من خیلی حساس شدم...حل شد تقریبافکر نمی کنم انقدر طول بکشه!!!!بازم از دوستان بپرس تا راهنماییت کنن دوست عزیز
![]()
من خیلی حساس شدم...حل شد تقریبافکر نمی کنم انقدر طول بکشه!!!!بازم از دوستان بپرس تا راهنماییت کنن دوست عزیز
![]()
احتمالا هارد مشکل داره. به گارانتی مراجعه کنید.
Last edited by mansia; 28-07-2011 at 18:21.
سلام دوستان عزیز .
من یه لپ تاپ Asus F3SV داشتم . عالی بود . خدایی عالی بود . اما الان مادربوردش ترکیده .
تو ایران هم نیست . شرکت دیجیتال آشغال هم به هیچ عنوان پاسخ گو نیست .
یه جورایی زدم تو خط Lenovo.
دوستان تورو خدا قسمتون می دم از روی عشق و علاقه نسبت به برند خاصی نظر ندین . واقعا کارم گیره . وجدانی لپ تاپ خوبی هست ؟؟؟ می گن خیلی خرکاره . از این خرکار تر هست ؟؟؟ LCD چه طوره ؟؟؟ این LED ها با این BackLight ها چه فرقی می کنه .
من کارم برنامه نویسی هست . تو بعضی از پروژه های Cpu Usage بالایی استفاده می کنم . حالا نظر شما چیه . این دستگاه رو بخرم یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد می دین ؟؟؟
در مورد Asus هم که مثل اینکه مدل N53Sv می گن خوب هست اما به خاطر مشکل Sandy Bridge زیاد کسی باهاش حال نمی کنه . آیا این لپ تاپ خوب هست یا ایسوس .
خداییش راهنماییم کنید . فعلا وضعیت مالی خوبی ندارم اما به امید خدا خوب می شه . خوب با این وضعیت نمی تونم ریسک کنم دستگاهی وردارم که 2 سال دیگه عوضش کنم .
راستی دوستان گرافیک این دستگاه هم اینطوری که خوندم خیلی بهتر از 5730 هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکر احسانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by r0ot$harp; 31-07-2011 at 00:37.
سلام دوستان عزيز .
تورو خدا يكي كه واقعا مي دونه بهم كمك كنه . همونطور كه مي دونين CPU Sandy Bridge با چيپ ساتا مشكل داشته . روي اكثر لپ تاپ ها . الان ايسوس اومده و نسخه هايي رو بدونم مشكل با يه برچسب ارائه كرده . آيا اين مشكل روي y560p كه Sandy Bridge هست وجود داره يا خير ؟؟؟
باتشكر احسان
لعنت به اين شانس داغون . ديگه از اين مدل نيست . ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟
بین 5110 و Y560 گیر کردم؟؟؟
تورو خدا کمک کنید .
باتشکر احسان
دوستان تورو خدا کمک کنید . فردا می خوام بخرم . اگر خوب نباشه برم دل 5110 رو بگیرم .
با سلام.
من مدل y560 با کانفیگ corei5 دارم. کسی میدونه که آخرین درایور ati5730 رو از کجا میشه دانلود کرد؟آخه درایور سایت amd گرافیک منو تشخیص نمیده.
سلام دوست عزيز .
توروخدا جدي دستگاه خوبي هست ؟؟؟ راضي هستين ؟؟/ خدايي نكرده به گارانتي تاحالا نبردينش ؟؟؟ خوب بوده ؟؟
مي خوام امروز Core i 7 رو بردارم .
باتشكر احسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)