اینجاست که Spoof آفریده شد اگه اینو نسبید بودی اینمشکل پیش نمیامد
اینجاست که Spoof آفریده شد اگه اینو نسبید بودی اینمشکل پیش نمیامد
چه لذتی !!
اگه 3.72 تا 6 ماه دیگه ه-ک نشد چی؟؟؟ این دوستمون که نمیتونه تا 6 ماه فقط بشینه kilzoon بازی کنه.
واسه بازی اورجینالم ممکنه بودجه نداشته باشه![]()
سلام
spoofer ورژن 3.72 برای cfw ساده میخوام.برای ریباگ نباشه.3.72 نیومده spoofer 3.70 vرو بدین.
3.72_Version_Spoofer_2.0_355.pkg:
فقط rebug هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HO3IN-Life; 26-09-2011 at 20:48.
بچه ها اسپوف چیه؟ باش میشه انلاین کرد
بچه چه جوری باید بازی دانلودی بازی کرد؟
سلام
من وسط های شهریور کنسول خریده بودم به من گفت ورژن جدید مولتی من میریزه
الان دیدم مولتی من ورژن 1.16 هس و اسووفر ورژن 3.60 اون زمان همین ورژن جدید بود؟؟
لازم هس مولتی من و ... جدید بریزم؟ راحته یا سخته
ویروس های سیستم رو کنسولم انتشار میشن با فلش وصل کنم گرفتار نشم کنسول کند کنه اگه ویروسی باشه؟
اسووفر لازمه من به نت وصل نمیکنم بازم لازمه تو سیتینگ هم زده خاموش ابدیت و ...
اسووفر برای نت هست کاراییش؟؟
من از کنسول میتونم رو هارد اکسترنال یا فلش بک اب بگیرم؟؟ از -- کنسول هم میشه بک اب گرفت که اگه سیستم رو فرمت یا رستور به کارخانه کردم بعدا راحت برگردونم -- اگه باک میشه -- کنسول با رستور کردن به کارخانه؟ فرمت هارد که -- کنسول حتما باک میکنه درسته؟؟
بعد cfw چیه؟؟؟ از کجا بدونم برای من چیه
چقد سوال کردم
نوشته شده توسط hosein ati
سلام
spoofer ورژن 3.72 برای cfw ساده میخوام.برای ریباگ نباشه.3.72 نیومده spoofer 3.70 vرو بدین.mohammad4700
فقط rebug هست.
این spoofer رو 3.55 نصب میشه فقط رو rebug نصب نمیشه...توسعه دهندش تیم rebug هست
طریقه نصبش تو سایت rebug
*********** THIS WILL NOT WORK ON REBUG FIRMWARE ***********کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسپوفر واسه اینکه بر هر دلیلی firmware ps3 اپدیت نشهاسووفر لازمه من به نت وصل نمیکنم بازم لازمه تو سیتینگ هم زده خاموش ابدیت و ...
اسووفر برای نت هست کاراییش؟؟
نه .همش قدیمیهمن وسط های شهریور کنسول خریده بودم به من گفت ورژن جدید مولتی من میریزه
الان دیدم مولتی من ورژن 1.16 هس و اسووفر ورژن 3.60 اون زمان همین ورژن جدید بود؟؟
مولتی من ورژن 2.07.01
اپدیت مولتی من ورژن 2.07.03کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب طبیعتا امکانات بیشتری نسبت به ورژن 1.16 دارهلازم هس مولتی من و ... جدید بریزم؟ راحته یا سخته
اینجا توضیح داده چیا اضافه شده
طریقه نصبشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از فشرده خارجش میکنی اون فایل که پسوندش pkg میریزی رو فلش بعد وصل ps3 میکنی میری تو game بعد inistall package نصبش میکنی
game>inistall package>multiman x
اینم واسه بقیه فایلای تو فایل فشرده Multiman که بخوای بدونی چی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله میتونی بکاپ بگیری رو هارد اکسترنال این مسیرو برومن از کنسول میتونم رو هارد اکسترنال یا فلش بک اب بگیرم؟؟ از -- کنسول هم میشه بک اب گرفت که اگه سیستم رو فرمت یا رستور به کارخانه کردم بعدا راحت برگردونم -- اگه باک میشه -- کنسول با رستور کردن به کارخانه؟ فرمت هارد که -- کنسول حتما باک میکنه درسته؟؟
setting>system setting>backup utility
cfw =custum firmwareبعد cfw چیه؟؟؟ از کجا بدونم برای من چیه
این کاستوم واسه اجرای بازیای کپی رو ps3 هست که رو firmware اصلی Ps3 نصب میشه.
من نميدونم شما مشكل داري طوريته من به ايشون ميگم از لايوش بشينه لذت ببره
در ضمن الان بازي هاي اورجينال قديمي كه انقدر گرون نيستند ما نظرمونو به ايشون مي گيم ايشون هر جور صلاح ديد
حالا كه اشتباه كرده حداقل از اين اشتباهش به نحو احسنت استفاده كنه و چند تا بازي كه دوست داره بگيره و لايو بزنه
شما كه ميگي نمي دونم بشينه تا يه مدت به اميد هك شايد بياد شايدم نه خب چيكار كنه كار ديگه هم ميتونه بكنه
يا همينو بازي كنه يا بازي بخره و لايو هم بزنه كار ديگري هم هست بگو ديگه دانگريد سفارش بده براش بيارن
يه چيزايي مي گيا حالا باز بيا يه چيز ديگه بگو
سلام رفيق
دوست عزيزمون كه كامل و مشتي جوابتو داد
فقط يه چيزي اگه فرمت يا برگردوني به حالت كارخونه هك ميپره ها نكني اين كارو ها
مي توني بعدا دوباره هك كني ولي مگه Ps3 طوري شده يا فقط حس كنجكاويت دوباره گل كرده گل پسر![]()
Last edited by shahin_mp3; 27-09-2011 at 02:47.
هي بزنين داغ دلمو تازه كنين
مشكلي در خريد بازي اورج ندارم ولي وقتي يه هارد 500گيگ پر از بازي كنار دستمه سخته BD اورجينال بخرم.
حالا خودتونو ناراحت نكين من قبل از اينكه خدا بيامورز كنسولم اينجوري بشه NHL.12 و FIFA.12 و 2-1 بازي ديگه رو دانلود و تست كردم و همه به 3.66 به بالا نياز داشتن... پس با وجود بازيهاي جديد بايد در انتظار باشيم كه هر چه زودتر ه-ك جديد بياد، انشاا...
با تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)