عجب بازی ای شده تازه کروز کنترلش رو کشف کردم![]()
عجب بازی ای شده تازه کروز کنترلش رو کشف کردم![]()
کروز کنترل دیگه چیه همون تثبیت سرعت رو میگید؟عجب بازی ای شده تازه کروز کنترلش رو کشف کردم![]()
رضا تو دیگه چرا این حرف رو میزنی ما که خودمون همه مد ها رو دانلود کردیم تا سایتی پیدا میکردیم همه مد هاش رو دان میکردیم
اگه این مد ها نبود که تا الان دووم نمیاوردم بابا لامصب دیگه چیزی از بازیش نمونده که انجام نداده باشم مد/ مراحل/مد برفی/مد تریلر/free ride هم که اینقدر بازی کردم دیگه حالم از جاده ها داره به هم میخوره با اینکه با فرمان بازی میکنم ولی بازم داره خسته کننده میشه
خوش به حال Ship Storm تاره داره بازی میکنه ولذت میبره![]()
کروز کنترله دیگه ! تو این بازی خیلی بدرد بخوره !
آره همونه
راستی سرعت مجاز تو اتوبان ها 90 هست یا 95؟ روز و شب فرق داره؟ این دوربن های کنترل سرعت خیلی ضد حالن نمیزارن ماشین راه بره
یک سوال دیگه هم داشتم یه سری نامه اومده تو MAIL من که میگه فلان ماشین هست برای فروش انگار همچین چیزیه یه MAN هست و یک SWIFT نامیو بعد یکی هم میگه من دوستت هستم بیا پیش ما کار اینجا زیاده و از این حرف ها
این ها رو چکار کنیم؟ من الان 3 4 تا شرکت ترابری عوض کردم الان این پیغام ها رو چطوری میتونم برسی کنم ببینم این کیه که بهم پیغام داده؟
در ضمن الان LEVEL 4 هستم یه بار بردم 21000 پولش شد و همش 3000 به من داد چرا همچینه؟ باید ماشین از خودم باشه که کل مبلغ به خودم برسه؟ چکار کنم؟
خیل بدرد بخوره مخصوصا وقتی تو اتوبان ها میخوای بری فیکس با سرعت مجاز میره
لطفا کرک ورژن 1.32 رو بزارین
مرسی
عزیز تا حالا من برای 1.32 چیزی پیدا نکردم
شما میتونید از لینک صفحه ی اول استفاده کنید که کرک شده و تست شده هست
خب میتونی فعالیت پلیس رو کنسل کنی دیگه رهحت گاز بدب بدون جریمهراستی سرعت مجاز تو اتوبان ها 90 هست یا 95؟ روز و شب فرق داره؟ این دوربن های کنترل سرعت خیلی ضد حالن نمیزارن ماشین راه بره
اینا ماشین دست دوم که میتونید اونارو با قیمت پاینتر بخریدیک سوال دیگه هم داشتم یه سری نامه اومده تو MAIL من که میگه فلان ماشین هست برای فروش انگار همچین چیزیه یه MAN هست و یک SWIFT نامی
خب بستگی به بارت داره بار اگه بارت سوخت یا بار خطرناک باشه دستمزدت بیشترهدر ضمن الان LEVEL 4 هستم یه بار بردم 21000 پولش شد و همش 3000 به من داد چرا همچینه؟
نه اصلا به این ربطی نداره الن ماشینی که اول بازی بهتون میده مال خودتونه به بار بستگی داره.باید ماشین از خودم باشه که کل مبلغ به خودم برسه؟ چکار کنم؟
بستگی به شرکت هم داره اگه میزان Share بیشتر باشه بهتره...خب بستگی به بارت داره بار اگه بارت سوخت یا بار خطرناک باشه دستمزدت بیشتره![]()
من بررسی کردم الان ماشین SWIFT رو خریدم 10 هزار بورو و بعد دیگه همه مبلغ کرایه به خودم رسید در ضمن از الان به بعد دیگه پول بنزین رو از حساب من کم میکنه قبلا کم نمیکرد پس نتیجه میگیریم اول بازی ما به عنوان یک راننده مشغول به کار میشیم که یک درصدی از کرایه بار رو به ما به عنوان دستمزد میده ولی الان که ماشین رو خریدم دیگه کل دستمزد کرایه حمل بار به خودم رسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)