تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 54 از 515 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

چه خوب میشد اگه مثل دین و زندگی همه ی درسای دیگه رو هم با هم بررسی میکردیم تا توی هر درس به یه راهکار خوبی واسه خوندن اون درس میرسیدیم.
    بعدشم به نظر شما بهتر نیست که تو همین تاپیک واسه هر درسی بهترین کتاباشم معرفی بشه؟خوب بحث کتابا هم به کنکور90 مربوطه دیگه.
    کنکوری های سال قبل که نتیجه خوبی گرفتین اون درسایی رو که بالا زدین چه جوری خوندین؟از چه کتابایی استفاده کردین؟
    کتابا معمولا صفحه ی اول معرفی میشن ، اگه اشتباه هم نکنم توی پستام یک سری کتاب معرفی کردم. توی دوران جمع بندی نتیجه ی خوبی گرفتم ، ولی کنکور خراب کردم. باز کتابامو میگم شاید بدردتون بخوره.

ادبیات : کتاب درسی + کتاب گاج سفید
    معارف : کتاب گاج سفید (که همون طور گفتم همه چی داره ، از متن درس تا تست کنکور و تالیفی)
    عربی : جزوه دبیر و کتاب آبی قلم چی
    زبان : هیچی !!!!!!

دیف : کتاب اندیشه فائق (100% توصیه میشه ، این کتاب رو اگه ریز به ریز بخونید حتما نتیجه میگیرید)
    کل هندسه ، ریاضیات پایه ، جبر و احتمال و آنالیز و ترکیب : 8 کتاب ریاضی گاج
    فیزیک و شیمی : آبی قلم چی

2. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خيلي اين مخالفت کردن شما و بعضي ها واسم جالبه .. شما اگه جمله ي من رو دوباره بخونيد بنده تاکيد کردم که کل آيه مطالعه بشه و چند روش رو هم گفتم که حتما ميتونند باعث بهتر تست زدن بشوند ...
    احساس ميکنم يک عده دارند فقط مخالفت ميکنند و اصلا انگار نه انگار هدف در اينجا چيز ديگه اي هست..
    ميام يک کتاب معرفي ميکنم(کتاب مشعليان از اتشارات راه انديشه ) و جند تا روش ميگم يکي مياد ميگه من شيمي رو ارز رو بازرگان خوندم و نتيجه نگرفتم پس حرف شما راجع به درس دين و زندگي غلطه!!!!!!!!! شما مياي حرف من رو يک قسمتشو ميکشي بيرون و ميگي غلطه و مياي دوباره همون حرف هاي من رو تحويل خودم ميدي..من گفتم آیه رو مطالعه نکنید؟؟؟ یک بار درست و دقیق وقت بذارید و پست من رو بخونید و بعد نقدش کنید

کاملا يک جو بچه مدرسه اي اينجا حاکم هست و يه عده فراموش کردند که اينجا قراره به بهتر نتيجه گرفتن بقيه کمک بشه.
    انگار يه عده قسم خوردند من هرچي بگم ايراد بگيرند .. و احساس میکنند که با اینکار نشون میدن که علامه دهر هستند یا مثلا حس میکنند خیلی حواسشون جمع اطرافشون هست و همیشه هشیار هستند که نکنه کسی بخواد از راه به درشون کنه
    من اصراري ندارم که کسي از راهنمايي هاي من استفاده کنه .. هرکس هر جور ميخواد عمل کنه .. شايد واسه يک عده لازم باشه حتما جلسه اي بين 40 تا 200 هزار تومن پول مشاور بدن شايدم يک عده واسشون لازمه همونطور باهاشون برخورد بشه .
    واقعا متاسفم که طوری شده که انگار من دارم اصرار میکنم که آقا توروخدا بذارید من واسه کنکور کمکتون کنم.. از این به بعد اگر کسی از من کمک خواست بنده جوابشو میدم (اونم در صورت داشتن وقت و حوصله)و در غیر اینصورت وقت خودم رو تلف نمیکنم واسه جواب سوال کسی رو دادن.. سوال از بنده رو هم یا تو تاپیک خودم مطرح کنید یا پیغام خصوصی بزنید ..
    والسلام و خدا نگهدار

بنده هم نظر خودمو درباره روش شما گفتم.
    تو اون تاپيك ديگه هم همين طور.
    موفق باشيد و خدا خيرتون بده.

4. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کاملا يک جو بچه مدرسه اي اينجا حاکم هست و يه عده فراموش کردند که اينجا قراره به بهتر نتيجه گرفتن بقيه کمک بشه.
    شما مجبور نیستی بیای تو جو بچه مدرسه ای ها،برید تو جو مهندس ها.

از این به بعد اگر کسی از من کمک خواست بنده جوابشو میدم (اونم در صورت داشتن وقت و حوصله)و در غیر اینصورت وقت خودم رو تلف نمیکنم واسه جواب سوال کسی رو دادن.. سوال از بنده رو هم یا تو تاپیک خودم مطرح کنید یا پیغام خصوصی بزنید ..
    اگه میخواید کمک کنید انقدر منت نذارید.اینجا خیلی از بچه ها هستند که پارسال نتیجه های خوبی گرفتند و امسال دانشجو هستند و فقط برای کمک به بقیه میان اینجا.

خیلی هم خوبه که جو بچه مدرسه ای باشه و همه دانش آموز باشند و در یک سطح به حساب بیان نه مهندس و استاد،... .
    خوب مسلماَ اگه کسی بخواد نظر شخص شما رو بدونه میاد تو تاپیک شما سوالشو میپرسه.

6. 2 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

اقا من 5 دقيقه ديگه استارتمو برا كنكور ميزنم

از هفته اي 22 ساعت شروع كردم كمه يا زياده ؟

طبق ضرايب هر درس و 3 برابر بودن ضريب اختصاصيها

[lجمعه رو هم گذاشتم براي جمع بنديه كل هفته

ايننم برناممه براي يك هفته به صورت ازمايشي :

لطفا نظر بدين....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.مرسی از راهنماییت.نظرت در مورد کتابای سبز و اندیشه فایق چیه؟و زبان فارسی جدید سبز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی خوب راهنمایی کرده بودی.مرسی.میخواستم ازت کمک بگیرم جون به نظر میاد تجربت زیاده.من از راهنمایی فرزانگان(تیزهوشان)بودم.پای نسبتا قویه.ولی امسال که کنکوری بودم روزی 5 دقیقه هم نمیخوندم!خلاصه رتبم شد 6500 منطقه 2(من از کرمانم)حالا امسال پشت کنکوریم.به نظرت چه جوری بخونم؟بعضیا بهم پیشنهاد کردن با برنامه قلم چی پیش برم.میشه کمکم کنی؟ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

بحث درمورد زمان مطالعه زیاد شده. اول از همه حتی شده روزی 30 دقیقه هم شروع کن ، ولی 30 دقیقه بشه 1 ساعت ، بعد بشه 2 3 ساعت ، همینجوری بره بالا.

مفهومی تر خوندن بهتر از ساعات بیشتر است.

-

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

خیلی خوب راهنمایی کرده بودی.مرسی.میخواستم ازت کمک بگیرم جون به نظر میاد تجربت زیاده.من از راهنمایی فرزانگان(تیزهوشان)بودم.پای نسبتا قویه.ولی امسال که کنکوری بودم روزی 5 دقیقه هم نمیخوندم!خلاصه رتبم شد 6500 منطقه 2(من از کرمانم)حالا امسال پشت کنکوریم.به نظرت چه جوری بخونم؟بعضیا بهم پیشنهاد کردن با برنامه قلم چی پیش برم.میشه کمکم کنی؟ممنون میشم
    منو میگی ؟؟؟؟؟ اگه منو میگی ، منم یک جورایی مثل خودتونم ، شاید پشت کنکوری بشم شایدم نه. ولی اگه این اتفاق بیفته با برنامه ی آزمون های قلم چی میرم جلو. باز اگه منو میگی هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم.

سلام.مرسی از راهنماییت.نظرت در مورد کتابای سبز و اندیشه فایق چیه؟و زبان فارسی جدید سبز
    اندیشه فائق سبز اگه اشتباه نکنم درسنامه هم داره و شنیدم کتاب خوبیه (واسه خود ماشالله هست اگه اشتباه نکنم)

درمورد زبان فارسی اطلاعاتی ندارم. من خودم از همون کتاب گاج سفید استفاده میکردم. البته بیشتر اوقات کتاب تست علوی کافی بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها خواهش می کنم اگر کسی برنامه راهبردی کانون برای تجربی رو داره بذاره. هیچ جایی نتونستم پیداش کنم. خودشون هم تا ثبت نام نکنی نمیدن :((

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خيلي اين مخالفت کردن شما و بعضي ها واسم جالبه .. شما اگه جمله ي من رو دوباره بخونيد بنده تاکيد کردم که کل آيه مطالعه بشه و چند روش رو هم گفتم که حتما ميتونند باعث بهتر تست زدن بشوند ...
    احساس ميکنم يک عده دارند فقط مخالفت ميکنند و اصلا انگار نه انگار هدف در اينجا چيز ديگه اي هست..
    ميام يک کتاب معرفي ميکنم(کتاب مشعليان از اتشارات راه انديشه ) و جند تا روش ميگم يکي مياد ميگه من شيمي رو ارز رو بازرگان خوندم و نتيجه نگرفتم پس حرف شما راجع به درس دين و زندگي غلطه!!!!!!!!! شما مياي حرف من رو يک قسمتشو ميکشي بيرون و ميگي غلطه و مياي دوباره همون حرف هاي من رو تحويل خودم ميدي..من گفتم آیه رو مطالعه نکنید؟؟؟ یک بار درست و دقیق وقت بذارید و پست من رو بخونید و بعد نقدش کنید

انگار يه عده قسم خوردند من هرچي بگم ايراد بگيرند .. و احساس میکنند که با اینکار نشون میدن که علامه دهر هستند یا مثلا حس میکنند خیلی حواسشون جمع اطرافشون هست و همیشه هشیار هستند که نکنه کسی بخواد از راه به درشون کنه
    من اصراري ندارم که کسي از راهنمايي هاي من استفاده کنه .. هرکس هر جور ميخواد عمل کنه .. شايد واسه يک عده لازم باشه حتما جلسه اي بين 40 تا 200 هزار تومن پول مشاور بدن شايدم يک عده واسشون لازمه همونطور باهاشون برخورد بشه .
    واقعا متاسفم که طوری شده که انگار من دارم اصرار میکنم که آقا توروخدا بذارید من واسه کنکور کمکتون کنم.. از این به بعد اگر کسی از من کمک خواست بنده جوابشو میدم (اونم در صورت داشتن وقت و حوصله)و در غیر اینصورت وقت خودم رو تلف نمیکنم واسه جواب سوال کسی رو دادن.. سوال از بنده رو هم یا تو تاپیک خودم مطرح کنید یا پیغام خصوصی بزنید ..
    والسلام و خدا نگهدار

ببینید اگه من شیمی بازرگان رو مثال زدم واسه اینه که 90 درصد پشت کنکوریا براشون ثابت شده که بهترین کتاب کمک آموزشی شیمی بازرگانه ضمن اینکه این اتفاق واسه من توی شیمی افتاده بود اگه این اتفاق توی درس ادبیات افتاده بود اونو مثال میزدم . هدفمم این بود که بگم حتی اگه کتاب بهترین کتاب کمک درسی باشه بازم طراح سوال کنکور از توی اون کتاب کمک درسی سوال رو طرح نمیکنه. ضمن اینکه 1سوال ساده رو از دست دادن (که از متن کتاب درسی طرح شده) خیلی بیشتر اعصاب آدم رو به هم میریزه تا یه سوال سخت رو ازدست دادن
    اینکه اینجا جوش بچه مدرسه ایه یه مزیته چون هیچ کدوممون به بقیه از بالا نگاه نمیکنیم. هممون قبول داریم که اگه یه چیز میدونیم خیلی چیزارو نمیدونیم. اگه کسی بیاد با منطق و با تجربه میگه که فلان کار اشتباست بقیه نگاه به منطقش میندازن نه به مهندس بودن و بچه مدرسه ای بودنش!!
    اینجا هیچ کس بابت کاری که میکنه و راهنمایی که میکنه منت سر بقیه نمیذاره همه با هم دوستیم اگه فکر میکنین که جو اینجا براتون قابل تحمل نیست و یه بچه مدرسه ای میتونه صحبت شما رو به چالش بکشه و شما از با چالش کشیده شدن بدتون میاد ما بچه مدرسه ایها از شما عذر میخوایم

14. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •