من درست متوجه شدم؟شما میخواین با وایرلس به فایل های روی گوشیتون دسترسی داشته باشین و فایل رد و بدل کنید؟
من درست متوجه شدم؟شما میخواین با وایرلس به فایل های روی گوشیتون دسترسی داشته باشین و فایل رد و بدل کنید؟
این چطوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات:
اینم توضیح برای Wi-Fi Sharing از سایت سازنده منیجر:
Last edited by runner; 25-01-2014 at 21:35.
مرسی ولی اینو تست کردم به قدرتمندی File Expert نیست و اون کار باهاش خیلی راحته
بله
نمیدونم مشکل کجاست یه پروفایل واسه کامپیوترم تو گوشی میسازم میخوام واردش بشم و فایل رد و بدل کنم ولی اصلا همون اولش unable میشه. ویندوزم هم دسترسی هاش به شیرینگ و فایل همه بازه. از صبح تا الان ذهنم رو این قضیه درگیر شده تو نت هم هیچ راه حلی نیست هیچ ساپورت درست حسابی هم از سازنده برنامش وجود نداره.
اخه مسئله اینجاست قبلا هیچ اروری نمیداد جدیدا اینطوری شده.
Last edited by Memonex; 25-01-2014 at 23:01.
اصلا کاری با هیچی ندارم
بهترین برنامه،air droid هست.نصبش کن و حالشو ببر.واقعا فوق العادس!!!
سلام دوستان.
میخواستم cambridge advance رو روی تبلت asus memo tap 10 نصب کنم
روی گوشیم نصب کردم مشکل نداشت با دیتا
ولی وقتی دیتا رو در تبلت کپی میکنم و sd card رو انتخاب میکنم موفقعه نوشتن کلمه ارور زیر میاد
unable to resolve host mobisystems.com": no address associated with hostname oxford dictionary
فایل دیتا رو 20 جا کپی کردم بازم نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من مشکل با برنامه نیمباز دارم
من نیم باز رو گوشیم ریختم جواب هم میده اما مشکلم اینه که دیدینخودش میره میگرده تو کنتک گوشی و کسایی که نیمباز آی دی دارم رو اضافا میکنه حالا من اینجا 2 تا مشکل دارم
1- یه تعدادی رو پیدا کرده اما همشون یه اسم نشون داده اما در صورتی که نیم باز آی دی فرق داره
2- تغییر تو این تنظیمات کجاس؟ که نره پیدا کنه از تو شماره های گوشیم
گوشی من بلک بری z10 هس ولی ورژن جدیددش که برنامه های اندروید هم روش نصب میشه و نیم باز من واسه اندرویده و داره راحت کار میده
سلام
گوشی منxperia miro وقتی با هاش کار میکنم خود به خود هنگ میکنه و روشن وخاموش میشه
میشه کمکم کنید تا بفهمم مشکلش چیه
اگه هنگ بکنه احتمال زیاد مشکل نرم افزاری دارید!
یه فلش بزنین و تست کنین اگه اوکی نشه باید برید نشون بدین!
سلام
اگه با خود گوشی به پلی استور گوگل متصل بشیم برنامه های کرک شده از کار می افتند؟ من کلی اپ کرک شده رو گوشیم دارم و از ترس پریدن لایسنس و ... تا الان جرات نکردم با خود گوشی پلی استور گوگل رو باز کنم! از دوستان کسی تجربه شو داره چون حوصله حذف و نصب مجدد برنامه ها رو ندارم.
ن ب مشکل برنمیخوری...ممکن هست بهت پیامی مبنی بر منسوخ یا نامعتبر بودن لایسنس بدند ولی اتفاقی نمیفته...سلام
اگه با خود گوشی به پلی استور گوگل متصل بشیم برنامه های کرک شده از کار می افتند؟ من کلی اپ کرک شده رو گوشیم دارم و از ترس پریدن لایسنس و ... تا الان جرات نکردم با خود گوشی پلی استور گوگل رو باز کنم! از دوستان کسی تجربه شو داره چون حوصله حذف و نصب مجدد برنامه ها رو ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)