نه من دانشجو هستم وماهی هم می تونم 150هزار تومان جمع کنم ؟
نه من دانشجو هستم وماهی هم می تونم 150هزار تومان جمع کنم ؟
بنظر من که بهترین گزینه همون سهام هست.
ولب بدی سهام اینه که سودش به زودی دستت نمیرسه
عجایب هفتگانه، به هفت اثر برترمعماری و مجسمه سازی دوران باستان اطلاق میشود. این هفت اثر ظاهراً اولین بار توسط یک فینیقیایی یونانی الاصل به نام آنتیپاتروس در قرن دوم پیش از میلاد در یک کتاب ثبت شدهاست. مشخص نیست که این فرد خودش این آثار را دیدهاست یا نه. به هر حال آنچه مسلم است این است که وی در زمانی میزیسته که تمام این شاهکارهای هنری سالم و موجود بودهاند و او نمیخواست ویرانهها را به هم عصران خود معرفی کند.۷ عجایب دنیا چین?
1- فانوس دریایی اسکندریه
2- هرم بزرگ جیزه ( یکی از هرم های معروف مصر)
3- تندیس غول پیکر رودس
4- نیایشگاه آرتمیس
5- تندیس زئوس
6- باغ های معلق بابل
7- آرامگاه هالیکارناسوس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخرید اقساطی با پیش پرداخت نسبتا کم و اقساط طولانی مدت ، البته با بهره ی معین /لیزینگ خودرو چییه آیا بدرد می خوره؟
سلام
بله , وقتی کمپروسور باز بشه گازش در میره و بعد از تعمیر و بستنِ کمپروسور دوباره باید گاز بشه .
یادمه اونموقع شد 3000تومن یعنی حدودِ صد هزار تومنِ الان شاید هم بیشتر .
به هر حال بستگی به مارکِ یخچال و مدرن بودن یا نبودنش داره .
تو روزنامه ها خیلی آگهی تعمیر یخچال هست .
زنگ بزنین بگین مارکش اینه مدلش اینه عیبش اینه . از چند تا چند خرجش میشه ؟
فقط یادتون باشه حتما گارانتی بگیرین .
حداقل یک ماه .
راستی اگر یخچال اصلا روشن نمیشه پس عیب از چیز دیگه ای هست .
اما اگر روشن میشه و کمپروسور هم صدا میده اما یخچال سرد نمیشه عیب از چیزی هست که بهتون گفتم .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-07-2011 at 16:02. دليل: amend
حیف شد اگر تو بازار کار میکردی و فن خاصی را بلد بودی خیلی خیلی به نفعت تمام میشد.
دوستمان راهنمایی کردند در مورد دست فروشی که پیشنهاد خوبی بود.حالا اگه اونو نمیپذیرید.
فکر نکنم با این مبلغ موفق شوید دست به کار دیگه بزنید.
بهتر است پولتو جمع کنی.با شرایطی که شما دارید چشم من اب نمیخورد.
به شما توصیه میکنم همراه با دانشگاه بروید سراغ کار فنی و اموزش ببینید سختی ها را تحمل کنید تا بتوانید تا ان موقع پولتان به 2 3 تومن برسد و بتوانید دست به کاری بزنید تا در ان موفق شوید.
{تعمیرات سیستم پارچه نویسی مهر نصب پرده mdf }
توی تابستون چه چیزی همراهمون باشه برای خوردن خوبه؟ توی یه جای شلوغ که هم بشه یواشکی خوردش!!!هم خوب باشه هم خراب نشه؟
رانی پرتقال بهترین چیز است.
رانی رو همه میبینن یه چیزی باشه که زیاد به چشم نیاد!
اعلام کردن رانی همه اش مواد نگهدارنده است و میوه خشک
بهتره از محصولات تبرک و بهنوش استفاده کنید
ممنون , من میخوام کلا یه چیزی باشه که زیاد به چشم نیاد , یعنی اونایی که اونجا هستن متوجه نشن , قرار نباشه تعارف کنی!! برای تابستون هم خوب باشه,
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)