من بردمش نمایندگی زینلی قاهانی توی 45 متری گلشهر .
باهاشم راحت راحت 150 تا رفتم. بیشترم دیگه چون پرایده ترسیدم ولی فکر کنم میرفت .
من بردمش نمایندگی زینلی قاهانی توی 45 متری گلشهر .
باهاشم راحت راحت 150 تا رفتم. بیشترم دیگه چون پرایده ترسیدم ولی فکر کنم میرفت .
سلام به همگی. فصل زمستون داره میرسه و سوالی که مطرح میشه اینه چه زنجیر چرخی برای پراید مناسبه؟؟ و قیمت حدودیش چقدره؟ اصولا زنجیر چرخ برای برف بهتر جواب میده یا لاستیک یخ شکن؟ منظورم برای خارج شهره. مثلا گردنه های برفگیر. خیلیا میگن زنجیر چرخ وسیله مضریه. پدر جلوبندی ماشینو درمیاره. و اصلا نباید مسافت طولانی باهاش رفت. از طرفی ممکنه گلگیرو داغون کنه. از این پلاستیکیها هم که میگن کیفیت ندارن و خیلی زود پاره میشن کلا همون سیستم سنتی زنجیر چرخ بهتره. نظر دوستان چیه؟؟ ممنون.
با زنجیر چرخ شما نمیتونید سرعت و مسیر زیادی رو طی کنید اما اگر خیلی حساس هستید ار نمونه های برزنتی میتونید استفاده کنید که مشکلات خودش رو داره . یخ میزنه و زود پاره میشه . زنجیر چرخ محکم و مقاوم خریداری کنید بهتره . شرایط برفی و گرفتاری در آن خیلی کم پیش میاد پس نگران نباشید .
سلام
شروع ساعت طرح ترافیک از چنده؟
من هر چی سرچ می کنم میره توی سایت های خبری که سردار فلان سال 89 یا 90 گفته از حالا به بعد از ساعت 6 هست
اما خب سایت رسمی چیزی نداره که من با اطمینان ساعت و محدوده طرح رو ببینم؟
مثلا توی نقشه اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همت هم توی طرح ترافیک هست اما نقشه های دیگه نیست!
سلام. ساعتش رو مطمئن نیستم دقیق، ولی در مورد طرح، همت تو زوج و فرده، طرح از تخت طاووس به پائینه.
دوست من این چه ربطی به 131داشت؟!
دوستان یه سوال
ماشین صفر ضد یخ داره یا باید خودمون بریزیم؟
در 99 درصد مواقع داره!(اون 1 درصد هم اینجا ایرانه ممکنه نریخته باشن)
برای مطمئن شدن اولا توی قمقمه رو نگاه کن اب به رنگ سبزه، از روی بو و طعم اب هم میشه تشخیص داد(مزش به شیرینی میزنه)، اگه دقت کنی و اب رو بین انگشتات لمس کنی احساس چرب بودن بهت دست میده چون از مشتقات ضد یخ گلیکوله که چربه.
و بهترین راه اینه که مقداری از اب رو برداری و در فریزر بزاری البته دمای فریزر نباید از -10 درجه کمتر باشه. اگر یخ نزد یعنی خوبه.
مزه چیه! اصلا نباید مزه بشه!!
کافیه در رادیاتور را باز کنید و اب اگه کمی سبز رنگ بود ضد یخ داره
راست میگی نباید مزه کرد
اگه سبز رنگ باشه مشخصه
بعد بوی افتضاحی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)