حامد جان شوخی میکنی؟کارت من باچهارتا5870کراس شده برابری میکنه یه چیزی مگیا!درضمن اصلاًچرا این تایپیک دوتایی نشده هنوز؟pcوکنسول جداچرانشده که این بحثای اسم وبی ربط پخش بشه؟خبpcهاباهم کارمیکردیم بقیه باهم....اين دو تا 5970 سيستم خودته..؟
حامد جان شوخی میکنی؟کارت من باچهارتا5870کراس شده برابری میکنه یه چیزی مگیا!درضمن اصلاًچرا این تایپیک دوتایی نشده هنوز؟pcوکنسول جداچرانشده که این بحثای اسم وبی ربط پخش بشه؟خبpcهاباهم کارمیکردیم بقیه باهم....اين دو تا 5970 سيستم خودته..؟
سلام بچه ها.
بالاخره بازی رو امتحان کردم.(بدلیل نبود فرم ویر ... تا به حال ممکن نبود.)
گرافیکش خیلی عالی بود.
فقط نمی دونم چرا از داستانش سر در نیاوردم!!!
برای اینکه این بازی رو کنیم باید قبلی رو تموم کرده باشیم؟
آره ، داستانش مربوط به قبلیشه دیگه ، یعنی دقیقا ادامه شه.
اکثر دنباله ها اینجوری هستند باید نسخه های قبلی رو ابزی کرده باشید تا ازش سر در بیارید.فقط نمی دونم چرا از داستانش سر در نیاوردم!!!
برای اینکه این بازی رو کنیم باید قبلی رو تموم کرده باشیم؟
مسئولان کمپانی یوبیسافت عرضه قسمتی جدید از مجموعه بازیهای فرقهاساسین را در جریان سال مالی 2011 میلادی (دوازدهم فروردین 1389 تا یازدهم فروردین 1390) رسما تایید کردند.
فرقهاساسین جدید، اولین شماره از این مجموعه بازیها خواهد بود که امکان استفاده از حالت چندنفره آنلاین را برای بازیکنندگان فراهم میکند. همچنین امروز یوبیسافت طی گزارشی از فروش 6 میلیون نسخهای فرقهاساسین2 خبر داد و افزود طبق برآیندهای انجام شده تا ماه مارس سال جاری میلادی فروش این عنوان بالغ بر 9 میلیون نسخه خواهد بود. هرچند از ارائه توضیحات بیشتر در خصوص نسخه جدید بازی فرقهاساسین خودداری شد، مسئولان کمپانی یوبیسافت از تمرکز بیشتر بر روی کنسولهای بازی در سال مالی 2011 خبر دادند.
در گوشهای از این گزارش آمده است: "در انتشار عناوینی که برای سال مالی 2011 برنامهریزی شدهاند، تمرکز ویژهای بر روی کنسولهای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 خواهیم داشت. انتظار میرود این کنسولها ضامن رشد و ثبات فروش بازیها در سال 2010 میلادی باشند. عناوین جدید یوبیسافت در خلال سال جاری میلادی به مرور معرفی خواهند شد."
اول فکر کردم فرقه اساسین ها توی سال 2011 رو می گیاساسین بعدی واسه فرقه اساسین ها وی سال 2011 می باشد
ترسیدم یک لحظه
![]()
بازی خیلی قشنگیه واقعا جالبه
آره. یکی از نکات خوب نسخه اریجینال این قسمتشم قابلیت آنلاین بازی کردن هست ! دیگه خیالتون راحت میهش. آخه آنلاینش بسیار زیباست!!!!
طبق معمول اومدم 4 تا پست مفید در رابطه با بازی بخونم دیدم .......![]()
تاپیک برای تاریخ عرضه بازیها هست دوستان ! توجه کنین !
دوست عزیز قصه نخور چیکار می شه کرد . منم یک هفتست بازی رو تمام کردم . اومدم یک نقدی از بازی بذارم دیدم بحث کلا عوض شده گفتم ولش کن بین این همه پست که همش درباره ی کرک و تاریخ انتشار نقد بذاری بهت می خندن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)