دوستانی که خریدن بازی های باحال اندروید روش نصب میشه بی هیچ مشکلی یا نه؟
مگه میشه نصب نشه؟ اینم از اون حرفا بودا![]()
بعله...!!! بعله....!!!
معلومه که روش نصب میشن....
کیفیت فیلم های گرفته شده با این دوربین عالی هستش....!!الان یه سمپل ویدیو دیدم(دیشب دانلود شده با حجم 90 مگ!) که بسیار عالی بود...
میشه لینکش رو بزاری؟ ممنون میشیم...
سلام .
مقایسه GS با Desire HD
زیر نور آفتاب :
However, out of the HTC Desire HD and the Samsung Galaxy S, we would pick Samsung's finest, and we'll tell you why. It's not the silicon – both phones have excellent chipsets, and the theoretical advantage in the graphics department of Sammy's Hummingbird didn't translate into better frame rates in the 3D games we played. It's not the built-in 16GB of memory on the Galaxy S, and lack thereof on the HTC Desire HD. Memory cards are cheap these days, and the Desire HD beats the Galaxy S in the camera specs department with higher resolution cam and a ho-hum LED flash, which compensates the absence of in-built memory for us.مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو که میگفتی دوربینش خوب نیست
مهدی جان اگه خریدی بی وفا نباشی بیای اینجا یه ریویو بذاریا!
ممنون...
دارم میگردم پیداش کنم.....تو دانلود منیجر درست نمیره سراغش!!میشه لینکش رو بزاری؟ ممنون میشیم...
اخه اونموقع،عکس فیلم گرفتنش تو دست یه خانومو دیده بودم!!!تو که میگفتی دوربینش خوب نیست![]()
ولی این فیلم دیشب،فیلم فیلم گرفتنش توسط یه خانوم بود که خیلی کیفیت بالاتری داشت!!!
هر کی بخره بی وفا بشه باهاش حرف میزنیم با وفا شه...مهدی جان اگه خریدی بی وفا نباشی بیای اینجا یه ریویو بذاریا!![]()
آدرس سایت رو بدی بقیش با خودمون...دارم میگردم پیداش کنم.....تو دانلود منیجر درست نمیره سراغش!!![]()
دمت گرم!
خودمونیم حالا چی سرچ کرده بودی:
Desire HD camera test by a woman
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)