دوست دارم
ببخشید دیگه اینجوری نقل قول نمیگیرم![]()
خوب دیگه ، با کامی اومدم
آقایون ! پس چی شد این آپدیته، چرا نمیاد ؟ چرا اچتیسی انقدر قاره فروشه؟ خودش آسیاییه بعد اول برا اروپا رو ریلیز میکنه ؟ این شرط آدمیته؟
گوشیم خطخطی شده، هیچکس نیست یه قاب درست حسابی سراغ داشته باشه ؟
آره واقعا...
آپديتا رو اول واسه اروپاييا ميدن
ولي htc بايد واسه همچين گوشي بيشتر از اين رام بده - دنبال رام كاستوم نيستي؟
آره خوندم - 90 مگ؟من تو حالت عادي فقط حدود 310 مگ از 831 مگ پره يعني حدود 500 مگ خالي دارم - تازه رام داركي ريختم كه خيلي سنگينه بيسش حدود 450 مگابايت شد
سنس بديش اينه كه مصرف باتري و رامش خيلي زياده - اگه بتوني لانچر استوك اندرويد بذاري خيلي خوبه
در مورد كيس هم واسه سنسيشن هرچي دوستم گشت پيدا نكرد
ولي من يه كيس سيليكوني انداختم خيالم و راحت كردم آدم همون روز اول بايد كيس رو بگيره
ديگه خيالت راحته وقتي با گوشيت كار مي كني
جدي پ نصد مگ خالي داري؟ آره من الان صد و ده خالي دارم، يه مشکل ديگه هم هست کلن رممو پونصد و خورده اي نشون ميده در حالي که بايد هفتصد باشه چرا؟؟
احتمالا سنسو از کار بندازم، به قول دوستمون خرجش به دخلش نميارزه. موقعيم که چند تا اپ سنگينو با هم باز ميکنم، يهو سنس فورس کلوز ميشه! يکساعت بايد صبر کنم تا دوباره ريستارت شه ببينم آپديته چطوره بعد يه فکري به حالش ميکنم
خيلي ممنونم;-)
ببين الان گالكسي كه رمش 1GB هست 831مگابايت رو واسه كاربر در دسترس ميذاره
و سنسيشن كه 768MB هست و 558 مگابايت رو در اختيار كاربر ميذاره
بخش اول رو سخت افزار استفاده مي كنه
يه چيزي مثل مادربورد آنبرد هست و يه مقداري از رم رو براي پردازش GPU ستفاده ميشه
وقتي بعد ار بوت شدن يه مقدار رم ميره واسه GPU حالا نوبت نرم افزاره هست كه اينجا لانچر (سنس) و بقيه نر افزار ها ميان و رم رو استفاده مي كنن.مثلا همين گالكسي اس 2 يكي از دوستان كه رام سيانوژن استفاده مي كنه هنوزم بيشتر خالي داره
اين مشكل سنس كه رم زياد استفاده مي كنه فقط تو سنسيشن نيست يكي از دوستام هم كه فك دزاير داشت هي سنس نات ريسپاندينگ ميداد گوشيشو مجبور ميشد فورس كلوز كنه دوستمم كه سنسيشن داشت نمي تونه زياد برنامه باز كنه چون همين مشكل واسه اونم پيش مياد
طراحي هاي اچ تي سي هم ديگه دارن ميشن مثل سامسونگ يكنواخت و ضمخت :(
دوستانی که سنسیشن دارن و دنبال والپیپر استاندارد qHD هستند تو تاپیک والپیپر های اندرویدی تو صفحه 6 به بعد و صفحه آخر میتونن والپیپر ها رو ببینن اگه دوس دارین تا بیشتر بذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)