پیداش کردم هی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیداش کردم هی
یک می شه کمیک بوک پرتال 2 را در اینجا کلی داستانش را بگه
داستانش اتفاقات بین پرتال 1 و 2 را روایت می کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب بازی بود!! کلی حال کردم!
تازه دقیقا قبل از این بازی کرایسیس 2 رو بازی کردم، ولی این یه چیز دیگه بود. دوشنبه شب ریختمش دیشب تموم شد.
تازه تنها بازی بود که قسمت کردیتش رو تا ته دیدم. شعر اخرش هم خیلی باحاله.
فقط به نظر من برای ادم های کم حوصله بد ساخته بودنش. واقعا یه جاهاییش رو اعصاب بود.
تازه من متوجه نشدم این بازی چرا انقدر سنگین بود. دو تا دی وی دی بود و مینیموم سیستمش هم بالا بود. رو لپتاپم لگ می داد مثل چی. تازه همه ی مشخصاتش هم اورده بودم پایین!
حالا اینا به کنار. چه جوری می شه شبکه بازی کرد اینو؟ تو این تاپیک هی همه می گفتن چه جوری می شه با یه کیبورد بازی کرد و اینا. من می خوام لن بازی کنم. توی کمپین مولتی پلیرش که می رم ارور می ده...
امروز بالاخره COOP را تمام کردم در سه روز بدون راهنما
سینگل هم 2 ماه پیش در 5 روز بدون راهنما
اینجا باید چه کار کنم ؟؟
من زیاد یادم نیست ولی فک کنم اول باید یه پرتال اون ته ته جلوی موج که تو عکستم هست بزنی یه پرتالم دست راست یه کم جلو تر بعد با این موجه بری از این اتاق بیرون ینی همون رو به روت..
اگه اشتبا گفتم ببخشید.
-
البته یه جا ددیگه هم بود از این لیز کننده ها میریختی رو زمین..نمیدونم اوناست یا نه!
Last edited by Steps-Rap; 16-09-2011 at 14:30.
مشکل همینه ...
اون ته هیچ جا نیست که بزنم ...
این طرفشم نیست؟
ببخشید من خیلی به مخم فشار آوردم یادد بیاد ولی نیومد..
چی کار کنم خنگم دیگهحالا خوبه همین چند ماه پیش تمومش کرده بودم
این ور هست ...
همین بغل خودم ...
ولی اون ور پیدا نمیکنم ...
یه جایی هست که ژل نارنجی ازش میومد یعنی دقیقا یه خورده عقبتر که میشه پشت سرت. محل برخورد ژل یه پرتال میسازی. بقل دستت هم یه راهرو باید باشه که تهش پرتال درست میکنی که کف راهرو رو نارنجی کنه. حالا یه پرتال میسازی زیر کانال آبی رو به رو ت و اون پرتال ته راهرو رو دست نمیزنی و با سرعت مسیر راهروی نارنجی شده رو طی میکنی و میری طرف پرتال. نتیجه اینه که با سرعت پرتاب میشی به بالا و میری تو کانال...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)