قیمت مودم tp-link td8811 در رشت 30000 تومان است.که بنده 23000 میدم برای همین برای بچه های رشت ارزش داره.
این مورد گاهی پیش میاد .من چند بار دیدم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.
با تشکر.
هادی
قیمت مودم tp-link td8811 در رشت 30000 تومان است.که بنده 23000 میدم برای همین برای بچه های رشت ارزش داره.
این مورد گاهی پیش میاد .من چند بار دیدم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.
با تشکر.
هادی
سلام
مشخصات آک بودن تی وی چی است؟
این کدی که فرمودید نشان دهنده زمان کارکرد است چی است و خودمان می توانیم وارد کنیم؟
ممنون
مشخصات نداره.
چون بنده یه تی وی را اگراکبندکنم شما از ظاهر متوجه نمی شوید که ایا این کار کرده است یا اکبند.
ولی مثل من کم پیدا میشه
بهترین را نگاه کردن به قسمت هایی اسن که خاک میشینه بهترین قسمت هم قسمت های تهویه است.
نشان دهنده زمان کارکرد تی وی.
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.
با تشکر.
هادی
سلام دوستان عزیز من 1100 برای lcd و 350 برای سینمای خانگی بودجه دارم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید میخوام هم کیفیت خوبی داشته باشه هم تو پخش فرمتهای مختلف با زیرنویسشون کم نیار ممنون میشم جواب بدید![]()
led 5500,وهر سینمایی که دوست دارید.
چون با خرید led و سینما با هم کم کم 200 تخفیف میگیرید.
برای اطلاعات بیشتر به یکی از نمایندگی های فروش مراجعه کنید.
با تشکر.
هادی
دوستان من قصد خرید LG 42LX6500 رو دارم . دیگه قطعی شده واسم تقریبا .
بودجه اش رو هم کنار گذاشتم و مشکلی نیست فقط برای این که سه بعدی هستش شک دارم که کیفیت و خروجی تصویر در مقایسه با دو بعدی ها یعنی LED های معمولی چطور میشه ؟ یعنی این که 3 بعدی هستش برای دو بعدی هم عملکرد خوبی داره ؟؟؟ مثلا در مقایسه با 5600 الجی یا مدل های مشابه سامسونگ مثل 6200 یا 6900 .
و اگر توضیحی در مورد این مدل هستش ممنون میشم که راهنمایی کنید .
مرسی دوست عزیز ولی به نظرتون led 5500 بهتره یا lcd 660؟ قیمتاشم لطف کنین ممنون میشم
سلام واااااااای منکه گیج شدم توی این همه صفحه.
اساتید گرامی من تازه متوجه شدم که میشه پخش دیجیتال برای lcdهای LG فعال کرد.
مدل TV من 42LF120FR و تو سال پیش خریدم.
یکی کمک کنه چجوری ----T فعال کنم؟؟؟
راستی من با ریموت دستگاه با فشردن همزمان دکمه های menu روی ریموت و LCD میتونم وارد منو مخفی بشم.
لطفا یکی کمک کنه.......
tv شما قابلیت پخش دیجیتال ندارد.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
فرقی من متوجه نشدم.
ولی برای شما led5500 بهتر است.
با تشکر.
هادی
یه سوال دیگه تفاوت های 5500 با 5600 با 5400 در چیاست ممنون؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)