من یه مشکل دارم
خیلی از مسائل مدیریتی باشگاه برای من باز نیست
یعنی مثلا نمیتونم رو sponser کلیلک کنم
فقط مسائل فنیه
نمیشه یجوری تغییرش داد؟
من یه مشکل دارم
خیلی از مسائل مدیریتی باشگاه برای من باز نیست
یعنی مثلا نمیتونم رو sponser کلیلک کنم
فقط مسائل فنیه
نمیشه یجوری تغییرش داد؟
باید بری تب آپشن،قسمت پرفرنس تب آپشنال اسکرین اونجا تیک مربوط به فایننس اسیستنت رو برمیداری
این بازیکنا چرا یوهو بدوم حرف خداحافظی میکنن؟
2تا هافبک دفاعی بالای 30سال داشتم که جفتشون خداحافظی کردن یوهو در حالی که قرارداد هم داشتم باهاشون
پی نوشت:بعضی وقتا بازی هنوز شروع نشده من محروم میشم از کنار زمین بدون اینکه هیچ کاری کرده باشم،حتی تو بازی های دوستانه تو کمپای تمرینی هم این اتفاق واسم افتاده
پی نوشت 2:من فصل قبل که بوندسلیگا رو گرفتم پرستیژم به 17-14 رسیده بود ولی این فصل چک کردم هنوز لیگ شروع نشده به 14-11 کاهش پیدا کرده
Last edited by بردیا; 10-08-2011 at 16:32.
اقا من باشگاه رو خریدم بعد یه مدت فروختمش الان هم دیگه نمیتونم مربیگری کنم همینجور داره عکس دسته گلف نشون میده
کمک
خب فکر کنم باید صبر کنی تا یه پیشنهاد مربیگری واست برسه
در غیر این صورت بیکاریو باید بری گلف بازی کنی
لول مربیگریت پایین هم باشه سخت بهت پیشنهاد داده میشه
من اون اول که میخواستم بازیو شروع کنم گزینه finance assisstantرو تیک زدم..در نتیجه الان قسمتهای sponser, stadium, budget برام خاموشه..پشیمونم..کسی راهی بلد نیس؟..میدونم راهی وجود نداره..به من بگید..این یارو خیلی شوته..همه بودجه تیمو به فنا داده..
Last edited by mss_195; 13-08-2011 at 00:08.
یه دوستی گفته بود که بازیکنا هنگام 3d دستاشون بازه اون برای اینکه که احتمالا ویندوز شما 7 هست و شما بعد از نصب ویندوز کارت گرافیک نصب نکردین اگر دانلود کنید نصب کنید درست میشه
کسی میدونه که واسه آپدیت 3 کرک هست یا نه ؟
نقل قول پایینی رو بخون
.
.
.
.
.
من بودم که همچین مشکلیو داشتم
ممنون بابت راهنمایی
امشب درایورو دانلود میکنم ببینم چی میشه.
متاسفانه کرکی برای آپدیت 3 وجود نداره،حداقل اخرین باری که من چک کردم اینطوری بود.
سلام داداش
اقا ممنون من بازی رو نصب کردم این ها رو هم دانلود کردم اما هنوز بازی رو شروع نکردم چون نتونستم اینها رو جائی بریزم یعنی همچین فولدری پیدا نکردم
ممنون میشم بگین کجا بریزم و اون ادیتور دیتابیس و ........ که گفتین یعنی چی؟
قربونتون برم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)