تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 284 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

من گفتم یکی براتون این کار رو انجام بده!
    به اسم شما بخره!
    فکر میکنم شما باید این رو ببینی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط آمریکا نیست که اپل ستور داره!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من گفتم یکی براتون این کار رو انجام بده!
    به اسم شما بخره!
    فکر میکنم شما باید این رو ببینی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط آمریکا نیست که اپل ستور داره!
    توی هر کشور فروش آیفون قرادادی، قیمت ها و شرایط خاص خودش رو داره. بعضی جاها که هنوز عرضه نشده .. داشتن اپل استور دلیلی بر یکسان بودن شرایط فروش یا قیمت ها نیست.

فسخ قرارداد یعنی خرید کل قرارداد (پرداخت یکجای کل هزینه دو سال) ، کار غیر قانونی ای هم نیست و مشکلی هم نداره این کار .. فقط هزینه اش بیشتر از هزینه خرید Sim Free میشه چون در اصل هم پول گوشی است و هم هزینه مکالماتی که استفاده نمی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    در تایید حرف کوروش باید بگم، این کار نشدنی نیست.
    متاسفانه من چند نفر رو می شناسم که گوشی رو به صورت قراردادی خریدن بعدا اعلام کردن که گوشی به سرقت رفته ، به همین علت دیگه پول گوشی رو هم ندادن ( یا پول کمتری دادن) و از گوشی در کشوری به جز آمریکا استفاده کردن.
    البته من جزییات کار رو نمی دونم ولی کلیاتش به این صورت بوده.
    باید بگم این کار به هیچ وجه توصیه نمی شه ، دوستان هم برای این جور کارها تبلیغ نکن .
    سالم زندگی کردن یه هنره.
    عیدتون مبارک
    والسلام
    Last edited by arash s.b; 27-07-2010 at 00:39.

4. 2 کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    طی اعلام DMCA سارمان مقررات و نظارت بر copyright دولت آمریکا مبنی برآزاد بودن و قانونی بودن JAILBREAK برای تمام SMARTPHONE ها واستفاده از برنامه های apps تمام شرکت ها به جز آن دسته از برنامه هایی که توسط خود کمپانی ثبت شده اند.
    و اصلاح این موضوع بدین شکل که ،استفاده از برنامه های apps به جز آن دسته از برنامه هایی که توسط کمپانی و یا گروه سازنده ی سیستم عامل گوشی ثبت شده اند.
    شرکت apple رسما مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده و به دارندگان iphone برای استفاده از jailbreak اخطار داده و رعایت نکردن این موضوع توسط مصرف کنندگان را سبب ابطال warranty این شرکت دانسته.

والسلام

Last edited by arash s.b; 27-07-2010 at 13:02.

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

توی هر کشور فروش آیفون قرادادی، قیمت ها و شرایط خاص خودش رو داره. بعضی جاها که هنوز عرضه نشده .. داشتن اپل استور دلیلی بر یکسان بودن شرایط فروش یا قیمت ها نیست.

فسخ قرارداد یعنی خرید کل قرارداد (پرداخت یکجای کل هزینه دو سال) ، کار غیر قانونی ای هم نیست و مشکلی هم نداره این کار .. فقط هزینه اش بیشتر از هزینه خرید Sim Free میشه چون در اصل هم پول گوشی است و هم هزینه مکالماتی که استفاده نمی کنید.
    نه نه نه......
    اشتباه متوجه شدید!
    مگه فیلم معارفه رو ندید!خب تو اون همه کشورا رو گفت دیگه!
    برای مثال سوئد که داره همین طور نروژ سنگاپور کانادا و ......!
    ایشون گفت آمریکا بی در و پیکر نیست منم گفتم فقط آمریکا نیست که این شرایطو داره!
    بفرما:

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

در ضمن حالا من یه چیزی گفتم فسخ کنید!
    خب بگیرین بیاین!البته نه این که همه پولشو داده باشید!
    کلا من یه چیزی گفتم!آخه این دزدی محصوب می شه و کسی هم که فکر دزدی رو به وجود آورده گناهکار تر از خود دزده!
    پس بیخیال بابا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.

خواستم بگم که من هم زمان هر دو تا توپیک iphone 4 و galaxy s را میخونم . باید بگم که هر چقد که زمان جلو میره برتریهای iphone بیشتر معلوم میشه. مثل کیفیت بدنه عالی نسبت به galaxy چیزی که اکثر دوستانی که خریدند دارند ازش ایراد میگیرند. و یا سیستم عمل بهتر. راستش همونطور که میدونید google فروش تلفن همراه خودش رو متوقف کرده و این نشونه خوبی برای android نیست. تازه همونطور که دوستمون در بالا اشاره کردن محصولات خیله خوبی برای مشکل آنتن داره میاد . قیمتش که بهتر بشه حتما میخرم.

8. این کاربر از webcopernic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نه نه نه......
    اشتباه متوجه شدید!
    مگه فیلم معارفه رو ندید!خب تو اون همه کشورا رو گفت دیگه!
    برای مثال سوئد که داره همین طور نروژ سنگاپور کانادا و ......!
    ایشون گفت آمریکا بی در و پیکر نیست منم گفتم فقط آمریکا نیست که این شرایطو داره!
    بفرما:

در ضمن حالا من یه چیزی گفتم فسخ کنید!
    خب بگیرین بیاین!البته نه این که همه پولشو داده باشید!
    کلا من یه چیزی گفتم!آخه این دزدی محصوب می شه و کسی هم که فکر دزدی رو به وجود آورده گناهکار تر از خود دزده!
    پس بیخیال بابا!
    همونطور که توضیح دادم، شرایط خرید توی این کشورها یکسان نیست. نوع قراردادها و ... در کشورهای مختلف کاملا متفاوته .. در بعضی جاها اصلا با قرارداد چیزی عرضه نمیشه.

نمیشه هم قرارداد رو بست و برگشت، همونطور که گفتند لازمه مقیم اون کشور باشید. افرادی هم که مقیم اونجا هستند بعد از بستن قرارداد موظف هستند تمام مبلغ رو بدون کم و کاست پرداخت کنند... اگه نکنند جدا از اینکه مشکل قانونی داره و کارشون به دادگاه کشیده میشه، حتی اگه از اون کشور فرار هم کنند هم Credit Rating اشون خیلی خراب میشه، هم سابقه مالیشون و هم سابقه خودشون .. و در آینده توی گرفتن یک وام ساده یا ویزا احتمال به مشکل خوردنشون خیلی بالا میره .. هیچ کس به خاطر یک موبایل همچین کاری با آینده خودش نمی کنه.

لطفا وقتی به سیستم قراردادها و بانکی این کشورها آشنا نیستید، سایر کاربرها رو گمراه نکنید.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام . لطفآ در مورد نحوه خرید از کشور آلمان توضیح بدید . ظاهرآ شرکت T-Com عرضه میکنه و فقط هم قرار دادی . البته توی سایت Authorized active to all carrier تیک خورده یعنی میتونه آنلاک کنه . به نظر شما میشه خرید و آورد ایران؟ من اونجا آشنا دارم که بتونه بگیره ولی نمیدونم براش دردسر ساز میشه یا نه .

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان

قیمت iPhone 4 Unlock Factory چنده آخر؟!؟ 16 گیگشا! هرجا یه قیمت زده!! تو جی اس ام هم که زده در بورس تهران موجود نیست!!! (من این سوال و تو تاپیک قبمتا هم مطرح کردما ولی به نظر تاپیک فعالی نیست انگار واسه همین اینجا هم پرسیدم!!)

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    نسخه ی دوم ios 4.1 beta برای برنامه نویسان عرضه شد.
    نسخه ی اول این فریمور حدود دو هفته ی پیش عرضه شده بود.
    منابع موثق اعلام کرده اند هدف اپل از عرضه ی این فریمور حل مشکل proximity sensor که وعده ی ان را داده بود می باشد.

با تشکر

13. این کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •