اتفاقا Xin یکی از بهترین Fighter های بازی هست، بازی کردن باهاش هم خیلی راحت بید
حالا بر عکس من، با چمپیون های AP نمیتونم بازی کنم! فقط بعضی مواقع با Sona بازی میکنم!![]()
اتفاقا Xin یکی از بهترین Fighter های بازی هست، بازی کردن باهاش هم خیلی راحت بید
حالا بر عکس من، با چمپیون های AP نمیتونم بازی کنم! فقط بعضی مواقع با Sona بازی میکنم!![]()
مشكل Xin Zhao اينه كه نرمه! من كه فعلا چسبيدم به Pantheon![]()
با سطح خودم بیشتر با.گارن.راحت ترم .....
آره خوبه! هيروش باگه 2-3 تا آيتم تانك ببنده نميشه زدش ديگه مخصوصا كه اسپل 2ش شيلده !
سومیش عالیه .. اسپینش رو میگم اولیش هم خوبه دومی هم که شیلده
آخر هم تموم کنندست !
گارن که عالی بید، من اون اوایل که بازی میکردم تا قبل از اینکه Renekton رو بخرم چمپیون اصلیم گارن بود
فعلا هم باید صبر کنیم پچ بعدی بیاد تا این Fiora رو یک خورده بزنن تو سرش!
دو هفتست دارم بازی میکنم لول 17 و فعلا" عاشق singed شدم
جاتون خالی امروز با singed 8 تا pvp بازی کردم و هر 8 تا رو هم بردم
امروز سر کیل گرفتن با این هیرو این قدر خندیدم که خانواده فکر کردند دیوانه شدم !
کلا" کسی هیرو مردم ازارتر از این سراغ نداره ؟
این هیرو به همه پیشنهاد میشه کلا" برای بالا بردن روحیه عالیه
یوزرم تو بازی NOOB4WIN
چند تا از بچه های اینجا رو هم اد کردم
Singed که نگو Ultimate میزنی اصلا دیگه نمی میره! 4 نفر هم بریزن سرت تا Ultimate روت هست میزنی!
ولی من در تعجبم که تو این چند وقت تا حالا نشده با هیچ هیرویی به راحتی Ahri کیل بگیرم! اصلا این بشر انگار واقعا از بقیه قوی تره، من خیلی هیرو خریدم چه با IP چه با RP، هیروهایی که ملت می گفتن این بهترینه و اینو تیم 1 و 2 دنیا بر میداره و این حرفا. ولی چه اولای کار که نه Spell داری نه Item خیلی راحت میشه Kill کرد چه آخرای Fight که دیگه نگو!! آیتم بخری و Ultimate اش هم داشته باشی، 3 تا رو HP میاری رو 50% بعد 3 بار Ulti می زنی و تمام! Triple Kill
دوستان لطفا" یه مقدار توضیحات حرفه ای در مورد Runes ها بدید که برای چه نوع هیرورهای چی خوبه و برای کل هیروها چی خوبه ؟
4000 ip دارم میترسم حرومش کنم !
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)