کنسولم تو کادر جا نشد، فقط از بازی ها عکس گرفتم.
دیگه خودتون یک PS3 سفید رو در کنار اینها فرض کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسولم تو کادر جا نشد، فقط از بازی ها عکس گرفتم.
دیگه خودتون یک PS3 سفید رو در کنار اینها فرض کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اتاقه یا طویلهیه تکونی بخودت بده پسره ی drunk
یه چیز دیگه: فکر کنم تنها شخصی توی دنیا باشی که ویندوز هشت رو داخل نمایشگر CRT داره تجربه میکنی!
یه چیز دیگه هم میخواستم بگم.. بیخیال. چپ دست هم که هستی!![]()
Last edited by Legacy's; 12-04-2013 at 16:07.
نگاه کن ! تمام عکسها پاک شد !!!!!!
الان رمش شده 64 گیگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکن برادر من،نکن این کارارو..........
زشته،عیبه،اصلا هَـــو HAV.........
سیستم بنده با رم 256 و گرافیک 64 بیت داره عین بنز کار میکنه،دیگه نیازی به اینجور سیستما نیست که آخه..................
+
میلاد یه 2,3 تا بازی خفن مثل Crysis 3 و Farcry 3 و اینجور چیزا رو نصب کن و فریم بگیر ببینیم رو حالت ULTRA میتونی 60تا فریم بگیری یا نه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان این سیستم رو بسدی چی کار ها باهاش می کنی ؟ من هر چی فکر می کنم با گرافیک ۶۸۰ کاره خاصی به ذهنم نمیرسه اما با ۳ ترابایت هارد موافقم ( چون سابقم خرابه تو ۲ ماه ۱ ترابایت هارد رو فول کردم ) همچنین ۶۴ گیگ رم هم چیزه الکی محسوب میشه ! نمیشه ؟ چی کار می کنی با این سیستم ؟ با این همه نمایشگر ؟
ما که به همون کارت گرافیک ۷۳۰۰ انویدیا راضی هستیم و تازه قلعه ۳ رو هم با تنظیمات اولترا بالا اجرا می کنه
راستی یه سوال شخصی ! شما تو آلمان چی کاره هستی ؟
محتوای مخفی: ...
soniax فقط OMG
OMG
تو ایران میشه 30 میلیون تومن این سیستم فقط OMG :O
60 فریم ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا فکر کردی فقط 60 فریم میگیره farcry 3 ؟
این مینمومش 150 fps میگیره یه 680 فقط با این cpu که تو ایران اصلا نیومدهاز 60 تا بیشتر میگیره
OK حتمن میگیرم ،
ولی فکر نکنم بده ! مگر اینکه SLI کنم . فکر کنم یه 680 تکی تا 55 تا فریم بده . من دو تا دارم پس احتمالا 60 تا رو بده .
من با این سیستم کار میکنم پول در میارم .
64 گیگ رم به خاطر اینه که روزها این سیستم کار سرور رو انجام میده برای نزدیک به 400 تا سیستم دیگه و همین طوریش 50 گیگش پره .
کارت گرافیک هم به خاطر رندرینگ ریل تایم زنده هستش . خیر سرم دانشگاه دارم گیم دیزاین میخونم
به جای کسپر ، نورتون 360 دارم - لینوکس هم موافقش نیستم - هر چند که روی Virtual Machine دارم و برنامه نویسی PHP رو روی اون میکنم . ولی در کل موافق لینوکس نیستم . از نظر پایداری و امنیت و ... درسته که بالاتره ولی از نظر کاربری نه نیست .
توی آلمان در حال حاضر صبحا میرم دانشگاه ، بعد از ظهرها هم اگر وقت کنم برای ملت سایت میسازم . شبها هم سر مامانم نق میزنم که شام چی شد)
نه بابا فکر نکنم بده ! حالا امتحان میکنم .
ولی سر بتمن که سرویسم کرد . افت فریم داشت در حد چی - صد بار هم کرش کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)