سلام
همه چی تو pc. ولی در کل روی ایکس باکس بازی میکنم. اینک که میگم خیلی تفاوت فاحشه برا اینه که همزمان وقتی داشتیم نسخه pc و نسخه xbox رو بازی میکردم کاملا مشهود بود.
سلام
همه چی تو pc. ولی در کل روی ایکس باکس بازی میکنم. اینک که میگم خیلی تفاوت فاحشه برا اینه که همزمان وقتی داشتیم نسخه pc و نسخه xbox رو بازی میکردم کاملا مشهود بود.
یعنی میره برای نسخه 2012 بازی؟
بد شد که
من به همچین مشکلی تا حالا بر نخوردم
مطمئنی؟
مثلا چقدر فاصله میگیره ؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
اره
چون اولین سالیه که فیفا واسه pc نکست شده
در واقع این بازی که برا pc اومده همون فیفا 10 کنسول هست که بعضی از ایراداتشو برطرف کردن![]()
آقا این کنترلش داره من رو دیوونه میکنه
چرا اینطوریه؟
با دسته میتونم توی بازی بز بکنم ولی توی منو نمیشه تو آنلاین هم نمیشه برا همین مجبورم با کیبورد بازی کنم
این عکس تنظیمات:
مشکل کجاست؟
شما توی همه جا میتونید با دسته بازی کنید؟
ممنون
آقا بخدا واسه من فاصله میگیره .. وقتی میخوام پاسکاری کنم توپ به پای بازیکن میخوره و به طرف جلو میره .. تصور کنید یکی محکم توپ رو به پای شما بزنه و توپ به خاطر برخورد شدید به پای شما به طرف جلو بره ..من به همچین مشکلی تا حالا بر نخوردم
مطمئنی؟
مثلا چقدر فاصله میگیره ؟
مختص نسخه کنسوله... البته برام جذابیت نداره به اون صورت![]()
من با کرک ریلود بازی میکنم ولی نه تو منیجر مود نه تو هیچ جای دیگه مشکلی نداره ربطی به کرک شما نداره
باز مال تو که خوبهمشکل کجاست؟
شما توی همه جا میتونید با دسته بازی کنید؟
من از وقتی فیفا نصب کردم دسته ای که تو ساکر هم باهاش بازی میکردم نمیشناستشو حتی تو خود ساکر هم دیگه نمیتونم باش بازی کنم
آقا یکی سوال منم جواب بده . تو manage mode وقتی یه بازی میکنم میاد بیرون از بازی و ارور dont send میده .
مشکل کجاست؟
اه بعد از 8 سال اومدیم fifa بازی کنیم . چقدر مشکل داره این بازی!
Last edited by night lord; 05-10-2010 at 00:42.
من آخر هم نتونستم آنلاین بازی کنم ! همش The connection has timed out میده ! هر کاری میکنم نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)