تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 215 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه shabnavard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض host.exe و copy.exe

سلام من مجبور شدم اين تاپيك را بزنم جديدا يك ويروس بيشتر از طريق فلاش مموري و از اين قبيل سخت افزارها به سيستم ها منتقل ميشن كه بيشترين اثر را روي درايو D ميزارن و با كپي چهارتا فايل temp1.exe, temp2.exe, copy.exe, host.exe باعث ميشن سيستم و فايل هاي مجود در يك درايو يا فلاش مموري با هر بار ورود و خروج به آن فولدر هيدن شود كه دوستان تصور ميكنند فايلها حذف شده اند اين ويروس فولدرها را هيدن كرده وطريق دسترسي به فولدرها از طريق address bar مي باشد به شرط اينكه اسم فولدرها را بدانيد و مي توان با ورود به آن فولدر فايلهاي داخل آن را به يك جاي ديگر كپي كرد اين اثر با تعويض ويندوز از بين نمي رود و درايو موجود را به همان حالت قبلي نگه ميدارد تمامي آنتي ويروس ها ازجمله مك آفي اينترپرايز اين ويروس را شناسايي كرده واز بين ميبرد ولي سيستم به حالت اوليه بر نميگردد لذا از تمامي دوستان كه در زمينه ويروس كشي تبحر دارند درخواست مي شود تمام توان خود را براي راه حل اين مشكل بكار بگيرند تا مشكل دوستان حل شود و منطقي ترين راه براي حل اين مشكل پيدا كنيم. پس ياعلي

داره خودمونی میشه shabnavard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

وقتي از طريق آدرس بار وارد فولدر مخفي شده ميشي اگه راست كليك كنيم و وارد proprties بشيم ميبينيم كه hidden تيك خورده و غير فعال هم شده و نميتوان تيك را برداشت هركسي ميتونه راهنمايي كنه

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز این آنتی ویروسی که تو استفاده می کنی از هر ویروسی بدتر است از آن برنامه هایی است که خودش روی

سیستم ویروس آزاد می کند و یا به دروغ به تو اخطار می دهد تا مجبور شوی این برنامه را خریداری کنی .احتمالا قسمتی از

مشکلات شما به خاطر همین به اصطلاح آنتی ویروس است .آن را پاک کن و آخرین نسخه کاسپرسکی را داونلود وسیستمت را

در Safe Mode با آن اسکن کن ( با حداکثر قدرت اسکن ) یادت باشد گزینه مربوط به Spyware وRiskware را هم تیک بزنی .

قبل از اسکن System Restore ویندوز را هم غیر فعال کن .آخرین نسخه کاسپرسکی نسخه 621 است :

لینک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by vtn54; 26-04-2007 at 15:23.

پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس

پيش فرض

با ناد32 من كشتمش... . تجربه اش رو داشتم... .

پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس

پيش فرض

موافقم... .

پاكش كن...! حله...!

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

انتي ويروس من كاملا اپديت هست win antivirous pro2007 اين انتي ويروس من هست و وقتي اسكن ميكنه ميگه كه هيچ ويروسي نيست. پس چرا برنامه هاي من بالا نمياد؟ حتي خود اين انتي ويروس هم خود به خود بالا نمياد
    اين خودش از هزار تا ويروس بدتره! در اصل شما يه ويروس داري كه هر روز آپديتش مي كني!
    آقا AVG رو نصب كن مشكلت حل ميشه.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

vtn جان
    شما برای این دوست عزیز عوض کردن ویندوز را لازم نمی بینی ؟
    شاید این گونه درست بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn جان
    شما برای این دوست عزیز عوض کردن ویندوز را لازم نمی بینی ؟
    شاید این گونه درست بشه
    چرا فکر کنم بهترین راه این باشد ولی ایشان در پست قبلی گفته اند که ویندوز را یکبار عوض کرده اند ولی اگر واقعا

مشکل از روت کیت و یا سایر انواع ویروسها باشد باید مشکلشان با فورمت کردن و نصب دوباره ویندوز برطرف شودبه

همین خاطر فکر می کنم مشکل ربطی به ویروسها نداشته باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز ویروسهای مختلفی فایلها و پوشه ها را مخفی می کنند ویروسی که این دوستمان به آن اشاره کرده است

Perlovga نام دارد ولی همانطور که گفتم ویروسها و تروجانهای زیادی این کار را می کنند.

آنتی ویروس در این گونه موارد فقط خود ویروس را پاک می کند ولی اثرات آن را از بین نمی برد یک راه حل برای حل این

مشکل استفاده از خط فرمان است کافی است پنجره Command Prompt را باز کنید ( در پنجره Run کلمه CMD را تایپ

کنید و Enter را بزنید ) و در پنجره باز شده بر حسب کاری که می خواهید بکنید فرمان زیر را تایپ کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر می خواهید تمام فایلهای داخل یک پوشه را از حالت مخفی در آورید می توانید در فرمان بالا به جای نام فایل *.* تایپ

کنید یعنی اگر مثلا می خواهید تمامی فایلهای موجود در پوشه ای به نام bing در درایو d از حالت مخفی در آورید باید

فرمان زیر را تایپ کنید:

کد:

و اگر داخل پوشه bing علاوه بر فایلهای مختلف پوشه های دیگری هم باشد باید به آخر فرمان مزبور پس از یک / حرف s

را باید اضافه کنید که به شکل زیر در می آید :

کد:

البته در تایپ این فرمانها به فواصل بین حرفها و کلمات دقت کنید.
    Last edited by vtn54; 26-04-2007 at 20:46.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

منم فلش مموريم رو بردم يه جايي بعد كه وصلش كردم به سيستم خودم اين دو تا فايله توش بود كه بلافاصله مك آفي خفتشون كرد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •