تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 364 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به سوالات زير در مورد lw57000 47 پاسخ بدبد؟

1 تصاوير روي سيستم ديجيتال كيفيتش چطوريه؟دركل كيفبت تصاوير عادي روش چطوره.

2 توسيستم ديجيتالش چند ثانيه ميبره تا شبكه رو عوض كنيم؟

3 ايا صفحش بازتاب نور داره

4 شهر ما نماينگي شاتل نداره براي اينترنت رايگانش ميشه از يه شركت ديگه استفاده كرد؟

5 براي كارت هديش حتما بايد سينما خانگي بخريم سينماي مناسب براي اين مدل چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یک نکته مهم اینکه از تاریح 15 آبان به بعد هدیه ها کمی تغییر کرده و مثلا 57000 و 65100 هدیشون شده 400 تومن
    اگه کسی خریده و نصب کرده حتما به شرکت زنگ بزنید و تاریخ خرید رو قبل از 15 آبان اعلام کنید تا شامل هدیه 500 تومن بشید

دوم اینکه یکی از تیزرهای تبلیغاتی الجی رو با هزار التماس از یک نصاب بدست آوردم
    سعی میکنم بزودی برا دانلود بزارم رو تایپیک

سوم اینکه دوستان جدید الورود مطالب قبلی رو بخونن تا سوال تکراری نپرسن و زودتر هم به جواب برسن

چهارم اینکه برای اینکه ببینید الجی اپز راه افتاده یا نه باید تلویزیون به اینترنت وصل بشه !!! خودش همینجوری که راه نمیوفته

پنجم اینکه دوستون دارم
    عید غدیر مبارک همتون باشه
    اول اینکه ای ول بابت اطلاع رسانیتون
    من توی تابستون tv رو برداشتم به جای 300 تومن 500 تومن شارژ شد

دوم اینکه خیلی مردی اگه این کار رو بکنی ایول داری
    چون هنوز درست حسابی 3d رو نتونستم چک کنم فیلم رو هم که فرستادن بلوری هست که دستگاه ما dvd می خوره و این رو هم نمیخونه

سوم اینکه راس میگه دوستان جدید الورود توجه کنن دیگه

چهارم اینکه آموزش اتصالش رو هم اگه بزارید بازم خیلی مردید

پنجم اینکه ما هم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من هنوز مودم رایگان دستم نرسیده و برای وصل شدن یا مودم خودم مشکل DNS می دهد و کانکت نمی شود هر DNS را زدم اما کانکت نشد میشه آنهایی که وصل هستند راهنمایی کنند در ضمن مدل تلویزیون بنده 57000 سه بعدی 47 اینچ در ضمن اینترنت صبانت دارم . متمنی است دوستان راهنمایی بفرمائید
    Last edited by alikhandae; 20-11-2011 at 16:31.

داره خودمونی میشه seyedsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به سوالات زير در مورد lw57000 47 پاسخ بدبد؟

1 تصاوير روي سيستم ديجيتال كيفيتش چطوريه؟دركل كيفبت تصاوير عادي روش چطوره.

2 توسيستم ديجيتالش چند ثانيه ميبره تا شبكه رو عوض كنيم؟

3 ايا صفحش بازتاب نور داره

4 شهر ما نماينگي شاتل نداره براي اينترنت رايگانش ميشه از يه شركت ديگه استفاده كرد؟

5 براي كارت هديش حتما بايد سينما خانگي بخريم سينماي مناسب براي اين مدل چيه؟
    البته من 42 دارم ولی تاجاییکه بتونم جواب میدم

1- کیفیت تصاویر دیجیتال بسیار خوبه. تاجاییکه من تصاویر تلویزیون خودم رو با یکی از اقوام که اون هم 57000 42 اینچ داره و به ریسیور وصل کرده مقایسه کردم، تصاویر دیجیتال من بهتر و شفافتر بود که البته فکر کنم به علت بروز بودن سیستم دیجیتال ایران باشه چون ماهواره و ریسیور از فرمت mpeg2 استفاده میکنه ولی دیجیتال ایران mpeg4 هست و خب مسلما باید بهتر باشه

2- فکر میکنم حدود 2 ثانیه باشه

3- اگه منظورتون مثل تلویزیونهای قدیمیه نه! ولی خب به هرحال چون شفافه عکس لامپهاتون رو میتونید توش ببینید و خب یکمی هم از نور اطرافشون رو
    ولی اونقدر نیست که اذیت کنه و مزاحم دید بشه

4- مودم براتون ارسال میشه؛ میتونید از همون مودم و اکانت یه شرکت دیگه استفاده کنید که البته هزینه اکانت رو باید بپردازید
    چون الجی فقط با شاتل قرارداد داره

5- بله؛ فقط در صورتی که سینما رو بخرید و نصاب همزمان نصبشون کنه کارت هدیه تعلق میگیره

5. این کاربر از seyedsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امروز دیدم کنار آواتارم زده "داره خودمونی میشه" و یک ستاره هم بهم دادن!
    خوبه
    به خودم امیدوار شدم و امیدوارم تونسته باشم عضو مفیدی تو این تایپیک باشم
    امروز یکی از تجربیات جدید خودمو براتون میزارم

شبکه 11 دیجیتال یعنی آی فیلم بصورت دوزبانه پخش میشه. دوستان میتونن هم بصورت دوبله عربی و هم بصورت دوبله فارسی دریافت کنن. برای تغییر زبان اگه تلویزیونتون مثل من 57000 42 اینج باشه روی کنترل یه دکمه به اسمQ-menu هست که با زدن اون یه نوار پایین صفحتون میاد
    با دکمه های جهت برید روی گزینه "زبان گفتار". روش ok کنید. لیست دو زبان عربی و فارسی رو بهتون نشون میده که میتونید انتخاب کنید و ok کنید. برای محو شدن نوار مجددا دکمه Q-menu رو فشار بدید.
    کسانی که گیرنده دیجیتال دارن احتمالا روی کنترل یک دکمه بنام audio هست(روی کنترل پرو ویژن هست). با زدن اون میتونید زبان رو تغییر بدید.

هنوز وقت نکردم فایل سه بعدی رو آپدیت کنم
    بزودی اینکارو میکنم
    خیلی دوستتون دارم
    یاعلی مدد

7. این کاربر از seyedsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی یه مطلب دیگه

برای انتقال صدای تلویزیون به سینما خانگی باید کابل اوپتیکال بخرید که خود الجی یه کابل سر پلاستیکی رو به قیمت 8500 میفروشه

من خودم هم از الجی گرفتم و البته الان پشیمونم! نه بخاطر کیفیتش بلکه بخاطر قیمتش
    دوستانی که تهران تشریف دارند میتونند از پاساژ امجد این کابل رو تهیه کنند
    میخواستم برای یکی از اقوام که اون هم مدل تلویزیون من رو داره کابل بگیرم. رفتم امجد تو خیابون جمهوری بعد از پل حافظ سمت راست. طبقه همکف- راهروی سمت راست تقریبا انتهای راهرو یک مغازه کابل و کانکتور فروشی هست. کابل اوپتیکال سرفلزی با یک سر یدکی گرفتم 6500 تومن.

یاعلی مدد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

البته من 42 دارم ولی تاجاییکه بتونم جواب میدم

1- کیفیت تصاویر دیجیتال بسیار خوبه. تاجاییکه من تصاویر تلویزیون خودم رو با یکی از اقوام که اون هم 57000 42 اینچ داره و به ریسیور وصل کرده مقایسه کردم، تصاویر دیجیتال من بهتر و شفافتر بود که البته فکر کنم به علت بروز بودن سیستم دیجیتال ایران باشه چون ماهواره و ریسیور از فرمت mpeg2 استفاده میکنه ولی دیجیتال ایران mpeg4 هست و خب مسلما باید بهتر باشه

2- فکر میکنم حدود 2 ثانیه باشه

3- اگه منظورتون مثل تلویزیونهای قدیمیه نه! ولی خب به هرحال چون شفافه عکس لامپهاتون رو میتونید توش ببینید و خب یکمی هم از نور اطرافشون رو
    ولی اونقدر نیست که اذیت کنه و مزاحم دید بشه

4- مودم براتون ارسال میشه؛ میتونید از همون مودم و اکانت یه شرکت دیگه استفاده کنید که البته هزینه اکانت رو باید بپردازید
    چون الجی فقط با شاتل قرارداد داره

5- بله؛ فقط در صورتی که سینما رو بخرید و نصاب همزمان نصبشون کنه کارت هدیه تعلق میگیره

ممنون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام من هم با استفاده از تجربيات شما سه روز پيش lw57000 رو با سينماي خانگي و بلوري خريدم . ولي هنوز نتونستم يه تصوير سه بعدي خوب توش ببينم . يه فيلم سه بعدي " اتحاد حيوانات " 800 مگابايتي با پسوند avi روي فلش به دستم رسيد ولي در حالت سه بعدي تصاوير سايه دارند . البته نحوه انتخاب سه بعدي رو به ما آموزش ندادند . براي حالت سه بعدي بايد كدام گزينه ها رو انتخاب كنم . كمكم كنيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض سلام- سوال در خصوص مدل lw57000

سلام دوستان من 27 مهر يك مدل سه بعدي 42 اينچ lw57000 با سينماي خانواده خريدم تو مشهد هنوز كارت هديه شارژ نشده و هدايا هم بهم نرسيده كسي هم از خدمات گلديران زنگ نزده ، ميشه منو راهنمائي كنيد

با تشكر

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان من 27 مهر يك مدل سه بعدي 42 اينچ lw57000 با سينماي خانواده خريدم تو مشهد هنوز كارت هديه شارژ نشده و هدايا هم بهم نرسيده كسي هم از خدمات گلديران زنگ نزده ، ميشه منو راهنمائي كنيد

با تشكر
    الان این مدل
    42 اینچ
    lw57000
    ال جی که گرفتیم با سینما خانگی
    چه هدیه هایی داره؟
    کارت هدیه اش چند تومانی است
    مودم میدهند اینترنت میدهند؟ فیلم میدهند؟
    برای ما هم همینطوره
    فکنم اواسط مهر گرفتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •