با سلام
چند سوال داشتم
1.برای من یک مشکلی پیش اومده من comodo firewall را نصب دارم چند روزی میشه که کومودو اسکرین سیور و گجت های ویندوز را دسترسیشو به اینترنت بسته میخوام بدونم چجوری میتونم دسترسیشو فعال کنم
2.من زیاد با تنظیمات کومودو آشنا نیستم و تا الان این تاپیک را ندیده بودم توی یکی از پست ها leak test معرفی شده بود من تست کردم 220/340 بود که reportش را قرار دادم میخواستم ببینم چجوری میتونم مشکلات را رفع کنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.من همونطور که در بالا گفتم تازه با این تاپیک دارم کار با کومودو را یاد میگیرم میخواستم ببینم چجوری میتونم فایل هایی که مشکوک هستند و من اجازه شو دادم را ببینم آیا امکانش هست که خود کومودو برای فایل ها و پروسه های قبلی خودش تصمیم بگیره(از الان به بعد نه)
4.چجوری میتونم dns server کومودو را غیرفعال کنم
ممنون میشم پاسخ بدید
به تاپیک کمودو خوش اومد عزیز, اما شما نگفتید از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
جواب شما هر چی که باشه این نکته رو در نظر بگیرید. اگر از نسخه ای 3 یا 4 استفاده میکنید پس باید اول شما این نسخه ها را کامل پاک کنید و بعد نسخۀ 5 را نصب کنید.
اما اگر از نسخۀ 5 استفاده میکنید. مطالب زیر را بخونید ...
استفاده کردن از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگر در کنار ClearCloud DNS Server-
COMODO Internet Security
کد:
فرق بین Proactive Security و Internet Security در تنظیمات قسمت Configuration چیست؟
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5459664&postcount=80
فایل های سالمی را که اتوماتیک وارد Sandbox میشند را چطور خارج کنیم و اونها رو به عنوان فایل های مطمئن به CIS معرفی کنیم؟
کد:
این مطالب + مطالبی که در پست دوم صفحۀ اول همین تاپیک قرار داده شدند مانند بهترین تنظیمات برای بالا بردن امنیت جواب سوال هایی است که پرسیدید و تا شما این مطالب رو نخونید نمیتونید متوجه بشید که چرا و چگونه باید تنظیمات را تغییر داد تا مثلا امتیاز شما در Comodo LeakTest بالا بره.
در مورد جلوگیری کردن از برنامه هایی که فایروال کمودو جلوشون رو گرفته شما میتونید بعد از خوندن مطلب بهترین تنظیمات کمودو که در پست دوم قرار داره فایروال را بزارید روی Custom Policy و بعد از انجام اینکار برید و اون برنامه هایی را که میگید فایروال کمودو اونها رو بشته در مسیر ... Firewall >> Network Security Policy که در عکس زیر میبینید پیدا کنید...

بعد اول روی برنامۀ مورد نظرتون یعنی جایی که در شمارۀ 1 مشخص کردم کلیک میکنید تا برنامه انتخاب بشه وگرنه ممکنه برنامۀ اشتباهی را پاک کنید. بعد روی Remove کلیک میکنید تا برنامه از لیست فایروال پاک بشه.
بعد از انجام این کار و گذاشتن فایروال بر روی حالت Custom Policy اگر همین برنامه ها دوباره خواستند به اینترنت وصل بشند فایروال ازتون سوال میکنه که آیا شما میخواهید این برنامه با این مشخصات به اینترنت وصل بشه یا خیر؟ شما هم بعد از خوندن پست زیر و نحوۀ فهمیدن اینکه چه برنامه ای میخواد به اینترنت وصل بشه این اجازه را یا بهش میدید یا دسترسیش رو قطع میکنید.
کد: