تا حالا شده بتونی خش روی لاستیک پرس شده رو بگیری ؟ من که ندیدم شاید ابزاری باشه ...
تا حالا شده بتونی خش روی لاستیک پرس شده رو بگیری ؟ من که ندیدم شاید ابزاری باشه ...
سلام
من امروز دقیقا بدون هیچ خبری متوجه شدم باتریم کار نمیکنه البته خودم حدث میزنم این باتری تعطیل شده
چراغ باتری دو تا چشمک قرمز و یه سبز میزنه بدون برق هم روشن نمیشه ولی مشکلم اینه من اصلا مشکلی نداشتم این چند وقته و اینکه من بیشتر از برق استفاده میردم تا باتری اگر درست حدث میزنم راهی هست من یکی دو ماه باتری رو حفظ کنم ؟؟؟
لب تاب من Dell D820
دوستان عزیز اگر میتونید راهنمایی کنید
لپ تاپم بدون هشتار و error خاموش میشه! فقط باهاش تایپ میکنم!!!!!
مدل لپ تاپ : win: vista celeron 1.7 acer aspire 5315
این مشکل از این ایجاد شده که باتری داغ هست و نمیتونه شارژ بگیره ... دستگاه رو خاموش کنید و چند ساعت صبر کنید و بعد در حالت خاموش شارژ کنید ...سلام
من امروز دقیقا بدون هیچ خبری متوجه شدم باتریم کار نمیکنه البته خودم حدث میزنم این باتری تعطیل شده
چراغ باتری دو تا چشمک قرمز و یه سبز میزنه بدون برق هم روشن نمیشه ولی مشکلم اینه من اصلا مشکلی نداشتم این چند وقته و اینکه من بیشتر از برق استفاده میردم تا باتری اگر درست حدث میزنم راهی هست من یکی دو ماه باتری رو حفظ کنم ؟؟؟
لب تاب من Dell D820
وقتی کامل شارژ شد دستگاه رو روشن و استفاده کنید
بعضی موارد هم شده که باتری اتصالاتش کثیفه و یا درست جا نیفتاده که باید یا با الکل تمیز کنید محل اتصال رو یا اون رو درست جا بندازید
اینجا بیشتر بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم acer TM3260 داشتم ... متاسفانه کیفیت و عمر باتری پایینه و زود خراب میشهدوستان عزیز اگر میتونید راهنمایی کنید
لپ تاپم بدون هشتار و error خاموش میشه! فقط باهاش تایپ میکنم!!!!!
مدل لپ تاپ : win: vista celeron 1.7 acer aspire 5315
احتمالا باتری خرابه و باید تعویض بشه
همینطوری خاموش میشه ( یعنی میره hibernate ) بدلیل باتری کم یا صفحه آبی مرگ میاد و خاموش میشه ؟
اگر صفحه آبی میاد مشکل نرم افزاریه
ممنون که جواب دادین
اون صفحه آبیه نمیاد همینجوری خاموش میشه
اگر از باطریش باشه فکر میکنید چقدر برام آب بخوره؟
اگر 6 سلولی بخوای حدود 100 تومن میشه
سلام لب تاب من کلید میانبر برای تعویض موزیک نداره برنامه ای هست این کار رو انجام بده
Asus X51rl
سلام من یه مشکل دارم اونم این که رو لپ تاپم xp نصبه...
اما حالا کنارش یه vista ultimate نصب کردم ولی تو سایتش فقط برای 3 نسخه ی vista درایور داره!!!
برای ultimate درایوری نداره حالا موندم چیکار کنم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم!!!
HP 6720s compaq
![]()
سلام دوستان
من سوني fz وايو دارم ويندوز xp هم نصب كردم مشكلي نيست فقط وقتي هد ست وصل مي كنم اسپيكرم قطع نميشه
درايور ها هم كامل نصبه
ميشه كمكم كنين
خيلي ممنون ميشم
d.faraji = ID
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)