تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 194 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ما امروز یک تلوزیون 46c8000(46c8880) و یک بلور bd-c6900 از تهران گرفتم قرار هست فردا بیاورد ابتدا میخواستم بپرسم داخل جعبه‌ی اینها باید چه باشد (چه کابلهای ... و آیا اکسسپونت وایرلس داخلش هست داخل تلوزیون یا بلور باید باشد؟).
    و بعد از این آیا این مدل امکان گرفتن تلویزیون دیجیتال را دارد یا نه؟
    در کل هرچیزی که در این باره لازم هست بگوید که کسی که می‌آید بهش بگویم(اگر چیزی کم بود) و یاد بدهد.
    -مباركتون باشه
    -در مورد كابل ها رابط هاي پشت پنل همه بايد باشند مثل:كامپوننت-vga-مبدل انتن -ريموت و... نگران نباشين چيزي رو بر نميدارن
    -در مورد دانگل usb متاسفانه در c8000 وجود نداره يعني داخل كارتن ولي توي bd ‌دوستاني ميفرمايند در مدل هاي با گارانتي وجود داره
    -دوستاني كه از بانه تهيه كردن اكثرا قسمت local set قفل و يا غير فعال هست و فعلا امكان ديجيتال رو ندارين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    مبارک باشه
    یه سئوال دارم ال ای دی شما ساخت چه کشوریه؟
    قیمتش ارزونتر شده تا نه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون
    فعلا ندارم یعنی اگر آپگریدش کنیم میتوانیم داشته باشیمش؟
    پس اگر دانگل usb را نداشت بهش گیر بدهم یعنی در کارتونش باید باشد و بگویم هرکس گرفته است داشته است!
    bd به صورت هدیه همراه tv داده است بالاخره ۲۰-۳۰هزار تومان هم کم نیست اگر برش داشته باشند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    مبارک باشه
    یه سئوال داشتم
    - ال ای دی شما شاخت کجاست؟
    - قیمتش ارزون نشده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من c7000 40 را به کامپیوتر وصل کردم (با کابل مانیتور) فیلم wmv سه بعدی را که دانلود کرده بودم اجرا کردم تصویر دو تکه بالا و پایین است وقتی شاسی سه بعدی را میزنم فقط گزینه دو بعدی به سه بعدی میاد که فایده ای نداره و فیلمهای hd که اجرا میکنم گزینه های مختلف سه بعدی فعال میشه چه کار باید کرد تا بتونم فیلمهای سه بعدی را ببینم

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما با hdmi 1.4 فکر کنم فقط میتونی سه بعدی داشتهب اشی . vga کلا یه inteface آنالوگ هست و برای اینجور کارها مناسب نیست

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون
    فعلا ندارم یعنی اگر آپگریدش کنیم میتوانیم داشته باشیمش؟
    پس اگر دانگل usb را نداشت بهش گیر بدهم یعنی در کارتونش باید باشد و بگویم هرکس گرفته است داشته است!
    bd به صورت هدیه همراه tv داده است بالاخره ۲۰-۳۰هزار تومان هم کم نیست اگر برش داشته باشند.
    -عزيز ربطي به اپديت فريمور نداره و بايد از طريق منوي مخفي فعال بشه تا جايي كه من اطلاع دارم
    -نه در جعبه hdtv ‌موجود نيست
    -يكي از دوستان عنوان كردند در جعبه bd 6900 دانگل وجود داشته

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دستگاه را گرفتم
    متوجه نشدم کجا کشور سازنده را زده
    آیا اگر اپدیت فریمور یک کشور دیگر را بگیریم که امکان تلویزون دیجیتالی دارد میتوان این امکان را آورد و فعالش کرد؟ (اصلا این امکان از نظر سخت افزاری ساپورت شده است در سفارشهای ایران، چون مثلا مدل انگلیسی این امکان را دارد یعنی تنها از نظر نرمافزاری غیر فعالش کردند؟ اصلا مرض دارند که غیر فعالش کردند؟) اگر آره آیا میشود بعد اگر جواب نداد به حالت قبل برش گرداند؟

--
    ۳تا عینک باهاش هست و یک فیلم بلویر سه بعدی Monsters Aliens 3D و یک دانگل.(فکر میکنم ۲ تا عینک همراه با تلویزون و یکی همراه با bd)
    قیمت برای ما ۳،۷۵۰،۰۰۰ تومان شد (تلوزیون و bdc6900)
    -----
    من متوجه نشدم چگونه میتوان به لپتاپم وصلش کنم که فلیمهام را باهاش شر کنم کسی انجام داده تاکنون[COLOR="Silver"]
    Last edited by meim007; 21-12-2010 at 05:08.

10. این کاربر از meim007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دستگاه را گرفتم
    متوجه نشدم کجا کشور سازنده را زده
    آیا اگر اپدیت فریمور یک کشور دیگر را بگیریم که امکان تلویزون دیجیتالی دارد میتوان این امکان را آورد و فعالش کرد؟ (اصلا این امکان از نظر سخت افزاری ساپورت شده است در سفارشهای ایران، چون مثلا مدل انگلیسی این امکان را دارد یعنی تنها از نظر نرمافزاری غیر فعالش کردند؟ اصلا مرض دارند که غیر فعالش کردند؟) اگر آره آیا میشود بعد اگر جواب نداد به حالت قبل برش گرداند؟

--
    ۳تا عینک باهاش هست و یک فیلم بلویر سه بعدی Monsters Aliens 3D و یک دانگل.(فکر میکنم ۲ تا عینک همراه با تلویزون و یکی همراه با bd)
    قیمت برای ما ۳،۷۵۰،۰۰۰ تومان شد (تلوزیون و bdc6900)
    -----
    من متوجه نشدم چگونه میتوان به لپتاپم وصلش کنم که فلیمهام را باهاش شر کنم کسی انجام داده تاکنون[COLOR="Silver"]
    سلام
    مبارکتون باشد
    از کیفیت تصاویر راضی هستید؟
    در مورد تولید رنگ مشکی و همچنین response time مشکلی با TV ندارید
    آیا خرید این تلویزیون را توصیه می کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

رنگ سیاه را خوب تولید می‌کند. زمان پاسخگوی را نمیدانم یعنی چیزی نداشتم امتحان کنم. تنها ایرادی که داشت همین نداشتم ----t هست که حالمان را گرفت!!

اگر این از نظر سخت افزاری این امکان را داشته باشد شاید بشود از نظر نرم افزاری کاری کرد.
    کسی میداند اگر به نرم افزارش ور برویم و خراب شود آیا می‌شود خودمان درستش کنیم؟ (اگر یکبار ور رفتیم خراب شد احتیاج نباشد به نمایندگی ببریم!)
    Last edited by meim007; 21-12-2010 at 19:42.

13. این کاربر از meim007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •