مدل خوبی خریدی. ضرر نکردی.
برای سورسهای ما، اونقدرها تفاوت نداره.
مدل خوبی خریدی. ضرر نکردی.
برای سورسهای ما، اونقدرها تفاوت نداره.
Last edited by poonel; 26-08-2011 at 00:24.
سلام.مبارک باشه.d6400 رو چند گرفتید؟؟؟40 یا 46؟؟؟تفاوتش رو با d6600 میدونید؟؟؟ممنون
شما تا حالا سه بعدی با فلش دیدید؟ من D6600 دارم فلش زدم با ویدیو سه بعدی اما پخش نکرد و به صورت دو تصویر جدا از هم نشون داد.من با کامپیوتر هم فعلا نتونستم 3 بعدی ببینم. با یه لپ تاپ با تلویزیون SONY hx800 سه بعدی دیدم.حالا همون لپ تاپ رو به d6600 وصل می کنم نشون نمیده با همون نرم افزار power dvd 11 لطفا من رو راهنمایی کنید
مرسی دوست عزیز
1850000 تومان 46 اینج تفاوتشو نمی دونم چون تازه سفارش دادم فکر کنم امشب یا فردا صبح دستم برسه چون از بانه امروز صبح فرستادنش یه دستگاه بلوری سامسونگ هم سفارش دادم
تفاوتشون فک کنم جزئی هست.واسه شما وای فای داخلی نداره فقط.البته ظاهرا
باتشکرازهمه
Last edited by manaminjamkharam; 27-08-2011 at 06:34.
در برند سامسونگ لزوما به ازای افزایش سری (مثلا 5 ، 6 و...) کیفیت و کارایی نیز افزایش پیدا می کنه ؟ یا مثلا ممکنه یک مدل از سری 5 از سری 6 سرتر باشه ؟ یا کلا هر سری امکانات مخصوص به خودش رو داره ؟
Last edited by SIMON137; 27-08-2011 at 07:59.
دوست عزیز
باید دکمه سه بعدی روی کنترل رو بزنی و گزینه ساید بای ساید رو انتخاب کنی
آقا کسی میدونه چه جوری باید این local set رو ایران کد؟ تو بانه یه مغازه دار میگفت باید با یه کنترل خاص info-menu-mute-power بزنی تا بدونی تنظیماتو تغییر بدی..این یارو ای که من ازش گرفتم گفت با همون کنترل خودش میشه...ولی وقتی با کنترل خودش میزنم منو سرویس میاد ولی نمیشه local set رو عوض کنی...حالا جایی هست که این ماهواره داخلیشو با زبان فارسی شو فعال کنه تو تهران؟ باید کنترل سرویس داشته باشه..لطفا راهنمایی کنید
در مورد سامسونگ های امسال به نظر میرسه که از سری ال ای دی 5000 گرفته تا 8000 طبق نقدهایی که از وبسایتهای مختلف خوندم صرفا بحث امکانات و زیبایی ظاهری هستش تا کیفیت تصویر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)