خيلي اين مخالفت کردن شما و بعضي ها واسم جالبه .. شما اگه جمله ي من رو دوباره بخونيد بنده تاکيد کردم که کل آيه مطالعه بشه و چند روش رو هم گفتم که حتما ميتونند باعث بهتر تست زدن بشوند ...
احساس ميکنم يک عده دارند فقط مخالفت ميکنند و اصلا انگار نه انگار هدف در اينجا چيز ديگه اي هست..
ميام يک کتاب معرفي ميکنم(کتاب مشعليان از اتشارات راه انديشه ) و جند تا روش ميگم يکي مياد ميگه من شيمي رو ارز رو بازرگان خوندم و نتيجه نگرفتم پس حرف شما راجع به درس دين و زندگي غلطه!!!!!!!!! شما مياي حرف من رو يک قسمتشو ميکشي بيرون و ميگي غلطه و مياي دوباره همون حرف هاي من رو تحويل خودم ميدي..من گفتم آیه رو مطالعه نکنید؟؟؟ یک بار درست و دقیق وقت بذارید و پست من رو بخونید و بعد نقدش کنید
کاملا يک جو بچه مدرسه اي اينجا حاکم هست و يه عده فراموش کردند که اينجا قراره به بهتر نتيجه گرفتن بقيه کمک بشه.
انگار يه عده قسم خوردند من هرچي بگم ايراد بگيرند .. و احساس میکنند که با اینکار نشون میدن که علامه دهر هستند یا مثلا حس میکنند خیلی حواسشون جمع اطرافشون هست و همیشه هشیار هستند که نکنه کسی بخواد از راه به درشون کنه
من اصراري ندارم که کسي از راهنمايي هاي من استفاده کنه .. هرکس هر جور ميخواد عمل کنه .. شايد واسه يک عده لازم باشه حتما جلسه اي بين 40 تا 200 هزار تومن پول مشاور بدن شايدم يک عده واسشون لازمه همونطور باهاشون برخورد بشه .
واقعا متاسفم که طوری شده که انگار من دارم اصرار میکنم که آقا توروخدا بذارید من واسه کنکور کمکتون کنم..
از این به بعد اگر کسی از من کمک خواست بنده جوابشو میدم (اونم در صورت داشتن وقت و حوصله)و در غیر اینصورت وقت خودم رو تلف نمیکنم واسه جواب سوال کسی رو دادن.. سوال از بنده رو هم یا تو تاپیک خودم مطرح کنید یا پیغام خصوصی بزنید ..
والسلام و خدا نگهدار