بنده البته نه آرژانتینیم نه آلمانی ولی عکس جناب عارف علیه آلافُ تیحیته و السلام گویای واقعه ایی است که رخ خواهد داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده البته نه آرژانتینیم نه آلمانی ولی عکس جناب عارف علیه آلافُ تیحیته و السلام گویای واقعه ایی است که رخ خواهد داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عشق است برزیل...
به امید ششمین قهرمانی برزیلیها.
راستی بچه ها توجه کردین که ما از جام جهانی 94 به بعد کلا 3 بار باختیم...یکیش تو مرحله گروهی به نروژ که صعودمون به عنوان تیم اول قطعی بود و بازی فرمالیته بود...
غیر از اون فقط 2 بار باختیم اونم به فرانسه...حالا هم که فرانسه نیست!! پس نتیجه اخلاقی اینه که ما قهرمانیم!!
صدای آرژانتینی جماعت توی این تاپیک در نیاداااا
خدایی چه رویی دارین شماها . گیر دادین به 5 قهرمانی ما ؟ تا چشتون در آد امسال ستاره ششم هم میاد رو سینه
نه مربی دارین نه کار گروهی دارین ! فقط خلاقیت فردی یکی دو تا بازیکن + داور تا اینجا آوردتون
رقیب ما یکی از بین آلمان و اسپانیاست
خیلی جالبه
به زور که از کره شمالی می برید
با پرتغال هم مساوی میکنید
باز هم میگید ما قهرمانیم
خوب خندمون میگیره دیگه
شما از هلند می بازید واسپانیا وهلند میاند فینال واسپانیا قهرمان میشه.اینو دیگه همه میدونند
نمیدونم این آرژانتینیا چی میگن
4 تا تیم درب و داغونو زدن کری میخونن... اگه ساحل عاج رو عین ما میبردن چی کار میخواستن بکنن؟
از برد کره جنوبی به بعد ادعای قهرمانی داشتن!
سلام به بریزیلی جماعت!!
خدایش امسال خیلی تیم خوبی فرستادیم تو جام!
خیلی با برنامه هستن. تو مرحله گروهی همه میگفتن برزیل ضعیف بازی کرده ولی ایندرست نیست (حالا میگم چرا!)
اگه توجه کرده باشین میانگین دویدن تیم تو هر بازی از تیم رقیب کمتر بود!
این یعنی چی؟
یعنی بازیکنا کم اورده بودن؟
نه این یعنی اینکه تیم کاملا با برنامه هست و نیروی خودش رو گذاشته برای بازی های مهمتر و این باعث میشه که تیمها مارو دست کم بگیرن و بعدش ...!
قهرمان امسال برزیل هست اگه قهرمان نشد من اسمم رو عوض میکنم و میزارم اقا شهاب!!![]()
برو بچ ! من بازی رو می رم بیرون می بینم. هوای تاپیک رو داشته باشید . نزارید کسی شلوغ کنه . همه به برزیل حسودی می کنن . به برزیل 5 ستاره . یادتون باشه برزیل تیم اخلاق هم هست : دی
به امید یه بازی زیبا و یه پیروزی شیرین...
تا شب !
كجا ميري ببيني؟
بگو منم بيام![]()
تشریف بیارین : دی
فست فود پروما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)