من که یه دفعه هم ریسک نکردم و تقلب نمی کنم و کلا سر جلسه خیلی خیلی مثبتیم
.gif)
. گرچه گاهی اوقات تو امتحانات مستمر طول سال به بچه ها تقلب می دم، ولی بهشون می گم که بعدا تو امتحان نهایی ضرر خواهند کرد و الان دارن ضررش رو می بینن ( می گفتم که بعدا وجدانم راحت باشه ). البته آدم حرصش در میاد وقتی که خودت تقلب نکنی ولی مراقب ها هی بپرسن این سوال منظورش چیه، اون یکی منظورش چیه و برن به بقیه بگن ( البته جواب رو نمی پرسن، مثلا می گن فلان سوال از کدوم واکنش از دو واکنش باید استفاده بشه، منظورش چیه و کلا شدیم تقلب ده به مراقبین
.gif)
. خوب یاری به همشهریان هم از واجباته دیگه
.gif)
). با اینکه دیر شده، ولی پیشنهاد می کنم اصلا تقلب نکنید، مخصوصا درس های تخصصی که جبران کردنش خیلی سخته و شما گفته بودین که می خواین برای رشته ای بخونین که شیمی خیلی مهمه. درسته خودتون مقصر نبودین ولی نباید ورقه رو ازش می گرفتی. حالا آخرش چی شد؟ بخشیدنتون یا باید برای دی امتحان بدین؟
راستش رو بخواین تمام سوالات مستقیما می شد از کتاب بهش پی برد ولی تنها سوالی که مشکل داشت، همون سوال 14 قست ب هست که همه هم صداشون در اومده. اون سوال می شد فهمید که به اشباع می رسه ولی راستش اینکه سطح ظرف 2 بالا می آد ، رو نمی شد حدس زد. قانون هنری هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. فقط تنها راهی که می شد جواب داد رجوع به دانسته های خودتون از راهنمایی و اول دبیرستان هست. با این حال بازم 20 نشدیم و فکر کنم 19.5 بشم.
.gif)
با اینحال چون خیلیا این سوال رو اشتباه کردن، تو ترازتون چندان تاثیری نخواهد داشت.
راستش ما هم
نفهمیدیم : هزینه یک برگ کاغذ ضرب در 500 هزار دانش آموز چقدر می شه؟ می خوام بدونم این برگه رو برای قشنگی داده بودن؟ هر کی از تو سالن بیرون می اومد اولین سوالش همین بود
.gif)
موفق باشین.