تنها نکته ی منفی فیلم بازی آقای حسن جوهرچی است
تنها نکته ی منفی فیلم بازی آقای حسن جوهرچی است
تا اونجا كه يادم مياد اين سريال اولين فيلمه ايرانيه كه يه دختر شخصيت معصومي نداره و با هر پسري هر جا بخواد مي ره. دزده و تو اغفال كردن ديگران هم توانايي هاي قابل توجه اي داره.
چه بخواهيم چه نخواهيم بايد باور كنيم. وضعيت جامعه ما بد شده. و خيلي سخت مي شه از اين اوضاع بيرون اومد.
لاست از نظر پیچیدگی جلوی این سریال کم میاره !
یه بابایی با بچه هاش مشکل داره
در همین موقع یکی از بچه هاش میره توی رستوران کار میکنه و عاشق یه دختری میشه
این دختره مشکل داره
توی همون رستوران یه خانومی کار میکنه که 20 سال قبل با بابای اون پسره رابطه داشته
در همین موقع پدره میخواد دوباره زن بگیره تا مشکلاتش با بچه ها چند برابر میشه
اون زنه از دست میره و بعد باباهه این زنه که 20 سال پیش دیده رو دوباره میبینه و میخواد ازدواج کنه
این دوباره دیدن خانومه باید دقیقآ موقعی پیش بیاد که با بچه هاش مشکل داره و همون موقع هم شوهر خواهرش بیرون اومده
در این بین پسر کوچیکه هم فیلمهای غیراخلاقی (!) میبینه
همین پسر کوچیکه از مدرسه هم اخراج میشه
این وسط شوهر خواهر باباهه هم دقیقآ زمانی از زندان خارج میشه که بچه های باباهه باهاش مشکل دارن و باباهه نامزد قدیمیش رو پیدا کرده
بچه شوهر خواهره هم دقیقآ در همین ایام میخواد ازدواج کنه
دختری که میخواد باهاش ازدواج کنه هم فامیل دایی بچه هه هست که بابای بچه هه باهاش مشکل داره
این وسط یه آقای جدیدی هم اضافه میشه که با اون خانومه که میخواسته 20 سال پیش با باباهه ازدواج کنه مشکل داره و میخواد زمینش رو بگیره
یه پسره هم هست که هم با باباهه مشکل داره , هم رفیق اون آقاهه هست که سر زمین با خانومه مشکل داره
عمه خانوم اینا هم حتمآ باید پیش باباهه زندگی کنن تا بعدآ که شوهر عمه اومد مشکل پیش بیاد و از خونه برن بیرون
این وسط دوست اون پسره هم میخواد با دختر عموی پسره ازدواج کنه
به صورت اتفاقی همین پسره میاد اون دختر خلافکاره رو هم میبینه و به خلافکار بودنش پی میبره
یعنی رسمآ باید یه جایزه جدید طراحی کنن به نام پر پیچ و خم ترین سریال تاریخ که نویسنده هر جوری تونسته یه پیچش جدید بهش اضافه کرده ! لامصب همه چی هم اتفاقی پیش میاد !
احتمالآ فردا هم مشخص میشه که مدیر مدرسه پسر کوچیکه قبلآ با عمه خانوم سر و سری داشتن و ... lol
اینجا رو فیل کردند به سختی میشه پست داد .
چند تا چیزم ما بگیم...اهم اهم..
اولا سریال بدی نیست و اوقاتمون رو پر میکنه و مسلما یه سری نکات ضعف و قوتم داره . در اینکه آدمهای سبکی مثل سعید در رابطه با دخترها وجود دارند که شکی نیست و حتی بدترشم وجود داره که طرف زندگی خودشو صرف دختره کرده و بیچاره شده . گذشته از اینا جدا از این دست خانواده ها زیاد هستند که تو این سریال ما می بینیم و هر چی می بینید به نظرم عین واقعیته و خیال پردازی نیستش .
برای مثال اگر اطرافتون رو ببینید این مسائل همیشه باب بوده : روابط دختر و پسر ، درس نخوندن ، گیر دادن های الکی ، بد خلقی ، تهدید ، بازجویی و... که تمام این موارد در درصد بالایی همش توخانواده به پسرهای بدبخت گرفته میشه و نه دخترها . این یه واقعیتی هستش که همیشه پسر برای این کارهاش نکوهش میشده و دخترم همیشه گل سر سبد خونواده بوده .
من از بعضی حرکات محسن طرفداری میکنم ولی بعضی جاهاش دیگه مشخصه چون کلافه شده خودشم نمیدونه چیکار داره میکنه . مثلا گشتن وسایل اوج بی اعتمادیه که کار اشتباهیه یا مثلا شکوندن یا دی وی دی ها ( نمیگه با خودش یه عده میشینن اینا رو زیرنویس میکنند همینطوری میشکونه میره) .
یا دایی سعید با اینکه خیلی ادعای بچه داریش میشه و همش نصیحت میکنه دخترش اونطوری در اومد که رفت جاسوسیِ دختره رو بکنه و ...
اون ساسان میگه من بیشتر از درآمد یه الکتریکی تو ماه خرج موهام کردم . یکی نیست بگه الان خداوکیلی فکر میکنی قشنگ شدی؟ اون موها رو 20تومنم خرج نکردی که اتو براش بگیری . قشنگ غین کساییه که از خواب پا شدن و اصلا هم بهش نمیاد . البته بماند که کارگردان خواسته قشر جوون رو به خاطر این مدل موها زیر سوال ببره و هر کی پیراهن اسپورت و تنگ میپوشه سهل انگار و آب زیر کاه هستش و هر کی ساده میپوشه کارش درسته و خداشناس .
یا اون مدیر مدرسه چیه آخه گذاشتن . والا ما تو دوران تحصیلیمون اینقدر مدیر مامانی نداشتیم . طرف رو می بینی میخوای بوسش کنی . مدیرای زمان ما از جلوی دفترشون رد میشدی میخواستن گازت بگیرند (به کسی احترامی نشه نشون از اقتدارشونه )
حالا باید ببینیم آخرش چی میشه . چون کارگردان با چنان قدرتی میگفت که آخرش رو نمیتونید حدس بزنید که انگار قراره محسن با بیتا ازدواج کنه...![]()
اونم برای این که برای ما جذاب شده... چون جوهرچی همیشه نقش مثبت بازی کرده ولی این بار..
تایید میشه
به شدت ضعیف هست
حسن جوهرچي كي هستش ؟
همیشه مثبت نبوده. من یه فیلمو یادمه منفی بود
فرهاد. به خاطر این میگید بدبازی میکنه چون با نیم من عسلم نمیشه خوردش.چون یه شخصیت منفی گوشت تلخه. و گرنه یکی از بهترین بازیگراس.
من که کلا ازش خوشم نمیادفرهاد. به خاطر این میگید بدبازی میکنه چون با نیم من عسلم نمیشه خوردش.چون یه شخصیت منفی گوشت تلخه. و گرنه یکی از بهترین بازیگراس
ولی تو همین نقش منفیش هم ضعیف بوده
به خصوص اونجاهایی که میخواد فریاد بزنه و عصبانیت رو نشون بده به شدت کم میاره به خصوص صداش
دست کم خیلی ها حسن جوهرچی رو با نقش های مثبتش یاد میارن.. یه بچه مسلمون نماز خون خونه واده
دوست..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)