عزیزم بیا بزن منو![]()
زبان که ریا نباشه ، بدک نیس : دی .
RPG که زیاد بازی نکردم تهش Deus ex بود : دی اونم 3-4 مرحله رفتم دیگه جذابیت نداشت ! : دی
اینم به خاطر تو میشینم بازیش میکنم بلکن فن RPG بشم : دی .
![]()
عزیزم بیا بزن منو![]()
زبان که ریا نباشه ، بدک نیس : دی .
RPG که زیاد بازی نکردم تهش Deus ex بود : دی اونم 3-4 مرحله رفتم دیگه جذابیت نداشت ! : دی
اینم به خاطر تو میشینم بازیش میکنم بلکن فن RPG بشم : دی .
![]()
عزیز اشتباه که لحنو نگرفتی؟دوستانه بود کاملا!آخه منم تا دو ماه پیش همین مشکلو داشتم که اهل این سبک نبودم!تو دو ماه هر چی بازی RPG داشتم بازی کردم تا عاشقش شدم!اینم ادامه بده حال بیای!
راستی دوستان تو بازینما گفته بودن برا گرگینه شدن باید عضو گیلد Companion بشید.(البته یه راهشه این!)
خوب همه جا (فروم ایرانی خارجی) کف کردن مردم و همه دارن بازیو میپرستن ولی
هنوز یه رقیب بزرگ برا گوتی شدن داره بازی!Batman !دعا کنیم Skyrim ببره رقابتو!
تو سبک rpg باید صبور باشی ...
یه عکس از یه فروم خارجی:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوز به این کوئست نرسیدم(فعلا دارم برا خودم ول میچرخمدوستان من اینجا موندم کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟)ولی توی یه فروم در موردش خونده بودم(اونجا هم عکس گذاشته بودن).مثل اینکه چند تا دایره اطراف اون نور آبی ـه میچرخن،با قدرت Frosbite باید اونارو یخ بزنی.........
حالا چون خودم نرفتم هنوز دقیقا نمیدونم..........
این سایت برای سوال در مورد بازی خیلی خوبه:
Xbox360iso.com
سریع جواب میدن.
+
امروز از Jarlـِ ریفتن یه ماموریت گرفتم که برم یه ازدها رو بکشم.وقتی رفتم اون مکانی که بهم گفته بود یهو دیدم 2 تا ازدها بهم حمله کردن!یکیشون ازدها عادی بود که آتیش میزد اون یکی یخی بود!
ولی اندازه ازدها قبلی که کشته بودم قوی نبودن.(قبلی Blood Dragon بود.)
+
به نفر هست که بیرونdwarven city سگ میفروشه(500 سکه).dwarven city جنوب غربی Solitude هستش..............
+
الان 1-2 روزه دارم با خودم فکر میکنم Werewolf بشم یاه نه.........
Last edited by Leon-117; 09-11-2011 at 22:14.
تو زندگیم rpg بازی نکرده بودم..اینو گرفتم..باورتون نمیشه ولی دیوونش شدم..یعنی دارم توش زندگی میکنم کاملا تعامل برقرار کردن و حس کردم..عالی..فکر کنم بهترین سبک بازی هست..
دوستان سلام
یه سوالی داشتم توی این بازی ما تنهایی مبارزه می کنیم یا چندتا همراه هم باهامون می جنگند
بعدم اینکه شخصیت های همراهمون (اگه داریم) مثل دراگون ایج ( موریگان و آلیستار و ...) دارای شخصیت بخوصوصی هم هستن ؟
یه سوالی داشتم توی این بازی ما تنهایی مبارزه می کنیم یا چندتا همراه هم باهامون می جنگند
بعدم اینکه شخصیت های همراهمون (اگه داریم) مثل دراگون ایج ( موریگان و آلیستار و ...) دارای شخصیت بخوصوصی هم هستن ؟
میتوی یه همراه(Companion) داشته باشی که کمکت میکنه.به جز همراه میتونی سگ و اسب هم داشته باشی.توی بازی میتونی ازدواج کنی که فکرکنم زنت هم توی مبارزه ها کمکت کنه!من امروز مزدوج میشم میام در موردش توضیح میدم!
البته بعضی جاها ممکنه بین 2 تا گروه جنگ بشه یا بعضی جاها که درگیر شدید افراد اون گروهی که توش عضو هستید بیان کمک.......
همراها دارای شخصیت پردازی هستن ولی اندازه دراگون ایج نه............
دوست عزیز شما که شما که طرفدار RPG نیستی سعی کن برای خودت در بازی یک هدف تعریف کنی. مثلا با خودت بگو میشینم بازی میکنم تا اینقدر قوی بشم که هر چی اژدها دیدم بکشم. هر چه قدر بیشتر بگذره بیشتر از بازی میفهمی و کارهای مختلفی میتونی انجام بدی بیشتر هم لذت میبری.
یه سوال داشتم از برو بچ فن این بازی من زبانم زیاد جالب نیست ولی در حدی هست که WOW و DA رو بازی بکنم با خیال تقریبا راحت
ایا این بازی رو هم میشه همین طور بازی بکنم؟؟اگه به مشکلی برخورد کردم راحت از دیکشنری میشه معنیش رو دراورد یا اینکه کلا خیلی زبانش سنگینه؟؟
Last edited by Sorena_777; 10-11-2011 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)