اخبار میگفت فقط حق حذف داریم . حق اضافه کردن یا بالا پایین بردن اولویتهارو نداریم!چه خوب میشد اجازه اضافه کردن و بالاپایین بردن هم میذاشتن!
اخبار میگفت فقط حق حذف داریم . حق اضافه کردن یا بالا پایین بردن اولویتهارو نداریم!چه خوب میشد اجازه اضافه کردن و بالاپایین بردن هم میذاشتن!
بالاخره بعد از یه هفته کلنجار رفتن با خودم کنار اومدم و انتخاب رشتم رو وارد سایت سنجش کردم....
واقعا این انتخاب رشته از خود آزمون سختتره!!!
احتمال 90ی شدنمان نیز میرود!![]()
Last edited by masud-000000; 09-08-2010 at 20:35.
سلـــــــــــــــــــام
من یه سوال داشتم در مورد رشته های مجازی دانشگاه ها داشتم مخصوصا در مورد رشته ی فناوری اطلاعات - میخواستم ببینم از نظر علمی در چه سطحیه و اینکه اونایی که در این رشته هستند(فناوری اطلاعات از نوع آموزش مجازی) راضی هستند؟
اگه سریع پاسخ بدین ممنون میشم چون برای انتخاب رشته دیگه وقتی نمونده!
واقعــــــا ممنونم
فکر کنم اجازه بدن بلا پایین و اضافه بکنیم! توی سایتش زده:
- 1 : هر داوطلب فقط يكبار مجاز به ويرايش مي باشد و به هيچ عنوان اجازه ويرايش مجدد نخواهد داشت .
عجیبه! البته خوب فکر کنم آخرین مهلت ویرایش همون آخرین مهلت انتخاب رشته باشه! خب حواسمون رو جمع می کنیم که نیاز به ویرایش پیدا نکنیم!![]()
سلام
دانشگاه مجازی گویا سی دی و... می ده و باید بری توی خونه خودت درس بخونی و آخر ترم بری دانشگاه امتحان بدی.
البته مثل اینکه دبیر از طریق کنفرانس اینترنتی هم درس می ده بعضی جاها! نمی دونم!
در کل یک کم سخته...
-----------------------------------------------------------------------------------
شما مجازی میخونید؟
اگه نمیخونید کسی رومیشناسید که میخونه؟
اگه میشناسید لطف کنید بهش بگید که بیاد اینجا کمکم کنه چون من هنوز نمیتونم پیام خصوصی بفرستم!
ممنونم
بچه ها می خواستم نظرتون رو راجع به دانشگاه سمنان بدونم. سطح دانشگاه، محیط دانشگاه، وضعیت خوابگاه و کلاً شرایطش چطوره؟
دانشگاه صنعتی شاهرود چطور؟
دوست عزیز؛ از لحاظ سطح علمی پایین هست. (البته امیدوارم دوستانی که این رشته رو می خونن ناراحت نشن.) چون شما فقط خودتی و خودت. کیفیت کلاسها هم به دلیل کیفیت فوق العاده بالای اینترنت ایران () که خودتون بهتر از من ازش درد کشیدین بسیار پایینه. از لحاظ هزینه هم که کم نمیذاره واست، هر چقدر که دلت بخواد واست خرج درمیاره!
به نظر من اصلاً سمتش نرو چه برسه به اینکه انتخاب کنی و بری بخونی! از ما گفتن بود ولی مطمئناً دوستان بهتر از من میدونن و بهتر از من میتونن راهنماییت کنن.
به هر حال امیدوارم که موفق باشی...![]()
من هنوز وارد نكردم
گذاشتم فردا ظهر كه هيجانش بيشتر بشه!![]()
خدا کنه بازم تمدید شه ! من کلی کار دارم هنوزه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)