تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 61 اولاول ... 444505152535455565758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    1- همانطور که قبلا نیز ذکر شد در نسخه 75 و در برنامه زمانبندی ضبط از تلویزیون نامگذاری فایلها بصورت "4xm7_-_20101212_1140_R01.ts)" ذخیره می شود که مطلقا قادر به کپی ، انتقال و یا حذف آن از طریق فایل منیجر نواترون نبوده و حتی با تغییر زبان دستگاه از فارسی به انگلیسی نیز تغییری حاصل نمی گردد .
    2- هارد داخلی دستگاه را با آخرین بروزرسانی آنتی ویروس اسکن کرده ام و با اطمینان عرض میکنم هنگ کردن دستگاه ارتباطی با آلوده بودن دستگاه ندارد .
    3- تصور می کنم بعضی از مشکلات ، از قبیل عملکرد Sleep ، ضعیف بودن خروجی صدا ، رنگ زیرنویس ، عدم نمایش فولدر IMS ، روشن شدن دستگاه در زمان اتصال به برق ( قطع و وصل شدن برق شهری ) و ... مختص به قسمت تلویزیون دیجیتال نبوده و جنبه عمومی دارد . با تشکر

2. 2 کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان IAMM NTR-90 با منوی فارسی کسی خبر نداره مشکل خواسی نداره یا نه

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام
    1- همانطور که قبلا نیز ذکر شد در نسخه 75 و در برنامه زمانبندی ضبط از تلویزیون نامگذاری فایلها بصورت "4xm7_-_20101212_1140_R01.ts)" ذخیره می شود که مطلقا قادر به کپی ، انتقال و یا حذف آن از طریق فایل منیجر نواترون نبوده و حتی با تغییر زبان دستگاه از فارسی به انگلیسی نیز تغییری حاصل نمی گردد .
    2- هارد داخلی دستگاه را با آخرین بروزرسانی آنتی ویروس اسکن کرده ام و با اطمینان عرض میکنم هنگ کردن دستگاه ارتباطی با آلوده بودن دستگاه ندارد .
    3- تصور می کنم بعضی از مشکلات ، از قبیل عملکرد Sleep ، ضعیف بودن خروجی صدا ، رنگ زیرنویس ، عدم نمایش فولدر IMS ، روشن شدن دستگاه در زمان اتصال به برق ( قطع و وصل شدن برق شهری ) و ... مختص به قسمت تلویزیون دیجیتال نبوده و جنبه عمومی دارد . با تشکر
    عرض ادب و احترام

خواهشمندم در مورد ایرادات دستگاه همزمان با نوشتن در سایت به اینجانب نیز اطلاع رسانی کنید. در مورد نامگذاری فایل باید بصورت 1140_20101212__ باشد . در این حالت فایل قابل حذف ، کپی و یا انتقال نیز میباسد. با چند نفر دیگر از دوستان نیز تماس گرفته شد این مورد را نداشتند. در نسخه 75 این ایراد مشاهده نگردیده.
    در مورد هنگ دستگاه در قسمت مدیا پلیر به هیچ عنوان گزارشی از هنگ دریافت نگردیده و در مورد تلویزیون دیجیتال اگر زمان بافر نمودن رعایت گردد مشکلی نباید وجود داشته باشد.
    باور بفرمایید بقیه مواردی که شما ذکر مینمایید در مقابل سایر ایراداتی که دستگاههای دیگر دارند این دستگاه بدون ایراد میباشد. بدون ذکر مارک دستگاه هنوز مدیا پلیر هایی وجود دارند که ایراد صدای تلویزیون آنها برای سیستم ایران برطرف نگردیده و یا از زیر نویسهای فارسی پشتیبانی نمیکنند و یا در مورد صدای DTS عمل داون میکس را انجام نمیدهند و یا ....
    این موارد در مورد اغلب دستگاههای موجود بازار صدق میکند اما اینجانب این موارد را دلیل بر وجود ایراد در این دستگاه نمیدانم اما همانگونه که قبلاً هم گفتم این دستگاه نمیتواند تمام مشخصاتی که هر دستگاه دیگری دارد را داشته باشد.در مورد روشن شدن در زمان اتصال به برق این مورد در مورد اکثریت دستگاهها صدق میکند . در مورد ضعیف شدن صدای HDMI که دوست گرامی بابک خان توضیحات مفصلی در این مورد دادند و اینجانب نیز حضوراً با شما مفصل صحبت نمودم . این مورد به هیچ عنوان در مورد دستگاههای دیگر صدق نمیکند و خود شما نیز در این مورد دستگاه DVD پلیر خود را مقایسه نمودید ولی اینجانب در این مورد با 3 دستگاه Xvision, Provision, Denay تست نمودم حجم صدا تقریباً با هم برابر بود.
    در مورد سایر ایرادات تقریباً میتوان میگفت موارد ذکر شده مانعی از بهروری کامل از دستگاه نمیگردد مانند ایکون IMS نمیتوان گفت این مورد ایراد نمیباشد اما فکر نمیکنم در هنگام استفاده از اینترنت این مورد مانعی برای مصرف کننده باشد .
    در هر حال از عدم حضور خود در این سایت عذر میخواهم چون بسرعت دوستان عزیزی که معرف حضور تمام دوستان میباشند سریعاً خواهند آمد و .... با مروری به گذشته میتوان به دلیل اینجانب کاملاً پی ببرید در پایان همچنان اینجانب در شرکت در خدمت سروران گرامی خودم میباشم.

5. 2 کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    قابل توجه نمایندگی محترم مارت
    تعطیلات کریسمس تمام شد و نسخه 76 فریمور نیز عرضه شده است ، جا نمونید ؟!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    بالاخره این مشکل ضبط از طریق زمانبندی در ورژن 76 بر طرف شد.
    برای رفع این مشکل در ورژن 76 آیتم جدیدی در setup در قسمت REC به نام Save recording by اضافه شده که باید در حالت Date تنظیم شود.

ورژن 76 دارای اصلاحات دیگری هم هست که مهمترین آن
    اصلاح پخش فایلهای mkv با ورژن 4.1.0 و جدیدتر است.
    Last edited by babak334; 12-01-2011 at 13:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من تمام صفحات را خوندم
    راستش یک سوال خیلی خیلی ساده و مبتدی دارم.
    میخاستم ببینم این دستگاه NTR83 با دستگاههایی معمولی مثلا X-Vision XDVB-131 چه تفاوتی داره؟
    خصوصیات این دستگاه را براتون می نویسم:
    HDMI port
    کیفیت تصویر HD
    ساپورت فرمت عکس PNG - BMP - JPG
    ساپورت فرمت صدا: MP3-AAC-WMA
    ساپورت فرمت تصویر: mp-mkv-divx-avi-dat-mpg-mpeg-ts-trp-tp-m2ts-vob
    زیرنویس فارسی OSD
    PVR با USB2.0
    نرم افزار قابل ارتقا با USB و آنتن
    تله تکست
    و....

هزینه این دستگاه 85-90 تومان هست
    میخاستم ببینم تفاوت این دستگاهی که من اینجا نوشتم با دستگاه نواترون NTR83 چی هستش؟
    ببخشید سوالم خیلی مبتدی هست. اما به نظر خودم مشخصات یکی بود اما اختلاف قیمت بسیار زیاده
    کسی میدونه قضیه چیه؟ لطفا کامل راهنمایی کنید
    ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من تمام صفحات را خوندم
    میخاستم ببینم این دستگاه NTR83 با دستگاههایی معمولی مثلا X-Vision XDVB-131 چه تفاوتی داره؟
    HDMI port
    کیفیت تصویر HD
    زیرنویس فارسی OSD
    PVR با USB2.0
    تله تکست
    و....

میخاستم ببینم تفاوت این دستگاهی که من اینجا نوشتم با دستگاه نواترون NTR83 چی هستش؟
    ببخشید سوالم خیلی مبتدی هست. اما به نظر خودم مشخصات یکی بود اما اختلاف قیمت بسیار زیاده
    ممنون میشم
    دوست عزیز اگر زحمت میکشیدی و پست اول رو میخوندی میدیدی که نواترون یک دستگاه ضبط پخش مدیا هست که DVBT هم هست !
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه جواب دادی ممنونم
    راستش زحمت که نمیخاست خوندنش.
    اما خونده بودمش. و این دستگاهی که من گفتم هم قابلیت ضبط داره.
    حالا شما با حوصله بیشتر جواب بنده را بدید ممنون میشم

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من تمام صفحات را خوندم
    HDMI port
    کیفیت تصویر HD
    زیرنویس فارسی OSD
    PVR با USB2.0
    تله تکست
    و....

ممنون میشم

دستگاهی که شما گفتید یک ستاپباکس هست که کار اصلیش دریافت امواج دیجیتاله و در کنار آن بعضی از فرمت های ویدیویی را نشان می دهد.
    در حالی که کار اصلی مدیاپلیر ها پخش انواع فرمت های ویدیویی است و در کنار آن قابلیت دریافت امواج دیجیتال تلویزیونی را داراست
    در حال حاظر و با توجه به آنچه در بازار موجود می باشد برای مقایسه مدیاپلیرها و ستاپباکس می توان به نکات زیر اشاره کرد:

مدیا پلیرها از پردازنده قوی تری نسبت به ستاپباکس ها برخوردارند

پخش فرمت هایی مثل:
    rmvb, flv, wmv, iso
    توسط مدیاپلیرها

پخش انواع فرمت های زیر نویس توسط اکثر مدیاپلیرها. تغییر اندازه و رنگ زیرنویس فیلم ها

پخش انواع فرمت های صوتی و بخصوص قابلیت
    DTS

قابلیت شبکه به صورت کابلی و یا بیسیم

قابلیت زیر در بعضی از پلیرها
    eSATA, SD.Reader

قابلیت ضبط از سیستمهای آنالوگ مثل (ویدیو کاست) در بعضی از مدیاپلیر ها بخصوص نواترون و ایگت

ساپورت نرم افزاری بهتر و قابلیت های بیشتر در مدیاپلیرها

12. 2 کاربر از papiyoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دستگاهی که شما گفتید یک ستاپباکس هست که کار اصلیش دریافت امواج دیجیتاله و در کنار آن بعضی از فرمت های ویدیویی را نشان می دهد.
    در حالی که کار اصلی مدیاپلیر ها پخش انواع فرمت های ویدیویی است و در کنار آن قابلیت دریافت امواج دیجیتال تلویزیونی را داراست
    در حال حاظر و با توجه به آنچه در بازار موجود می باشد برای مقایسه مدیاپلیرها و ستاپباکس می توان به نکات زیر اشاره کرد:

مدیا پلیرها از پردازنده قوی تری نسبت به ستاپباکس ها برخوردارند

پخش فرمت هایی مثل:
    rmvb, flv, wmv, iso
    توسط مدیاپلیرها

پخش انواع فرمت های زیر نویس توسط اکثر مدیاپلیرها. تغییر اندازه و رنگ زیرنویس فیلم ها

پخش انواع فرمت های صوتی و بخصوص قابلیت
    DTS

قابلیت شبکه به صورت کابلی و یا بیسیم

قابلیت زیر در بعضی از پلیرها
    eSATA, SD.Reader

قابلیت ضبط از سیستمهای آنالوگ مثل (ویدیو کاست) در بعضی از مدیاپلیر ها بخصوص نواترون و ایگت

ساپورت نرم افزاری بهتر و قابلیت های بیشتر در مدیاپلیرها
    همچنین

- مبتنی بر پردازشگرهای Realtek و یا Sigma

- مبتنی بر سیستم عامل Linux

- توانایی پخش فایلهای ویدیویی( Progressive Full HD (1080p حتی در bitrate های بالا

- پخش iso های BluRay

- دارای خروجی اپتیکال برای ارسال دیجیتال صدا از قبیل چند کاناله های DOLBY DIGITAL و DTS به دستگاههای آمپلیفایرها (AV receiver)

- امکان تبدیل به یک DVD Player کامل با توانایی عملکرد همه امکانات DVD از قبیل پخش منوی DVD - با متصل کردن یک EXTERNAL DVD- ROM از طریق USB (در برخی از دستگاهها از جمله NOVATRON )

-قابلیت مدیا فایل سرور و یا مدیا فایل کلاینت در شبکه و همینطور UPNP client

- قابلیت نصب هارد داخلی در بعضی مدیا پلیرها

- امکان ارتباط با اینترنت جهت استفاده از سرویسهای اینترنتی

- امکان دانلود فایلها از طریق Torrent
    Last edited by babak334; 17-01-2011 at 09:42.

14. 2 کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •