تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 252 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

غلامرضا رضایی: مشکلی نیست، به دربی می رسم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مصدومیتم جدی نیست، برای دربی انگیزه زیادی دارم و روز 23 مهر با دعای هواداران اولین دربی ام را تجربه می کنم.

در بازی سرخپوشان مقابل تیم ته جدولی شهرداری که بیشترین گل خورده را دارد، کاملاً مشخص شد حضور این ملی‌پوش شیرازی در ترکیب تیمش تا چه حد می‌تواند تأثیر‌گذار باشد. با رضایی تماس گرفتیم تا از آخرین وضعیتش و مسائل دیگر بپرسیم:

شنیدیم به دربی نمی‌رسی؟
    این طوری که شما تیتر زده بودید فکر کنم شاغلام بیشتر از هر شخص دیگری نگران وضعیت من شد!

هواداران پرسپولیس هم خیلی نگران وضعیت تو هستند.

شکر خدا مصدومیتم خیلی شدید نیست و می‌توانم از چند روز دیگر نرم دویدن را آغاز کنم.

رباط صلیبی‌ات آسیب دیده است؟
    به رباط داخلی‌ام آسیب وارد شده زمانی که MRI گرفتم مشخص شد رباطم دچال التهاب شده و شکر خدا چیز خاصی نیست.

با این مصدومیت از تیم‌ملی خط خوردی از این مسئله ناراحت نیستی؟
    خیلی ناراحتم رقابت‌های غرب آسیا را و همچنین دیدار با شهرداری را از دست دادم. تا یک روز قبل از بازی با شهرداری در زانویم درد داشتم و واقعاً نمی‌توانستم تیم را در تبریز همراهی کنم. مسابقات غرب آسیا هم فرصت خوبی بود در ترکیب تیم‌ملی جا بیفتم و با بازیکنان کناری هماهنگ‌تر شوم که متأسفانه قسمت نشد تیم‌ملی را همراهی کنم . مطمئناً در این اتفاق خیری وجود دارد.

فکر نمی‌کنی جایگاهت را در ترکیب ثابت تیم‌ملی از دست بدهی؟
    بله همین طور است. خیلی تلاش کردم تا جایگاهی ثابت در ترکیب تیم‌ملی برای خودم دست و پا کنم و با این مصدومیت دوباره باید از اول تلاش کنم. البته آنقدر به خودم اطمینان دارم که خیلی زود به اوج برگشته و جایگاهم را پس بگیرم.

پرسپولیس هم مقابل شهرداری نشان داد بدون تو خیلی مشکل دارد؟
    به نظر من تیم در این دیدار خوب کار کرد و متأسفانه باز روی بی‌دقتی و عدم تمرکز دروازه‌مان در لحظات پایانی باز شد. پرسپولیس تیمی نیست که به یکی، دو بازیکن متکی باشد و بدون من هم می‌تواند راه خود را پیش بگیرد.

اما بازیکنان ذخیره پرسپولیس فاصله زیادی با نفرات اصلی دارند!
    فکر کنم نیمکت‌نشینی طولانی باعث شده بود بازیکنان جانشین کمی از روزهای خوب خود فاصله بگیرند اما هرچه از بازی گذشت شرایط آنها بهتر شد. مطمئناً اگر این نفرات بیشتر بازی کنند بهتر در ترکیب جا افتاده و مؤثرتر بازی می‌کنند. ما تیم خوب و کاملی داریم و قبول ندارم فاصله بین بازیکنان اصلی و ذخیره زیاد است.

به هر حال پرسپولیس بدجوری به گلزنی و موقعیت‌سازی تو عادت کرده و این نظر خیلی از کارشناسان است!
    نظر همه برای من محترم است. خودم به این شکل فکر نمی‌کنم و اعتقاد دارم همه بچه‌ها برای پیروزی‌های تیم تلاش کرده‌اند و درست نیست همه چیز به نام یک یا دو نفر نوشته شود. خدا را شکر در تیم ما هم بازیکنان شایسته و توانمند زیاد است و هم اینکه رفاقت و اتحاد خوبی بین بازیکنان حاکم است که می‌تواند باعث موفقیت‌های زیادی شود.

هواداران پرسپولیس امیدوار باشند که تو به دربی می‌رسی؟
    ان‌شاءالله با دعای هواداران هرچه زودتر شرایط بازی را پیدا کنم. دوست ندارم حتی یک بازی را از دست بدهم برای همین تلاش می‌کنم به بازی با ملوان برسم و اگر نشد خودم را برای دربی آماده خواهم کرد و قصد دارم بهترین بازی فصل خود را مقابل استقلال انجام دهم.

جای هواداران بودی از غیبت رضایی در دربی چه احساسی پیدا می‌کردی؟
    دعا می‌کردم رضایی به این بازی برسد. چشم امید من هم به دعای خیر تماشاگران تیم محبوبم است.

مثل اینکه خودت هم خیلی دوست داری در دربی به میدان بروی؟
    تا به امروز فقط دربی‌های شیراز را تجربه کرده‌ام که چندان پرتماشاگر نبوده است. برای حضور در دربی پایتخت انگیزه زیادی دارم و اگر خدا بخواهد روز 23 مهر اولین دربی پایتخت را تجربه خواهم کرد.

سرانجام تیم‌ملی امید را در مسابقات گوانگ‌ژو همراهی می‌کنی؟
    طی صحبت‌هایی که با شاغلام داشته‌ام به توافق رسیدیم تا در صورت بهبودی کامل تیم‌ملی امید را در این رقابت‌ها همراهی کنم. شخصاً خیلی دوست دارم به تیم‌ملی کشورم و شاغلام خدمت کنم و هیچ وقت نمی‌توانم به این مربی که خیلی گردنم حق دارد نه بگویم. برای شاغلام جانم را هم می‌دهم.

گویا باشگاه پرسپولیس موافق همراهی کردن تو در تیم‌ملی امید نیست؟
    نمی‌دانم موضع باشگاه در این زمینه چیست. فکر کنم اگر هنگام برگزاری مسابقات آسیایی لیگ تعطیل باشد باشگاه هیچ مخالفتی نکند.

تا آنجا که ما اطلاع داریم لیگ در آن مقطع تعطیل نیست و پرسپولیس باید قید تو را بزند!
    به هر حال در این زمینه باید هماهنگی‌های لازم بین مربیان تیم‌ملی امید و باشگاه پرسپولیس صورت بگیرد. خودم دوست دارم در مسابقات آسیایی بازی کنم تا ان‌شاءالله تیم‌ملی امید حضور موفقیت‌آمیزی در این رقابت‌‌ها با کمک همه اعضای تیم داشته باشد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تصویر علی دایی در بورس تمبر لندن

تصوير تمبر علي دايي كه به عنوان آقاي گل فوتبال جهان 6 سال پيش انتشار يافته بود با ارايه ارزش ده هزار ريال براي هر قطعه آن برروي سايت جهاني بورس تمبر لندن قرار گرفته است.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ تمبر تيم ملي فوتبال ايران نيز كه توانست در سال 2006 با تركيبي از جوانان و لژيونرهاي خود به جام جهاني آلمان صعود كند نيز بر روي سايت جهاني بورس تمبر لندن قرار گرفته است.

اين تمبر نيز در سال 2004 بمناسبت يكصدمين سال فيفا در ايران همزمان با بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني انتشار يافته بود. كاربران اينترنتي اين سايت با تقدير از اقدام به انعكاس تمبرهاي فوتبالي ايران، با تمجيد از علي دايي او را بعنوان اسطوره فوتبال ايران نام برده كه با حضوري قدرتمندانه يك ركورد جهاني را بنام ايران ثبت كرده است.

چند هفته پيش دولت كره شمالي نيز با انتشار تمبري از ديدار تيم ملي اين كشور با ايران در پيونگ يانگ، تصويري از عبور حريف كره‌اي از آندرانيك تيموريان را بر روي يك سري تمبر يادبود 5 قطعه‌اي قرار داد.

کد:

داره خودمونی میشه amir--khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فراز کمالوند در مورد انتقال اولروم به پرسپوليس و حضور آرفي در تراکتورسازي اظهار داشت: هم باشگاه پرسپوليس و هم باشگاه ما ابراز تمايل کرده ايم که اين دو بازيکن با هم معاوضه شوند و تاکنون نظر دو باشگاه براي اين اتفاق مثبت بوده و قرار شد در نيم فصل اين جابجايي صورت گيرد.
    وي در خصوص عدم حضور وحيد هاشميان در تراکتورسازي گفت: قصد جذب او را داشتيم اما به لحاظ قانوني نمي توانستيم ديگر بازيکن آزاد بگيريم. با جذب تيموريان سهميه جذب بازيکن آزاد را ديگر نداشتيم. ما با وحيد اصلا بحث مالي نداشتيم و فقط بحث آيين نامه اي باعث شد تا نتوانيم او را بگيريم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فدراسیون نگذاشت هروه در پرسپولیس بماند

مدیربرنامه های اوسال: هنوز مطمئن نیستیم که او بیمار است
    مدیر برنامه های هروه اوسال گفت: درست است که فدراسیون پزشکی- ورزشی حاضر به نشان دادن آزمایش اوسال حتی به باشگاه پرسپولیس هم نشد اما من اطمینان دارم این بازیکن ایدز ندارد.

وقتی فدراسیون پزشکی- ورزشی حاضر به انتشار برگه آزمایش هروه اوسال نشد این شبهه ایجاد شد که او مبتلا به ایدز است نه هپاتیت. در همین راستا روزبه قدیمی مدیر برنامه های اوسال با بیان اینکه او ایدز نداشته، گفت: درست است که فدراسیون پزشکی- ورزشی حاضر به نشان دادن آزمایش اوسال حتی به باشگاه پرسپولیس هم نشد اما من اطمینان دارم این بازیکن ایدز ندارد.

من آزمایشهایی که او در بلژیک داده بود را دیدم و می‌دانستم هپاتیت B دارد. وی ادامه داد: طبق قوانین فیفا بازیکنی که هپاتیت B‌ داشته باشد مشکلی برای بازی کردن ندارد اما فدراسیون فوتبال دست روی این موضوع گذاشت و مجوز حضور اوسال در پرسپولیس را صادر نکرد.

قدیمی با اشاره به اینکه پرسپولیسیها می‌خواستند اوسال را حفظ کنند، افزود: مسئولان پرسپولیس تأکید زیادی داشتند که اوسال را نگه دارند. بعد از اینکه مشخص شد او هپاتیت B دارد آنها به فدراسیون گفتند به همه بازیکنان واکسن می‌زنند تا آنها هپاتیت نگیرند اما فدراسیون با این درخواست مخالفت کرد. پرسپولیسیها هر کاری از دستشان برآمد برای نگه داشتن اوسال انجام دادند اما فدراسیون زیر بار نرفت.

وی گفت: اوسال باید 30 هزار دلار به باشگاه پرسپولیس بدهد. او مجبور است این پول را پرداخت کند زیرا اوسال برای پیوستن به تیم آینده‌اش باید از فدراسیون فوتبال ایران ITC بگیرد. تا وقتی هم که تسویه حساب انجام نشود ITC اوسال صادر نخواهد شد.

قدیمی با اعلام این خبر که اوسال به یک تیم ترکیه‌ای می‌رود،‌ افزود: اوسال با یک تیم از لیگ دسته اول ترکیه به توافق رسیده و بعد از گرفتن رضایتنامه بین‌المللی‌اش با این تیم قرارداد می‌بندد.

کد:

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

دایی با خبرنگار فارس مصاحبه نکرد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که به شدت عصبانی بود خطاب به خبرنگار فارس گفت : «بروید با پیشکسوتان علیه من مصاحبه کنید»

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ پس از 4 روز تعطیلی، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از روز پنجشنبه مجددا پیگیری شد. در حاشیه تمرینات دو روز اخیر پرسپولیس، خبرنگار خبرگزاری فارس قصد داشت با علی دایی مصاحبه کند که با واکنش تند سرمربی پرسپولیس مواجه شد.

دایی با اعلام اینکه فعلا قصد ندارد با هیچ خبرنگاری بجز سایت رسمی باشگاه مصاحبه کند رو به خبرنگار فارس کرد و گفت: «شما هم بروید با پیشکسوتان باشگاه علیه من مصاحبه بگیرید»

پس از اظهارات دایی در کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه اگر رسانه ها نبودند از برادرش به عنوان دستیار در پرسپولیس استفاده می کرد، خبرگزاری فارس در مصاحبه هایی با چند تن از پیشکسوتان همیشه ناراضی پرسپولیس علیه علی دایی، موجب خشم سرمربی پرسپولیس شده بود.

کد:

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دایی با خبرنگار فارس مصاحبه نکرد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که به شدت عصبانی بود خطاب به خبرنگار فارس گفت : «بروید با پیشکسوتان علیه من مصاحبه کنید»

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ پس از 4 روز تعطیلی، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از روز پنجشنبه مجددا پیگیری شد. در حاشیه تمرینات دو روز اخیر پرسپولیس، خبرنگار خبرگزاری فارس قصد داشت با علی دایی مصاحبه کند که با واکنش تند سرمربی پرسپولیس مواجه شد.

دایی با اعلام اینکه فعلا قصد ندارد با هیچ خبرنگاری بجز سایت رسمی باشگاه مصاحبه کند رو به خبرنگار فارس کرد و گفت: «شما هم بروید با پیشکسوتان باشگاه علیه من مصاحبه بگیرید»

پس از اظهارات دایی در کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه اگر رسانه ها نبودند از برادرش به عنوان دستیار در پرسپولیس استفاده می کرد، خبرگزاری فارس در مصاحبه هایی با چند تن از پیشکسوتان همیشه ناراضی پرسپولیس علیه علی دایی، موجب خشم سرمربی پرسپولیس شده بود.

کد:
    دم دايي گرم!!
    جواب خوبي به اين بنگاه دروغ پراكني داد

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دم دايي گرم!!
    جواب خوبي به اين بنگاه دروغ پراكني داد
    صد در صد تایید میشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آخرین خبرها از مهاجم خارجی پرسپولیس

دایی اولروم را نمی خواهد

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم برزیلی که پیش از تعطیلی تمرینات پرسپولیس برای حضور در تمرین این تیم به تهران سفر کرده بود، با هماهنگی کادرفنی در تمرین پنجشنبه و جمعه شرکت نکرد.

ظاهرا قرار است این هافبک - مهاجم برزیلی با حضور در اردوی کیش تمریناتش را با پرسپولیس از سر بگیرد. او بعد از زلتان هارسونی که چندی پیش در تمرینات پرسپولیس شرکت کرده بود، دومین مهاجم خارجی تستی است که در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند.

ظاهرا قرار است طی چند روز آینده یک بازیکن کامرونی که سابقه حضور در استراسبورگ را دارد هم برای شرکت در تمرینات به ایران سفر کند. علی دایی قرار است از میان این نفرات یک یا دو مهاجم طراز اول و کارنامه دار را به جمع نفراتش اضافه کند.

البته پیشنهاد معاوضه اشپیتیم آرفی و عرفان اولروم هم اینروزها ذهن دایی را مشغول کرده است، اما سرمربی پرسپولیس بر این باور است که اولروم شاخصه های لازم برای حضور در پرسپولیس را ندارد.

به هر حال باید منتظر ماند و دید در نهایت علی دایی چه تصمیمی برای تقویت خط آتش تیمش اتخاذ خواهد کرد.

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 25-09-2010 at 20:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پورحيدري: جباري از فردا به تمرينات استقلال اضافه مي شود

‌منصور پورحيدري گفت: متاسفانه مجتبي جباري به دليل تورم در ناحيه زانوي خود که پيش از اين آن را جراحي کرده بود، نتوانست ما را در تمرينات کردان همراهي کند و تصور مي کنم از فردا - يکشنبه - به جمع بازيکنان اضافه شود.
    وي ادامه داد: تمرينات ما در کمپ کردان کرج طبق برنامه هاي کادر فني دنبال مي شود و بجز غيبت ملي پوشان و دو مصدوم هيچ مشکل خاص ديگري در تيم ما وجود ندارد.
    سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد: از روز پنج شنبه بعد از ظهر تمريناتمان را در کردان کرج آغاز کرده ايم و با توجه به زمان بندي انجام شده اين تمرينات تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.
    پورحيدري همچنين در مورد حضور مجدد برهاني در تمرينات استقلال افزود: با توجه به اينکه برهاني بدون اجازه در تمرينات هفته گذشته حاضر نشد با درخواست کادر فني جريمه شد و از روز گذشته به ساير آبي پوشان پيوست تا تمرينات خود را دنبال کند.
    وي خاطرنشان کرد: درجريان خواست هاي برهاني از مديريت باشگاه و صحبت هاي فتح الله زاده در اين مورد نيستم اما از نظر کادر فني اين بازيکن بايد بهاي غيبت در تمرينات تيم را بدون اجازه با جريمه مالي بپردازد.
    سرپرست سابق تيم ملي فوتبال ايران در ادامه صحبت هايش در مورد بازي ايران مقابل بحرين گفت: متاسفانه به دليل حضور در تمرينات ، نتوانستم اين بازي را تماشا کنم اما نتيجه نشان مي دهد که ايران کاملا از حريف خود برتر بوده است.
    پورحيدري در پايان گفت: چند سال برابر تيم بحرين نتايج مناسبي کسب نمي کرديم و براي پيروزي مقابل اين حريف به مشکل خورده بوديم. خوشبختانه شکست بحرين در بازي روز گذشته ما را از اين وضعيت روحي بيرون برد و اميدوارم کسب نتايج بهتر زمينه ساز موفقيت در جام ملت هاي آسيا شود.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

گزارش تمرين استقلال در كردان

تيم فوتبال استقلال از ساعت 16:30 امروز در زمين چمن دهکده ورزشي کردان زيرنظر کادر فني‌اش به تمرين پرداخت.
    تمرين امروز آبي‌پوشان شامل کارهاي تاکتيکي بود و فرهاد مجيدي بازيکني که به تازگي از تيم ملي خداحافظي کرده است آماده‌ترين بازيکن حاضر در اردو بود. تمرين يک ساعت و نيم آبي‌پوشان به شوت به سمت دروازه کارهاي ترکيبي چند نفره، مهار مهاجمان توسط مدافعان و فوتبال درون تيمي اختصاص داشت و بازيکنان در اين مدت به توصيه‌هاي مظلومي گوش داده و آنها را اجرا مي‌کردند.

* نکته قابل توجه تمرين امروز استقلال بازگشت دوس‌سانتوس مهاجم برزيلي اين تيم بود که پس از هفته‌ها در محل تمرين حاضر شد.
    اين بازيکن البته باز هم موفق به تمرين نشد و تنها در گوشه‌اي از چمن کارهاي تاکتيکي را نظاره کرد.

* مجتبي جباري و محسن يوسفي به دليل مصدوميت در تمرين امروز غايب بودند.

* اميدرضا روانخواه که شايعه شده بود به دليل مصدوميت مجدد نمي‌تواند با آبي‌پوشان تمرين کند عصر امروز در سلامت کامل در کنار ساير بازيکنان به تمرين پرداخت.
    اين بازيکن از خبرهاي منتشرشده در برخي از روزنامه‌ها ناراحت بود و اين مسئله را به خبرنگاران اطلاع مي‌داد.

* علاوه بر فرهاد مجيدي که از آماده‌ترين بازيکنان استقلال بود وحيد طالب‌لو و محمد محمدي با عکس‌العمل‌هاي خود گرماي خاصي به تمرين آبي‌پوشان دادند.

تيم استقلال که قصد پشت سر گذاشتن اردوي 8 روزه را دارد، روز چهارشنبه به تهران باز خواهد گشت.
    اين تيم در هفته دهم رقابت‌هاي ليگ برتر به مصاف صباي قم مي‌رود و سپس در هفته يازدهم و در دربي حساس پايتخت مقابل پرسپوليس روبرو مي‌شود.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پورحيدري: جباري از فردا به تمرينات استقلال اضافه مي شود

‌منصور پورحيدري گفت: متاسفانه مجتبي جباري به دليل تورم در ناحيه زانوي خود که پيش از اين آن را جراحي کرده بود، نتوانست ما را در تمرينات کردان همراهي کند و تصور مي کنم از فردا - يکشنبه - به جمع بازيکنان اضافه شود.
    وي ادامه داد: تمرينات ما در کمپ کردان کرج طبق برنامه هاي کادر فني دنبال مي شود و بجز غيبت ملي پوشان و دو مصدوم هيچ مشکل خاص ديگري در تيم ما وجود ندارد.
    این جباری هم که همش مصدومه.
    جالب اینجاست که پارسال وقتی مظلومی سرمربی مس بود، یه بار تو یکی از برنامه های فوتبال برتر که بازی استقلالو پخش میکرد، مظلومی مهمان برنامشون بود، وقتی صحبت خلا جباری شد میگفت که من به بازیکنایی که از لحاظ بدنی ضعیف هستن اعتقادی ندارم و یه مقدار ایراداتی گرفت ازش، الان جمله دقیقش خاطرم نیست ولی مفهومش این بود که همچین بازیکنی تو تیم من جایی نخواهد داشت، حالا امسال که سرمربی استقلال شده، همه حرفهاش رو فراموش کرده.
    البته به نظر من حرف پارسالش چرت بوده، خداییش من پرسپولیسی، بازی جباری رو قبول دارم، اگه مشکل مصدومیتهای پیاپی رو نداشت تا حالا یکی از ستونهای تیم ملی شده بود. چقدر حالم گرفته شد وقتی که قبل از جام جهانی 2006 مصدوم شد.
    Last edited by mojtaba-civil; 25-09-2010 at 22:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •