تاریخ بازیا برگشت کی هست؟
بازی های رئال.بارسا و منچستر؟
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
تاریخ بازیا برگشت کی هست؟
بازی های رئال.بارسا و منچستر؟
پیداش کردم خودم
سه شنبه بعد آرسنال بارسا
به امید برد آرسنال.......
در گفتگو با مجله ليگ قهرمانان؛ باجو: بارسلونا مرا ديوانه مي کند
مسي را در نظر بگيريد. او درست مثل کودکي که در پارک بازي مي کند، فوتبال بازي مي کند. فوتبال او به تاکتيکها و هم تيمي هايش و حريفان وابسته نيست به هيچ وجه مغرور هم نمي شود براي اينکه به هم تيمي هايش پاسهاي فراواني مي دهد. شانس بزرگ او اين است که مربي مثل گوارديولا در اختيار دارد
سايت گل - مجله رسمي ليگ قهرمانان متعلق به يوفا در آخرين شماره خود درمورد مأموريت جديد روبرتو باجو، ستاره سابق فوتبال ايتاليا در نقش رئيس بخش فني فدراسيون فوتبال اين کشور که از تابستان گذشته شروع شده، گزارشي منتشر کرده است.
به گزارش گل از قدس، باجو در گفتگويي اختصاصي با اين نشريه گفته که نمي خواهد محدوديتي در کار براي خود ايجاد کند و مصمم است تا روي کار آتي مربيان ايتاليايي که با جوانان سر و کار دارند، تأثير قابل ملاحظه اي بگذارد. «بايد کار بيش از 53 هزار مربي را زير نظر داشته باشم و خودم به همين دليل مدرک مربيگري بخش جوانان را گرفته ام تا براي انجام اين مأموريت آماده باشم و بتوانم بفهمم که براي بهترشدن شرايط چه کار بايد کرد. اما هيچ گاه مربي حرفه اي نخواهم شد. اين کار با تنش و استرس زيادي همراه است و نمي خواهم هارموني جديد زندگي خانوادگي ام را خراب کنم»
برنده توپ طلايي سال 1993 اروپا در مورد زندگي اين روزهايش مي گويد: «من در ارتباط نزديک با جنگلها و زمينهاي شخصي ام زندگي مي کنم و در عين حال از عشق و علاقه افراد خانواده و دوستان کودکي ام لذت مي برم. شکار هم مي روم براي اينکه همان طور که همينگوي مي گفت شکار به تثبيت رابطه دروني فرد با بقيه دنيا کمک مي کند. من سالهاي زيادي به دليل اردوها، تمرين، مسابقات، سفرها و فشارهاي ديگردر رفت وآمد بوده ام. فوتبال را ترک کردم چون به مقطعي رسيده بودم که به دليل مصدوميتهاي زانوهايم ديگر نمي توانستم ادامه دهم. فراموش نکنيد که من همه آن سالها درحقيقت با «يک پا و نيم» فوتبال بازي کردم.»
اما حتي براي باجو که از فوتبال فرار کرده بود، ميل بازگشت دوباره به اين عرصه زنده شد: «الان انرژي از دست رفته قبلي را از نظر فيزيکي و روحي بازيافته ام و براي يک نبرد ديگر آماده هستم. هيجان زيادي دارم. مي توانم به جوانان توصيه هاي زيادي بدهم. به خصوص درنحوه مقابله با حريف و فشارهايي که در ابتداي فوتبال حرفه اي وجود دارد. گذشته روبي باجو در الگوي مناسبي در فوتبال امروزي منعکس شده که در واقع ليونل مسي در قلب ارکستر هماهنگ بارسلوناست. «درايتاليا همه همان طور که هواداران مي خواهند فوتبال بازي مي کنند تا فقط برنده شوند. در اسپانيا و آمريکاي جنوبي در عوض فوتبال يک نمايش است. يک بار من در تلويزيون هواداران بوکاجونيورس را ديدم که تيم را به گونه اي تشويق مي کردند که انگار قهرمان ليگ شده بودند. در حاليکه تيم آنها چهار بر صفر عقب بود. من عاشق آن هواداران شدم. مسي را درنظر بگيريد. او درست مثل کودکي که در پارک بازي مي کند، فوتبال بازي مي کند. فوتبال او به تاکتيکها و هم تيمي هايش و حريفان وابسته نيست به هيچ وجه مغرور هم نمي شود براي اينکه به هم تيمي هايش پاسهاي فراواني مي دهد. شانس بزرگ او اين است که مربي مثل گوارديولا در اختيار دارد. من پپ را از روزهايي که باهم در برشا بوديم مي شناسم. هرچيزي که مربوط به بارسلونا است، مرا ديوانه مي کند.»
ازنظر باجو هم تيمي سابق او در تيمي که آن روزها بازيکنان ديگري همچون توني، دي بياجو، مائوري و ماتوزالم را در اختيار داشت، بهترين الگوي مربيگري در دنياست که با ساکي، کاپلو، ليپي و همه مربياني که باجو در طول دوران فوتبالش با آنها مشکلات زيادي داشت زمين تا آسمان فرق دارد. «من واقعاً نفهميدم که چرا در طول اين سالها تا اين اندازه با آنها مشکل داشتم. شايد آنها به خاطر علاقه بيش ازحد مردم به من حسادت مي کردند. چون حتي هواداران حريف هم مرا دوست داشتند. شايد حضور من باعث مي شد تا توجه به آنها در آن زمان که مربيان هميشه چهره شاخص تيمها بودند کمترشود. فوتبال مدرن خودشيفتگي آنهايي که روي نيمکت هستند را مورد تجليل قرارمي دهد.»
ولي باجو دوست دارد به خود فوتبال بيش ازهرچيز ديگري اهميت دهد: «من از کاري که ميشل پلاتيني در نقش رئيس يوفا انجام مي دهد واقعاً خوشم مي آيد. اصل و پايه هر بيزينسي در اين ورزش بايد فوتبال در زمين باشد و همه تصميمات بايد در چارچوب منافع افرادي که در اين فوتبال سهيم هستند، اتخاذ شوند. پلاتيني حق داشت که مرا بازيکني بين شماره 9 و 10 مي دانست. من در خط مياني و خط حمله بازي مي کردم و گلهاي زيادي زدم و البته پاسهاي گل زيادي هم دادم.»
اما افسوس باجو، هميشه همان ضربه پنالتي است که در فينال جام جهاني 1994 فضاي بالاي دروازه تافارل را گشود. «آن توپ سه متر بالاتر از تيرعمودي رفت. يک اتفاق باورنکردني براي بازيکني مثل من که اصلا هيچ پنالتي خود را تا قبل ازآن روز بيرون نزده بودم. براي همين هواداران برزيلي هميشه مي گفتند که اين يک رويداد غيرطبيعي بوده است. براي همين از آيرتون سنا که دوماه پيش ازآن تاريخ در پيست ايمولا ايتاليا کشته شده بود تشکر کردند که آن توپ را به بالاي تيردروازه برد.»
شايد با اين توضيح براي خود باجو هم آن اتفاق ناگوار، امروز تلخي کمتري داشته باشد.
دلارام عظيميکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/2
اتفاقا اگه والدز رو نداشته باشین که 50درصد قوی تر میشین : دیما هم والدز و پیکه رو نداریم،یعنی قدرت دفاع 50% کمتر شده...
امیدواری سسک به حضور در دیدار «نوکمپ»
ستاره کاتالان باشگاه آرسنال امیدوار است تا بتواند مقابل تیم سرزمین مادری اش به میدان برود
سایت گل- سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال امیدوار است که بتواند در جریان دیدار برگشت تیمش در رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل بارسا به میدان برود.
سسک در جریان دیدار تیمش مقابل استوک سیتی که ماه گذشته برگزار شد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و برای چند دیدار از میادین ورزشی به دور بود.
پیش از این آرسن ونگر در صبتهایی اعلام کرد که سسک در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ساندرلند غایب خواهد بود ولی به نظر می رسد که ستاره اسپانیایی نقشه هایی درسر دارد تا بتواند در دیدار برگشت تیمش مقابل بارسلونا در نوکمپ به میدان برود.
سسک فابرگاس در گفت و گو با دیلی میل گفت: «من می دوم و بهتر شده ام و دیگر احساس درد نمی کنم. باید ببینیم که در روزهای آتی چه خواهد شد. حتی شاید شانس بازی کردن در دیدار شنبه شب را هم داشته باشم.»
سسک ادامه داد: «روند بهبودم را به صورت روز به روز بررسی می کنیم. می دانم که چه زمانی می توانم بازی کنم. ما بازیهای زیادی را پیش رو داریم و من باید هرچه سریعتر بازگردم.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/3
غیبت گرت بیل در دیدار برگشت تاتنهام مقابل میلان
این بازیکن ولزی در ماه ژانویه و در دیدار مقابل نیوکاسل مصدوم شد و دو ماه اخیر را دور از میادین سپری کرده است
سایت گل- به گزارش نشریه میرر، بعید است گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، بتواند در دیدار برگشت لیگ قهرمانان مقابل میلان به میدان برود. دو تیم در حالی در دیدار برگشت مرحله یک هستم نهایی لیگ قهرمانان مقابل هم قرار خواهند گرفت که شاگردان ردنپ در دیدار رفت در خانه حریف 1-0 به پیروزی رسیدند.
این بازیکن ولزی در ماه ژانویه و در دیدار مقابل نیوکاسل مصدوم شد و دو ماه اخیر را دور از میادین سپری کرده است.
در این شرایط او مطمئنا دیدار بعدی تاتنهام مقابل وولوز در لیگ برتر را نیز از دست خواهد داد.
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/3
اشتباه من اینجاست؟ حرفهای خودتون رو بخونید تا بفهمید من اشتباه میکنم یا شما؟ به اون قسمت های بولد شده هم توجه کنید که منم تو پستم همینارو گفتم.اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید طرفداران بارسا طرز فکر طرفداران ارسنالو دارند
شما 100% عضو کانون هواداران ارسنال هستید جایی که با یک شکست مربی که سر بازی با بارسلون میپرستیدنو بشدت کوبوندن (بازی با بیرمنگام) و همه گلها را رو اتفاق دونستند و دروازه بان تیمو محکوم به اعدام کردند )))) و ....
فوتبال برای این جذاب هست که اتفاقات پیش بینی نشده زیاد توش اتفاق میوفته تیم ارسنال بازی رفت برد ولی این اتفاق فقط روی یک حادثه بود در بدترین حالت مساوی بهترین نتیجه بود ولی طرفداران اصیل بارسا نمیان تقصیر بندازن سر گواردیولا چون همه میدونند بهترین نتایج برامون به ارمغان اورده و اگر بازی برگشت باز اسیر اتفاقات نشیم به راحتی اب خوردن برنده میشیم به همین خاطر دوست دارم ارسنال با ترکیب کاملش باشه تا هیچ بهانه ای برای شکست نداشته باشند .
در ضمن والکات بازیکن خوبی هست ولی اصلا بازیکن کاملی نیست بگیر نگیر زیاد داره و اصلا با فکر بازی نمیکنه (تو مایه های برهانی هست :ی)
در اخر بگم به احتمال 99.99% بارسلون برنده هست و لی اگر 00.01% هم شکست بخوره باز هم ما بهانه نمیاریم چون میدونیم تو بازی های حذفی شانس هم دخیل هست و هر اتفاقی ممکن هست پیش بیاد ولی به بارسلون افتخار میکنیم چون بهترین فوتبال دنیا را به نمایش میزاره و تو روزهای خوبشون 2 تا تیم هم اگر روبروش باشند نتیجه نمیگیرند ! ^
میتونم بپرسم هواداران بارسا وقتی پارسال بازی اول توی نیمه اول آلمونیا اون موقعیتهارو از تیمشون گرفت چرا اومدن گفتن شااااااااااااااااااااانس. جالبه گرفتن توپ توسط دروازبان شاااااانس به حساب میاد و مصدوم شدن 8 بازیکن اصلی به طور همزمان جز طبیعت فوتبال...
سعی کنید وقتی به تیمی باختید برد تیم حریف رو ببی ارزش نکنید...
در مورد کانون هواداران آرسنال هم بله من عضو هستم اونجا و شمایی که میری اونجا سعی کن مطالبی که در مورد حمایت از ونگر هم هست رو بخون. من خودم همیشه عاشق ونگر بودم و هستم و همیشه گفتم آرسنال هرچی داره از ونگر داره نه از بازیکناش. (البته من تو کانون پست نمیدم)
اگه هم دوست دارین با چندتا هودار که نظرشون رو گفتن در مورد همه هوادارا نظر بدین که دیگه هیچی چون منم هوادار بارسا زیاد میشناسم که به طرف وقتی بگی 11 بازیکن اصلی تیم رو نام ببر نمیتونه.
99.99% به 00.01%از این حرفا سر بازی قبلی هم میزدین.
من نمیخواستم تا بازی بعدی بیا تو این تاپیک ولی نشد. اینبار تا پایان بازی بعدی نمیام اینجا و اگه هم بعد بازی آرسنال حذف شد میام اینجا و میگم تیمم حذف شد و این حرف رو باور قبول نه اینکه فقط روی حرف (که باد هواست) بگم حذف شد...
واقعا لدت بردم...به این میگن هوادار منطقی
100% تایید میشه....
امیدوارم واقعا اینطور باشه. چون بعضی هنوز با حذف فصل قبل هم کنار نیومدن! بعد یک سال "اون آرسنال نبود" می بینیم.
امیدوارم در آخر یه تیم لندنی توی ورزشگاه ویمبلی لندن قهرمانی این دوره رو جشن بگیره که احتمالش کم هم نیست....
نستا: لیگ قهرمانان در دسترس میلان نیست؛ یوونتوس زخمخورده است
او گفته میلان آماده فتح لیگ قهرمانان نیست.
سایت گل – الساندرو نستا امیدش به قهرمانی میلان در لیگ قهرمانان را از دست داده است.
پیام نگرانکننده او زمانی منتشر میشود که آنها در حالی باید با تاتنهام بازی برگشت مرحله یکهشتم نهایی را برگزار کنند که دیدار رفت را یک بر صفر باختهاند.
نستا به کانال میلان گفت: «امسال لیگ آسانتر شده، چون تیم ما قویتر شده و به نظرم میتوانیم فاتح لیگ شویم.
اما در لیگ قهرمانان کار ما دشوار است. در حال حاضر شاید ما به اندازه کافی برای فتح آن مجهز نباشیم.»
میلان با یوونتوس در شنبه بازی دارد و این در حالی است که آنها در دور رفت به یووه باختهاند.
نستا میگوید: «آنها همیشه مقابل ما نهایت تلاش را انجام میدهند. یوونتوس تیمی زخمخورده است و با رویکردی متفاوت به دیدار ما میآید.»
2011/3/3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توتی: به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا می رسیم
توتی معتقد است که تیمش می تواند در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا عملکرد موفقی مقابل شاختار دونستک به نمایش بگذارد
سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان رم معتقد است که کسب مجوز صعود به فصل بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا اولویت اول جلوروسی است.
این درحالی است که سران رم در حال یافتن پاسخ مناسبی برای ناکامی های این فصلشان هستند و توتی آماده است تا راه صحیح را نشان دهد
این ستاره ایتالیایی شانس حضور در دیدار امشب تیمش مقابل لچه را از دست می دهد ولی امیدوار است تا بتواند در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونستک نمایش خوبی را به اجرا بگذارد.
توتی به وب سایت رسمی باشگاه رم گفت: «من به بازی تیممان در لیگ قهرمانان اروپا اطمینان دارم. مهم این است که بتوانیم آرامشمان را حفظ کرده و گل نخوریم. ما انگیزه های فراوانی برای پیش روی در لیگ قهرمانان اروپا داریم. شکست دادن حریف اوکراینی حیاتی است ولی نکته مهم دیگر کسب جایگاهی در میان 4 تیم برتر سری آ است تا بتوانیم به رقابتهای فصل بعد برسیم.»
توتی ادامه داد: «رم باید درابتدا به بازی لچه و صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فکر کند. ما باید به جایگاهی برسیم که رم بتواند به حرکت در جمع یکی از برترین ها در عرصه بزرگان ادامه دهد.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/4
گزارش تصویری: توپ فینال لیگ قهرمانان امسال
سمیر نصری توپ The Finale London Ball را در دست گرفته است. این توپ قرار است در بازی فینال لیگ قهرمانان امسال که در ویمبلی برگزار می شود استفاده شود.
2011/3/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)