تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 83 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 830

نام تاپيک: ویژه امتحانات نهایی سال سومی ها

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین این امتحانا خیر سرم تو کنکور تاثیر داره

من می خوام برم داروسازی ... شیمی مهمترین درسمه

پس نمی تونم بذارم یه صفر بیاد تو کارنامه ام

در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه
    من فکر می کردم رییس حوزه ما خیلی سخت گیره که داد و بیداد می کنه و ...
    کسی اگه تقلب می کرد فقط می گفت برگه ات رو بده پاشو برو . اگه پا میشد کاری نمی داشت .
    مراقب ها هم که از دستی اینور اونور می رفتن که بچه ها سریع تقلب کنن برن (حالا نمی دونم شاید هم یواشکی از حفظ می کردن شماره ها رو تا بعدا بدن, خدا می دونه ... )
    امتحان عربی بیشتر سوال ها رو با دوستم از روی بیکاری قشنگ چک کردم !!

فکر کنم قانون اش اینجوری باشه که اگه برگه بگیرن ضمیمه میشه و 1 نوبت امتحان نهایی نمی تونی بدی (دی ماه امتحان میدی) . اما اگه فقط نگاه کردن باشه می تونی شهریور امتحان بدی .

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه
    خوب می موندی شهریور امتحان می دادی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

از دوستمون كه برنامه تخمين معدل رو دادند خيلي متشكرم . جزاك الله خير

شيمي هم طبق معمول با اينكه محاسباتيش رو آسون دادن تو سوالات مفهومي انتقامشون رو از ما گرفتن ديگه . كاريش هم نميشه كرد . زبان انگليسي رو انشااله به خير بگذرونيم .
    اگه اونم سخت باشه انشالله خدا از رييس مركز سنجش آموزش و پرورش نگذره . من خودم نميبخشمش .
    در طول سال دبيران كه برامون صحبت ميكردن ميگفتن كه امتحانات فقط فيزيك خرداد 86 كمي مشكل بوده . بقيه سالها مشكل كم و سوالا روون بودن . خلاصه اون فيزيك 86 خيلي سر زبون بود .

چه كنيم از قضاي بد روزگار كه حالا ديگه ما سر زبونيم . مثلا برا دانش آموزاي دو سه سال بعد ميگن كه خرداد 89 سخت بوده

سر انگشت تحیر بگزد عقل به دندان.....چون تأمل کند این صورت انگشت نما را

آرزو می‌کندم شمع صفت پیش وجودت........که سراپای بسوزند من بی سر و پا را

چشم کوته نظران بر ورق صورت خوبان.......خط همی‌بیند و عارف قلم صنع خدا را

همه را دیده به رویت نگرانست ولیکن.........خودپرستان ز حقیقت نشناسند هوا را

مهربانی ز من آموز و گرم عمر نماند.............به سر تربت سعدی بطلب مهرگیا را

هیچ هشیار ملامت نکند مستی ما را........قل لصاح ترک الناس من الوجد سکاری

داره خودمونی میشه Plutonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

2 3 ...راستی چرا جدول تناوبی داده بودن؟؟؟(الکی برگه چاپ میکنن!)
    چرا جدول تناوبی دادن؟ من یکعالمه فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که میخواستن بچه ها رو برای سوال اخر گیج کنن. اینهمه پول خرج یک نمره سوال؟ عجبا.
    سوالی هست که هنوز دارم بهش فکر میکنم !!!
    چون استفاده از جدول تو امتحان شیمی مجازه (مثل ماشین حساب) سالای قبل بچه ها به بهانه ی آوردن جدول تقلب سر امتحان می آوردن جدولو دادن تا دیگه کسی نتونه با خودش تقلب بیاره (خب ماشین حسابم میدادن دیگه !!!)

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

واااااااااااای خدای من
    امروز یه اتفاقی افتاد که واقعا نزدیک بود سکته کنم
    دوستم یه برگه بهم داد
    اصلا نخوندمش ... حتی بازشم نکردم .... اما مراقب فهمید
    اومد ازم گرفت ... شماره داوطلبی دوتامون رو یادداشت کرد رفت پیش مسئول حوزه
    خلاصه ما رو کشوندن دفتر
    به خدا اینا مسلمون نیستم
    من قسم خدا و پیغمبر و قران رو می خوردم ... دوستم افتاده بود رو زمین داشت التماس می کرد اما عین خیالشون نبود
    شانس آوردیم مدیرمون اومد
    رفت گفت اینا بچه های خوب مدرسه مون هستن شما ببخشید و از این حرفا
    چون خر مدیرمون همه جا می ره گفتن اوکی

اینقدر گریه کردم که دنده هام در گرفتن
    کل خیابونی که حوزه مون توش بود فقط به من و دوستم نیگا می کردن

من خودم 20 می شدم
    اون دوست خرم یهو برگه داد
    من حتی هنوزم نمی دونم روش چی نوشته
    من که یه دفعه هم ریسک نکردم و تقلب نمی کنم و کلا سر جلسه خیلی خیلی مثبتیم . گرچه گاهی اوقات تو امتحانات مستمر طول سال به بچه ها تقلب می دم، ولی بهشون می گم که بعدا تو امتحان نهایی ضرر خواهند کرد و الان دارن ضررش رو می بینن ( می گفتم که بعدا وجدانم راحت باشه ). البته آدم حرصش در میاد وقتی که خودت تقلب نکنی ولی مراقب ها هی بپرسن این سوال منظورش چیه، اون یکی منظورش چیه و برن به بقیه بگن ( البته جواب رو نمی پرسن، مثلا می گن فلان سوال از کدوم واکنش از دو واکنش باید استفاده بشه، منظورش چیه و کلا شدیم تقلب ده به مراقبین . خوب یاری به همشهریان هم از واجباته دیگه ). با اینکه دیر شده، ولی پیشنهاد می کنم اصلا تقلب نکنید، مخصوصا درس های تخصصی که جبران کردنش خیلی سخته و شما گفته بودین که می خواین برای رشته ای بخونین که شیمی خیلی مهمه. درسته خودتون مقصر نبودین ولی نباید ورقه رو ازش می گرفتی. حالا آخرش چی شد؟ بخشیدنتون یا باید برای دی امتحان بدین؟
    راستش رو بخواین تمام سوالات مستقیما می شد از کتاب بهش پی برد ولی تنها سوالی که مشکل داشت، همون سوال 14 قست ب هست که همه هم صداشون در اومده. اون سوال می شد فهمید که به اشباع می رسه ولی راستش اینکه سطح ظرف 2 بالا می آد ، رو نمی شد حدس زد. قانون هنری هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. فقط تنها راهی که می شد جواب داد رجوع به دانسته های خودتون از راهنمایی و اول دبیرستان هست. با این حال بازم 20 نشدیم و فکر کنم 19.5 بشم. با اینحال چون خیلیا این سوال رو اشتباه کردن، تو ترازتون چندان تاثیری نخواهد داشت.
    راستش ما هم نفهمیدیم : هزینه یک برگ کاغذ ضرب در 500 هزار دانش آموز چقدر می شه؟ می خوام بدونم این برگه رو برای قشنگی داده بودن؟ هر کی از تو سالن بیرون می اومد اولین سوالش همین بود
    موفق باشین.
    Last edited by vahid-p; 10-06-2010 at 21:24.

داره خودمونی میشه Parisa-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز اشتباه نکنین
    مشکل من به لطف مدیرمون برطرف شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که یه دفعه هم ریسک نکردم و تقلب نمی کنم و کلا سر جلسه خیلی خیلی مثبتیم . گرچه گاهی اوقات تو امتحانات مستمر طول سال به بچه ها تقلب می دم، ولی بهشون می گم که بعدا تو امتحان نهایی ضرر خواهند کرد و الان دارن ضررش رو می بینن ( می گفتم که بعدا وجدانم راحت باشه ). البته آدم حرصش در میاد وقتی که خودت تقلب نکنی ولی مراقب ها هی بپرسن این سوال منظورش چیه، اون یکی منظورش چیه و برن به بقیه بگن ( البته جواب رو نمی پرسن، مثلا می گن فلان سوال از کدوم واکنش از دو واکنش باید استفاده بشه، منظورش چیه و کلا شدیم تقلب ده به مراقبین . خوب یاری به همشهریان هم از واجباته دیگه ). با اینکه دیر شده، ولی پیشنهاد می کنم اصلا تقلب نکنید، مخصوصا درس های تخصصی که جبران کردنش خیلی سخته و شما گفته بودین که می خواین برای رشته ای بخونین که شیمی خیلی مهمه. درسته خودتون مقصر نبودین ولی نباید ورقه رو ازش می گرفتی. حالا آخرش چی شد؟ بخشیدنتون یا باید برای دی امتحان بدین؟
    راستش رو بخواین تمام سوالات مستقیما می شد از کتاب بهش پی برد ولی تنها سوالی که مشکل داشت، همون سوال 14 قست ب هست که همه هم صداشون در اومده. اون سوال می شد فهمید که به اشباع می رسه ولی راستش اینکه سطح ظرف 2 بالا می آد ، رو نمی شد حدس زد. قانون هنری هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. فقط تنها راهی که می شد جواب داد رجوع به دانسته های خودتون از راهنمایی و اول دبیرستان هست. با این حال بازم 20 نشدیم و فکر کنم 19.5 بشم. با اینحال چون خیلیا این سوال رو اشتباه کردن، تو ترازتون چندان تاثیری نخواهد داشت.
    راستش ما هم نفهمیدیم : هزینه یک برگ کاغذ ضرب در 500 هزار دانش آموز چقدر می شه؟ می خوام بدونم این برگه رو برای قشنگی داده بودن؟ هر کی از تو سالن بیرون می اومد اولین سوالش همین بود
    موفق باشین.

دوستان من میگم که 6 پ غلط است... حالا اثبات میکنم....

هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )

حالا NaBr هم که میدونید 2 مول و CaCl2 هم 3 مول ایجاد میکنه....( این هم که واضحه ؟ )

پس با این تفاسیر نقطه انجماد سدیم برمید افزایش می یابد ( یعنی دیرتر منجمد میشه ) این در حالی است که تو سئوال نوشته بود زودتر...

یکم این بحث خواص کولیگاتیو باید روش فکر کرد شما هم یه ذره فکر کنید و نتیجه رو بگید....

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تغییر آنتالپی یک سامانه ی منزوی صفره چون یک سامانه ی منزوی با محیط بیرون گرما تبادل نمیکنه پس نمیتونه آنتروپیش خود به خود افزایش پیدا کنه.
    نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
    پس چرا این متن درست هست(با توجه به ورقه تصحیح):
    آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند.

هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )
    من اطلاعات زیادی ندارم. اما غلظت مولال بیشتر برار انجماد دیرتر هست یا غلظت مولال کمتر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
    پس چرا این متن درست هست(با توجه به ورقه تصحیح):
    آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند.

من اطلاعات زیادی ندارم. اما غلظت مولال بیشتر برار انجماد دیرتر هست یا غلظت مولال کمتر؟

ببین دوست من... غلظت مولال و نقطه انجماد عکس یکدیگرند... یعنی

افزایش مولال = کاهش نقطه انجماد = انجماد زودتر

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این همون حرف اولتون هست که به نوشته زیر از کتاب آقای بهمن بازرگانی نزدیک تر است.با هم می خوانیم:
    هرچه غلظت مولال بیشتر===>نزول نقطه انجماد بیشتر====>نقطه انجماد پایین تر
    ص۲۵۶-آموزش شیمی ۳-تهران-مبتکران-۱۳۸۹

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •