اینه هایی که توشون نور میوفته رو بشکون تا جک و جونورا بمیرن بعد از اون اینه بعدی ظاهر میشه
باید 3 تا اینه بشکونی بعدا دوباره میای اینجا و طی بازی یه شی سبز رنگ به دست میاری که به مجسمه میدی
اینه هایی که توشون نور میوفته رو بشکون تا جک و جونورا بمیرن بعد از اون اینه بعدی ظاهر میشه
باید 3 تا اینه بشکونی بعدا دوباره میای اینجا و طی بازی یه شی سبز رنگ به دست میاری که به مجسمه میدی
لازم به ذکره که اینه ها رنگشون سبز میشه....... تو اتاق بعدی هم اون سنگ زمان که بدست میاری رو باید بذاری تو دست کجسمه همین اتاق.
من چطوری تفنگم رو تو بازی عوض کنم مثلا شات گان رو وردارم ؟
به مجسمه هایی که برای خرید جون و اب مقدس و از این جور چیزاست میری بعد اگه اشتباه نکنم با e و q جا به جا میشن به لیست option بری دکمه هارو نوشته برای gamepad تو روی کیبورد پیاده کن
اول هر مرحله هم میتونی عوض کنی
ممنون از کمکتون.
بلاخره تمومش کردم.
خدا رو شکر![]()
![]()
![]()
![]()
چجوری غولاخرشو کشتی؟ من یه روز کامل طولش دادم!!!
ویرجیل؟چجوری غولاخرشو کشتی؟ من یه روز کامل طولش دادم!!!
ترینر![]()
یکی به ما نمیگه چه طوری تفنگ رو عوض کنم ؟
Alirock نوشت:یکی به ما نمیگه چه طوری تفنگ رو عوض کنم ؟
به مجسمه هایی که برای خرید جون و اب مقدس و از این جور چیزاست میری بعد اگه اشتباه نکنم با e و q جا به جا میشن به لیست option بری دکمه هارو نوشته برای gamepad تو روی کیبورد پیاده کن
اول هر مرحله هم میتونی عوض کنی
اقا کی کل لباسا و کل چیزاشو اورده.عجب چیزیه .شیطان میشه منظورم اون باباشون بود اسپاردا خیلی قویه پرواز هم میکنه من که بیشتر از ده بار تمومش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)