تایید میشه . حیف که اینجا نمیشه حرفی خارج از موضوع سوتیه گزارشگرا زد..
به قول حاج رضایی درواقع ..
راستی حاج رضایی گفت اروگوئه و شیلی هم شانس قهرمانی دارن . اینم میشه گذاشت پای سوتی؟
تایید میشه . حیف که اینجا نمیشه حرفی خارج از موضوع سوتیه گزارشگرا زد..
به قول حاج رضایی درواقع ..
راستی حاج رضایی گفت اروگوئه و شیلی هم شانس قهرمانی دارن . اینم میشه گذاشت پای سوتی؟
تعداد پاسای دو تیم
120 سال ساحل عاج و 140 پاس برزیل
اسخلن![]()
من اگه ریاضیم خوب بود که دلقک نمیشدم![]()
هه آره راست میگی اینو یادم رفته بود ، ساحل عاج 120 سال پاسکاری کرده بود ، یعنی از زمان جنگ جهانیه اول تا الان پاسکاری میکردن![]()
یه سوتی باحال از مزدک:
60% از بازیکنای جام جهانی این کفش های دورنگ را به تن می کنند!! از کی تا حالا کفش و به تن می کنند؟
سوتی خفن داور هم باید گفت که رفت از فابیانو پرسید که با دستش توپ و کنترل کرد یا نه؟ برای گل دومش که تابلو هند بود! فکر کنم دیده با هند زده رفته بهش گفته خودمونیم با دست استوپ کردیا ولی گلت قشنگ بود حیفم اومد سوت بزنم!
سلام
شماها این سوتی ها رو چطوری میبینین.
من که فوتبال تماشا میکنم ولی یا نمیگه یا من دقت نمیکنم !!![]()
سلام
مزدکم دیشب خوب سوتی دادا
همین 120 سال پاس
گفت که فابیانو از این کفشای دو رنگ داره که 40 درصد بازیکنا این جام اونو به تن میکنن
ولی مزدک خداییش خوب گزارش میکنه هر سوتی میده سریع درست میکنه
خودش سال رو بعدش گفت پاس و به تن میکنه هم گفت به پا میکنه
به دلیل کم بودن وقت از بازگو کردن سوتیای آقا رضای گل معذوریم![]()
مزدک و عادل یه مزیت نسبت به بقیه دارن و اونم اینه که وقتی سوتی میدن سریع پشت بندش درستش می کنند و یه جورایی خودشونم خندشون میگیره مخصوصا عادل که خیلی خاکی خاکیه . تو برنامه نودم اگر سوتی بده خودش از سوتی خودش کر کر خنده میشه و این خیلی خوبه . بر عکس افراد مغروری که فکر می کنند همه چی حالیشونه و در واقع هیچی حالیشون نیست.
برنامه جام 2010 شبکه 1 :
علی فولادی راد (روزنامه نگار) : یکی از تماشاگران افریقایی که برای تماشای بازیها میرفت،به علت سرعت زیاد تصادف کرد و به هلاکت رسید!
مجری برنامه : در واقع کشته شد!
این سوتی مال برنامه جام2010که ازشبکه یک پخش می شه هست جایی که اون رونامه نگاری که تلفنی داشت خبررهارومی گفت فرمودسه نفرازهواداران فوتبال درآفریفای جنوبی تصادف کرده وبه هلاکت برسندیکی نیست بگه آخه بیسواد هلاکت رسیدنوبرای مزدورای اسرائیلی میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)