من یک ریش تراش، ساده و لی با دوام میخوام، از نوع پانا سونیک، چی توصیه می کنید؟ بودجه متوسط!
من یک ریش تراش، ساده و لی با دوام میخوام، از نوع پانا سونیک، چی توصیه می کنید؟ بودجه متوسط!
منظورتون از بودجه متوسط چقدره؟
سلام به schumi_268
ممنون که وقت می زارید و راهنمایی می کنید .
من یک ماشین اصلاح می خوام که از ته نزنه و مثلا 0.5 میلی متر و نه بیشتر ته ریش بزاره ولی موها را هم مکش کنه که دردسر تمیز کردن دستشویی را نداشته باشم .
و یه سوال دیگه : میشه با بادی گروم که باهاش بدنو اصلاح میکنن صورتو مثل منظوری که من دارم اصلاح کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
زیر 150
یک مورد هم زیر 100 بفرمایید و برتریشو با هم مقایسه کنید. ببینیم برای چی باید پول بیشتری بدیم. و نهایتا مقایسه هر دو با این:
میگم اینها که نوشته اصل ژاپن، واقعا اصله؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن روی دوام خیلی تاکید دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد شما برتری پاناسونیک را در چی می بینید؟
Last edited by simorgh14; 19-09-2011 at 17:34.
مگه نمایندگی ها نباید قیمتاشون یکی باشه این بادی گروم2040 رو نمایندگی قشم میده 78 تومن![]()
سلام خدمت دوستان
یه صورت تراش میخوام برای پوست حساس
دستگاه تمیز کننده خودکار هم واسم مهم نیست
فقط میخوام از ته بزنه و همچنین کمترین التهاب و سوزش رو به جا بذاره
بین این مدل ها موندم
فیلیپس 1250 یا 1260(که فرقی ندارن)
پاناسونیک ES8243
یا براون سری هفت
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه پاناسونیک es-la93 سراغ دارم که طرف میده 370 تومن عمراً بتونی با این قیمت تو بازرا ایران پیدا کنی.میخوای باهاش هماهنگ کنم؟
ممنون
ولی سوال من چیز دیگه ای بود به هر حال متشکرم
امروز پاناسونیک es8243 رو خریدم فوق العاده بود همه چیزش عالیه
و از همه مهمتر قیمتش که 187 تومن بود
جالب این بود که سه تا نمایندگی فیلیپس کنار هم بود و دوتاشون شدیدا تاکید روی پاناسونیک داشتن
در ضمن اونی که شما میگی تحویل 25 ورزه اش قیمتش میشه 300 تومن
الان هم توی نمایندگی ها با گارانتی 360 تومنه
بدون گارانتی هم فکر کنم طرفای 270 28باشه
رشد ریشهای من به نسبت زیاد هست و هر روز باید تیغ بکشم.یک ریش تراش می خواستم که جایگزین تیغ کنم و هر روز استفاده کنم.آیا زیر 100 تومن مدلی وجود داره که بتونه کارمو راه بندازه یا بهتره از خرید منصرف بشم؟
دوستان بنده فیلیپس مدل RQ1280cc رو دارم که کلا شاید 5 بار اصلاح انجام دادم و قصد فروش دارم به دلیل اینکه میگن پاناسونیک از ته میزنه
زمانی که بین RQ1280 و LA92 مونده بودم بیشتر برام اصلاح برای پوست حساس مهم بود از لحاظ حساس بودن حرف نداره هنوز هم دلم نمیاد بفروشم ولی اگر با قیمت خوب کسی خریدار باشه می فروشم.....واقعا از لحاظ اصلاح برای پوست حساس هنوز هم میگم حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)