تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 430 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یک یوتوب دیگه!! مقایسه ی ارک با ایفون 4 که برنامه هایی که مثل همه رو تست میکنه و خیلی چیزای دیگه!!
    به شخصه رای رو به ارک میدم!! تا دسوتان دیگه چی بگن!!
    (صدای بهتر،سرعت،کیفیت و صدای بهتر ویدیو!،بارگذاری سریتر و کامل تر سایت ها،و.... دلایلی هستش که من رای رو به ارک میدم!!
    تازه طرف میترسه و باهاشون عکس تماشا نمیکنه که جناب براویا روشن بشه و بذارتش تو جیبش!!!
    حالا ملتی که دارن با ایفون 3جی اس مقایسه میکنن گوشیشون و نتیجه میگرن که بعضی جاها بهتره،فک کنم شوالیه ی جدید سونی،قوی تر از همیشه باشه!!!

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه چیز رو گفتم جز لینک به ویدیو!!

اینم یه دونه به سبک تبلیغ های اپل!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر صورت،هفته ی اخریه که باید منظتر عرضه ی جهانیش باشیم،سوئدی ها و جاپنی ها نسخه های مربوط به خودشون رو گرفتن!! یه جا 32 گیگ رم کلاس 6،یه جا 8 گیگ و یه جا 16 گیگ میدن!!!!
    به هر صورت،32 گیگ بودن رم،برای من از کابل اچ دی ام ای خیلی مهم تره!
    Last edited by senaps; 26-03-2011 at 23:31.

2. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا ورژن آندروید 2.3.3 نیست؟

سونی میخواد م رو دق بده آیا ؟ : دی
    I'd say it's on par or better than the SG
    اینجا میگه که فقط میتونه بگه از گلکسی اس زودتر لاک میکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    توجه شما به چند نکته جلب می کنم

کدام شرکت از فروش بیشتر دوری میکنه ؟؟؟
    کدام شرکت دوست نداره مشتری هاش بازاریابهای سیار باشند؟؟؟
    کدام شرکت با استفاده از تبلیغ تمام حقایق رو می گه؟؟؟
    و ...

مطمئن باشید شرکت همچون سونی هیچ وقت اعتبار بدست اومده طی سه دهه گذشته خودشو به راحتی زیر سوال نمی بره
    وگرنه خودش خیلی بهتر از اریکسون می تونه گوشی همراه تولید کنه ولی حالا چرا باید سود خودشو با یک شرکت سوئدی تقسیم میکنه دلایل خاص خودشو داره... شاید هم ضررهایی متحمل بشه!!!

تمام شرکت های دنیا به دنبال فروش بیشتر هستند که این امر فقط در صورت رضایت مشتری خواهد بود و استفاده از رضایت حاصل برای تبلیغ بیشتره و این نمونه رو تو ارائه نسخه 2.3 اندروید
    برای ایکس 10 آن هم زمانی که تقریبا همه از پشتیبانی نرم افزاری سونی ناامید شده بودند دیدید...
    حال چراسونی آرک تولید میکند؟
    نمی داند که نسل جدید در راه است ... نمی داند طرفداران ایکس 10 کمتر به سوی آرک می روند ... مطمئنا بهتر من و شما می داند ولی در عین حال نمی خواهد با استفاده از
    قطعاتی که حال مورد استفاده نیست قیمت را افزایش دهد نمونه بارز و دوست داشتنی این وضعیت استفاده از دوال کور هاست که همه شرکت ها حتی اپل در استفاده از
    نسل جدید پروسسورها پیش گام بودند ولی شما تا به حال چند برنامه یا گیم که ویژه دو هسته ای ها ساخته شدند در برنامه آینده سازنندگان برنامه دیدید ؟؟؟

شاید این صحبت که گوگل اعلام کرد نسخه بعدی اندروید بهینه سازی تک هسته ای ها و افزایش قابلیت استفاده از دو هسته در کنار یکسان سازی بستر برای نسل فعلی (تک هسته ای)
    بی رتبط با 4 محصول جدید سونی نباشد.

فکر نمی کنم سونی PSP GO خود را با گوشی XPERIA Play زیر سوال برده باشد چرا همه و همه بهتر می دانند دو هسته ای ها در پردازش گیم بهتر عمل میکنند پس چرا از تک هسته ای
    در کنار Adreno 205 برای این مورد پر تبلیغ استفاده کرده ؟؟؟ چرا 4 گوشی با مشخصات نزدیک به هم و خیلی نزدیک به گوشی 2009 خود یعنی ایکس 10 رو نمایی کرده ؟؟؟
    سونی قدرت دست رسی به سخت افزار جدید ندارد ... جوابی ندارم.

صرفا برای خودم و نظر شخصی خودم چقدر تصویر سه بعدی در ابعاد 4 اینچ برای من کار برد دارد ... با توجه به حجم سنگین فیلم های 1080 سه بعدی ...ارزش دیدن در این ابعداد را دارد ؟؟؟
    چرا گوشی موتورولا با استفاده از یک باطری بالای 1900 mAh نتوانسته تست های زمان استندبای را به خوبی پاس کند ؟؟؟ آیا تا به حال به حجم برداشتی فیلم برداری با کیفیت HD فکر شده ؟ چقدر فضا برای هر دقیقه می خواهد
    مسلما نسخه 32 گیگابایتی گلکسی 2 خوب خواهد بود ؟؟؟

5. 5 کاربر از rhamid_esf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

آقا ما یه مدت نبودیم و از همه چی بیخبریم!
    غیبت ما رو که رد نکردین که!
    دمتون گرم!
    سال نو همتون هم مبارک!
    کسی خبری نداره که مشکلات ژاپن روی عرضه ی این گوشی تاثیری داشته یا نه؟
    میثم تو که زبونت خوبه یه چیزی رو کن ببینیم!
    البته من خودم از اونجا که عشق ژاپنم، ژاپنی بلدم منتها گفتاری و هنوز به نوشتاری نرسیدم!
    من که فکر میکنم آرک گوشی کاملا مناسبیه چه برای افراد مبتدی و چه برای حرفه ای ها!
    البته نسبت به سخت افزار حرفه ای ها انتخابهای بهتری هم دارند منتها بهتره به انتظار نشست!

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ما قبل عید امار گرفتیدم بعد غیبت رد کردیم
    به نظر من زیاد ربطی نداره که اونجا زلزله اومده تاثیری تو عرضه این گوشی باشه گوشی می خواد چین تولید کنه شاید واسه نسخه های ژاپنی به مشکل بر بخورن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

غیبت ما رو که رد نکردین که!
    حواسم بود وقتی میگفت علیراض،من جات میگفتم حاضر!

البته انقد جای دیگران حاضری رد کگردم،که اسم یه دختره رو خوند،من گفتم حاضر اون جلسه سه شد! فک کنم غیبتت رد شد اون یه جلسه!

کسی خبری نداره که مشکلات ژاپن روی عرضه ی این گوشی تاثیری داشته یا نه؟
    نوچ!! سوئدی ها و جاپنی ها گوشی های پری اوردر رو لاک شده تحویل گرفتن و دارن باهاشون حال میکنن!!
    از کیو(q) سه هم که میاد!!(مشخصا یعنی اوائل کیو 2!!) و تو اپریل،7-8 روز دیگه میتونیم ببینیم رویو های مردمی و خودجوش! رو!!

مطمئن باشید شرکت همچون سونی هیچ وقت اعتبار بدست اومده طی سه دهه گذشته خودشو به راحتی زیر سوال نمی بره
    انگار همین دیروز بود که اولین تی وی رنپی روستامون رو بابام از شهر اوردا!! اون زمان،به طور خودجوش،مردم روستا میومدن خونه ی ما که از یه تی وی 15 اینچ سونی که مشکی و خوشکل بود،فوتبال های ایران رو ببینن!(98)
    از اون 15 اینچ تا 21 و 40 و 52 اینچ،از ویدیو تا وی سی دی و دی وی دی پلیر،از دوربین های دیجیتال کامپکت تا حرفه ای،از واکمن مزخرف 12 تومنی تا واکمن فون هایی مثل w950 ها،مشتری سونی بودم و حالا که فکر میکنم،هیچوقت محصولی غیر از سونی تو خونه ی ما نبوده!! سه دهه گذشت واقعا؟

نمی داند که نسل جدید در راه است ...
    ؟ سوال خیلی جالبیه....من سونی رو یکی از بهترین ها میدونم،ولی تعجب میکنم که رو چه حسابی،ارک رو با ضعف پردازنده میده به بازار و رو چه حسابی،جک 3.5 رو انداخته بغل و اچ دی ام ای رو گذاشته بالا؟!!!(واقعا بیشتر از این ایراد داره؟)
    نسل جدید پروسسورها پیش گام بودند ولی شما تا به حال چند برنامه یا گیم که ویژه دو هسته ای ها ساخته شدند در برنامه آینده سازنندگان برنامه دیدید ؟؟؟
    همونی که من همیشه میگم!

صرفا برای خودم و نظر شخصی خودم چقدر تصویر سه بعدی در ابعاد 4 اینچ برای من کار برد دارد ...
    چقدر با هم همفکریم!!

چرا گوشی موتورولا با استفاده از یک باطری بالای 1900 mAh نتوانسته تست های زمان استندبای را به خوبی پاس کند ؟؟؟
    چون اندو هنوز اول راهه و بلد نیست یه پراسسور معمولی رو مدیریت کنه که مثل ایفون خر کاری کنه!! چه برسه به دو هسته ایش!! هر وقت اونقدر بهینه سازی شد که با جی پی اس و وای فای روشن 24 ساعته،12 ساعت کار کنه و همچنان موزیک ها و فیلم های منو پخش کنه و به اینترنت وصل بشه،اونوقت بره سراغ دو هسته ای ها!

آیا تا به حال به حجم برداشتی فیلم برداری با کیفیت HD فکر شده ؟ چقدر فضا برای هر دقیقه می خواهد
    مسلما نسخه 32 گیگابایتی گلکسی 2 خوب خواهد بود ؟؟؟
    من به فیلمبرداری 3 بعدیش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که دوستان،برای اینکار،نیاز دارن که یه هارد 1 ترابایتی رو 24 ساعته در کنار گوشی تو جیبشون داشته باشن،یا اینترنت با سرعت اپلود 8 مگ در ثانیه برای اپلود 5 دقیقه فیلم سه بعدی روی سرور های ابری در اینترنت!! در غیر اینصورت،گزینه ی فیلم برداری با کیفیت سه بعدی و حتی 1080 پی رو باید همچنان در حال جمع کردن خاک پشت صحنه دید!!

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

ما قبل عید امار گرفتیدم بعد غیبت رد کردیم
    نداشتیما!
    تو هم یکم از رو دست میثم نگاه کن یاد بگیر!
    اگر چه میثم بیشتر هوای خانما رو داره تا آقایون!

حواسم بود وقتی میگفت علیراض،من جات میگفتم حاضر!

البته انقد جای دیگران حاضری رد کگردم،که اسم یه دختره رو خوند،من گفتم حاضر اون جلسه سه شد! فک کنم غیبتت رد شد اون یه جلسه!
    تو کارت درسته داداش!

نوچ!! سوئدی ها و جاپنی ها گوشی های پری اوردر رو لاک شده تحویل گرفتن و دارن باهاشون حال میکنن!!
    آخه فکر میکردم تو میزان عرضش تاثیر گذاشته باشه!

خوب سونی همیشه تو طراحیها حرف اول رو میزده (منظورم فقط موبایل نیست) در مورد گوشیها هم تا قبل X10 که قولهاش رو یکمی دیر عملی کرد خلف وعده ای نکرده بود که مشتریهاش رو ناراضی کرده باشه!
    Last edited by tanatos; 28-03-2011 at 13:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

4

با سلام به همه برو بچ باحال فووووورم

سال نو رو به همه شما دوستان و یاران خوب xperya arc تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از موفقیت رو پیش رو داشته باشید

دیروز رفته بودیم عید دیدنی خونه عموم اینا با پسر عمو و چند تا از دوستاش نشسته بودیم من هم فرصت رو مقدم شمردم و سریع بحث xperya arc کشیدم جلو

وای جاتون خالی نمیدوونین چه دعوایی داشت راه میوفتاد

همه برا خودشون جبهه گرفته بودن هر کی هم گوشی خودشو میبرد بالا

طرفداران گوشیها به ترتیب htc - samsung - sony ericsson

خلاصه سرتونو درد نیارم از نوک xperya arc شروع کردن ایراد گرفتن تا پایینش

منم یاد فرهووده عزیزمون افتادم گفتم بابا باز فرهوده خودمون.اینا خیلی دیگه تعصبین

راستی یه خبری شنیدم که میگفت xperya arc و xperya play قابلیت اجرای بازیهای playstation 2 رو داره

میخواستن از دوستان بپرسم حقیقت داره یا نه؟

سال خوبی رو برای همه دوستان ارزومندم

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 28-03-2011 at 17:08.

12. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سال نو تو هم مبارک باشه و اشاا.. که سال خوبی داشته باشی.
    در مورد جبهه گیری فامیلات واقعا من یکی اصلا این چیزا رو درک نمیکنم.
    همیشه هم گفتم که هیچ وقت به هیچ برند خاصی ارادت نداشتم.
    اصلا به نظرم کاملا بی معنیه آخه همه ی برندها دارن با هم رقابت میکنند و این فقط به نفع خریداران گوشیاس
    من اگه از یه گوشی هم خوشم بیاد فقط به خاطر خود اون گوشیه نه به خاطر اسم شرکتش
    درباره ی بازیهای پلی استیشن هم اینکه چه نسخه ای از پلی استیشنه نمیدونم.
    ولی سونی اعلام کرده که این مزیت میتونه در تمام گوشیهایی که مبتنی بر آندوی 2.3 و بالاترند عرضه بشه!
    خوب گوشیهای خودش که طبیعتا این قابلیت رو دارند درباره ی بقیه ی شرکتها هم مهم اینه که با سونی به توافق برسند که اگه برسند اونها هم میتونند به این قابلیت دسترسی داشته باشند و هیچ محدودیتی وجود نداره!

14. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

همیشه هم گفتم که هیچ وقت به هیچ برند خاصی ارادت نداشتم.
    من هم هرگونه ارادت به برند خاصی رو تکذیب کرده،و تصریح میکنم که فقط به خانوم فروشنده ی نمایندگی سونی ارادت دارم!!

ولی سونی اعلام کرده که این مزیت میتونه در تمام گوشیهایی که مبتنی بر آندوی 2.3 و بالاترند عرضه بشه!
    تایید میشه!! یعنی تو همه ی سونی اریکسون ها میشه بازی کرد احتمالا !! حتی ایکس 10

16. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •