تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 54 از 91 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه نمونه ای از عرض اندام اینتر رو قبل از کالچوپولی توی ایتالیا لطف کنی بگی؟
    غیر ازینه که 16سال بود دستشون به جام قهرمانی سری آ نمیرسید؟
    همیشه زیر سایه میلان و یووه بود تا وقتی قضیه کالچوپولی پیش اومد و دیگه اینتر شد قدرت اول ایتالیا
    البته شاید اصطلاح اسم و رسم پیدا کردن که من به کار بردم اشتباه بوده باشه

---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------

من الان این پست شما رو شوخی برداشت کنم یا جدی که بخوام جوابش بدم؟
    میشه بیشتر درباره اون خط آبی توضیح بدید!
    من اشتباه خوندم و اشتباه برداشت كردم
    فكر كردم منظورتون كالچوي پولكي و فساد در اين ليگه....
    اما در كل مسئله اساسي كه از نظر من نگاه اشتباه شما به ليگ ايتاليا كه خودمم زياد ازش خوشم نمياد سر جاشه
    اين نگاه شما كه اينتر دستش به جام نميرسيد و زيرآب يوونتوس و ميلان رو زد و....
    خيلي سطحيه
    اگه قرار باشه قدرت پشت پرده رو در نظر بگيريم فكر نميكنم اينتر قويتر از يوونتوس باشه با اون سابقه كاملا روشن
    اما در مورد اتفاقي كه براي ليگ ايتاليا افتاد
    به نظر من تا حد زيادي تيمهايي كه مجرم بودن جريمه شدن
    و احكام صادر شده تا حد زيادي درست و عادلانه بود
    اينكه پس از اين اتفاق اينتر سود برد هم كاملا طبيعي بود
    اگه رم به جاي اينتر از اين فرصت استفاده ميكرد احتمالا امروز همين حرفها رو در مورد رم ميزدين
    بعد هم 2 ساله كه اينتر در حضور ميلان و يوونتوس ليگ رو فتح ميكنه
    به نظر من اينتر در ضعيف شدن ميلان و يوونتوس نقشي نداشت
    مسائل مالي و به خصوص در مورد ميلان تضعيف شخصيت برلوسكوني از نظر سياسي نقش زيادي داشت و داره
    كلا نگاه بد بينانه شما به فتبال به دور از منطق طرفداراي اصيل فوتبال آلمانه
    كه نمونه هاش رو اطراف خودم ميبينم

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصلا این چیزی که داری میگی ربط به این موضوع نداشتش!
    پس منم باید بیام بگم آلمانی ها فلان کار رو می کنن...
    همچین پستایی کلا ارزش جواب دادن نداره

چه جالب
    شما خودت میومدی مدیر می شدی اینجارو قشنگ با سیاست های مناسب اداره می کردی

خب امیر جان این چیزا انگار برای همه قابل درک نیست!
    من دارم با یکی دیگه بحث می کنم تو میای وسط پارازیت میندازی و چرت و پرت میگی توقع داری چی جوابتو بدم؟
    Last edited by errmii; 02-10-2010 at 02:26.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازی منم بازی
    من یه چی بگم ؟ ترو خداااااااااااا
    ببینید همه ی ما میدونیم که هر تیمی یه شروع داره.........و از یه طرف دیگه هر کسی برای طرفدار شدن از یه جایی شروع میکنه.....مثلا من وقتی سنم کمتر از 10 سال بود ، از کجا میتونستم بفهمم که چلسی کی ساخته شد.....و چه تیم های دیگه ای بودند و از کی اینقدر قوی شد ؟ هوم ؟ جواب منو بده..... کی بود ؟
    لطفا با یکم درایت سخن بپرانید دوستان گلم
    مثلا ممکن همین امسال یه بچه از بازی های من سیتی خوشش بیاد.....چیکار داره که قبلا چی بوده ؟ اصلا از کجا بدونه ؟
    خب ماهم که در اول حرفی نزدیم
    رفیق محترم خودت بود که گفت چون بایرن رسیده فینال الان طرفداراش زیاد شده ماهم جوابشو دادیم
    بعدشم منم که گفتم تو ایران پخش تلویزیونی یکی از عوامل مهمه جذب طرفدار برای یه تیمه
    از کجا معلوم بر فرض لیگ آلمان هم مثل انگلیس مدام پخش میشد شما باز میرفتی طرفدار چلسی میشدی؟

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

اصلا این چیزی که داری میگی ربط به این موضوع نداشتش!
    پس منم باید بیام بگم آلمانی ها فلان کار رو می کنن...
    همچین پستایی کلا ارزش جواب دادن نداره
    جالبه خودت بحث طرفداری رو وسط میکشی بعد کم میاری میگی ارزش جواب دادن نداره این بحثا

چه جالب
    شما خودت میومدی مدیر می شدی اینجارو قشنگ با سیاست های مناسب اداره می کردی
    طول میکشه تا بفهمی اینجا چه کسایی مدیر میشن

خب امیر جان این چیزا انگار برای همه قابل درک نیست!
    استدلالات منطقی شما واقعا تحسین برانگیزه

اول میگی طرفدارای بایرن جدیدا تو ایران زیاد پیدا شده و بعد میای میگی بقیه نفهمن و نمیفهمن که چرا یه سری میرن طرفدار چلسی میشن
    اگه بخوام طبق استدلالای کاملا غلط خودت جواب بدم پس باید بگم اگه طرفدارای بایرن به خاطر فینالیست شدنش زیاد شدن پس همه طرفدارای چلسی تو ایران هم به خاطر پول آبراموویچ و قهرمانیش تو لیگ برتر رفتن طرفدارش شدن

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز جناب بردیا...اینکه میگید پخش تلویزیونی مهمه حرف درستیه...ولی در اینکه بوندسلیگا از نظر کیفی بعد از لیگهای اسپانیا و انگلیس و ایتالیا هست فکر نمی کنم شکی باشه...موافق نیستید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب ماهم که در اول حرفی نزدیم
    رفیق محترم خودت بود که گفت چون بایرن رسیده فینال الان طرفداراش زیاد شده ماهم جوابشو دادیم
    بعدشم منم که گفتم تو ایران پخش تلویزیونی یکی از عوامل مهمه جذب طرفدار برای یه تیمه
    از کجا معلوم بر فرض لیگ آلمان هم مثل انگلیس مدام پخش میشد شما باز میرفتی طرفدار چلسی میشدی؟

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

جالبه خودت بحث طرفداری رو وسط میکشی بعد کم میاری میگی ارزش جواب دادن نداره این بحثا

طول میکشه تا بفهمی اینجا چه کسایی مدیر میشن

اول میگی طرفدارای بایرن جدیدا تو ایران زیاد پیدا شده و بعد میای میگی بقیه نفهمن و نمیفهمن که چرا یه سری میرن طرفدار چلسی میشن
    اگه بخوام طبق استدلالای کاملا غلط خودت جواب بدم پس باید بگم اگه طرفدارای بایرن به خاطر فینالیست شدنش زیاد شدن پس همه طرفدارای چلسی تو ایران هم به خاطر پول آبراموویچ و قهرمانیش تو لیگ برتر رفتن طرفدارش شدن
    بردیا جان حرفات تایید میشه
    کلا این حرفی که ایشون زد تف سر بالا بود.
    یعنی یه کسی که تیم مورد علاقش تازه 5 6 ساله طرفدار پیدا کرده بیاد به بایرن مونیخ قهرمان 4 دوره لیگ قهرمانان بگه تازه طرفدار پیدا کرده!
    ضمنا صدا و سیما هم عددی نیست که بخواد باعث بشه طرفدارای تیمای آلمانی کم بشن یا زیاد بشن چون الان همه به ماهواره و اینترنت و .. متصل هستن و صدا و سیما تنها مرجع تعین سلیقه و خبریشون نیست.
    اینکه ما میگیم بازیهای بوندسلیگا رو پخش کنن به خاطر اینکه که به فوتبال آلمان و طرفداراش احترام گذاشته بشه و گرنه به قول خودت خدا زنده نگه داره دوبی اسپورت رو با کیفیت تصویر عالی و گزارشگرا و کارشناس های فهمیده(حداقل در مقایسه با نسخه ایرانیش).
    Last edited by errmii; 02-10-2010 at 17:53.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه بحث طرفداری ربطی به مسائل اخلاقی بازیکنان نداشت. اون لحن صحبت کردن کلا درست نیست. پس منم بگم فلان بازیکن فلان کار رو می کنه. فکر نکنم جای این چیزا توی فروم باشه

من نگفتم طرفدارای بایرن جدیدا زیاد شدن!
    من منظورم این بود که الکی لیگ آلمان رو بزرگ نکنید تیم های لیگ آلمان در مقایسه با لیگ انگیس هنوز خیلی عقبن. مخصوصا با نتایجی که توی لیگ قهرمانان می گیرن
    به طور کلی میگم. حالا نیاید بگید پارسال منچستر رو بردید و این حرفا
    حداقل توی این یه دهه که اینجور بوده...
    در مورد طرفداران هم مطمئن باش طرفدارای چلسی توی ایران از هر تیمی آلمانی که فکر کنی بیشترن
    بردیا جان حرفات تایید میشه
    کلا این حرفی که ایشون زد تف سر بالا بود.
    یعنی یه کسی که تیم مورد علاقش تازه 5 6 ساله طرفدار پیدا کرده بیاد به بایرن مونیخ قهرمان 4 دوره لیگ قهرمانان بگه تازه طرفدار پیدا کرده!
    ضمنا صدا و سیما هم عددی نیست که بخواد باعث بشه طرفدارای تیمای آلمانی کم بشن یا زیاد بشن.
    اینکه ما میگیم بازیهاشونو پخش کنن به خاطر اینکه که به فوتبال آلمان و طرفداراش احترام گذاشته بشه.
    حالت خوبه؟
    میشه بگی من کجا اشاره کردم طرفدارای بایرن تازه زیاد شدن؟!
    Last edited by vahidgame; 02-10-2010 at 17:54.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا بحث طرفداران فوتبال آلمان رو نکنید که متعصب ترین هستن. مثل بارسلونی ها یا کلا اسپانیایی ها حذب باد ی نیستن . البته همه نه
    یکی از آلمانیا من از سال 94 طرفداره آلمان بودم . 6 یا 7 سالم بود وقتی آلمان از بلغارستان باخت و حذف شد چه قد گریه کردم . از سال 97 هم طرفدار بایرن هستم که قدیمی های اینجا منو میشناسن همه ما کوچیکشونم هستیم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بحث طرفداران فوتبال آلمان رو نکنید که متعصب ترین هستن. مثل بارسلونی ها یا کلا اسپانیایی ها حذب باد ی نیستن . البته همه نه
    یکی از آلمانیا من از سال 94 طرفداره آلمان بودم . 6 یا 7 سالم بود وقتی آلمان از بلغارستان باخت و حذف شد چه قد گریه کردم . از سال 97 هم طرفدار بایرن هستم که قدیمی های اینجا منو میشناسن همه ما کوچیکشونم هستیم
    آقا دمت گرم
    همه مثل شما باشن که خیلی خوبه
    آخه من توی این انجمن خبر ورزشی و قبلا هم توی انجمن جام جهانی بارها دیده بودم که طرفدارای آلمان کلا یه تاپیکو به فنا میدن میره
    امیدوارم اینجوری نباشه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا دمت گرم
    همه مثل شما باشن که خیلی خوبه
    آخه من توی این انجمن خبر ورزشی و قبلا هم توی انجمن جام جهانی بارها دیده بودم که طرفدارای آلمان کلا یه تاپیکو به فنا میدن میره
    امیدوارم اینجوری نباشه
    داداش اون از تعصب بیش از حده دیگه
    من الان رو اولیور کان بیشتر از بابام تعصب دارم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

/////////
    بابا بیخیال شین
    حالا برای کل کل زوده
    بذارین حداقل 1/8 شروع بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •